Αποκλειστικό: «Ριφιφί» στη σχέση του Βλάχου – Xώρισε από την Εξηνταβελώνη

Μόνο στην «Espresso»

Τίτλοι τέλους έπειτα από δύο χρόνια σχέσης για Πάνο Βλάχο και Νατάσα Εξηνταβελώνη.

Δεν κατάφεραν τελικά να σώσουν τη σχέση τους, παρά τις προσπάθειες, και έτσι ο Πάνος Βλάχος και η Νατάσα Εξηνταβελώνη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, οριστικά αυτή τη φορά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», το ζευγάρι χώρισε στο τέλος του καλοκαιριού, με την ταλαντούχα ηθοποιό να τα «μαζεύει» και να αποχωρεί από το σπίτι του ηθοποιού στη Βούλα.

Η σχέση τους κράτησε περίπου δύο χρόνια και χαρακτηρίστηκε από πολλά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο πάντα κατάφερναν να ξεπερνούν τα προβλήματά τους και να παραμένουν μαζί. Αυτή τη φορά, όμως, ο χωρισμός ήταν μονόδρομος.

Ως ζευγάρι, οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν ελάχιστες, καθώς κρατούσαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φλας.

Τον Απρίλιο του 2025 ο Πάνος Βλάχος έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της αγαπημένης του στο Θέατρο Βασιλάκου – Μαριάννα Τόλη, όπου ανέβηκε στη σκηνή με τον καθηλωτικό μονόλογο του Βρετανού συγγραφέα Ντένις Κέλι «Girls & Boys».

Τον επόμενο μήνα, στα μέσα Μαΐου, έκαναν μια εμφάνιση, που συζητήθηκε έντονα, στην απονομή των βραβείων «Δημήτρης Χορν» και «Μελίνα Μερκούρη» για τη σεζόν 2023-2024.

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη, η οποία ήταν ανάμεσα στις τέσσερις υποψήφιες για το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη», συνοδευόταν από τον πατέρα της και τον σύντροφό της Πάνο Βλάχο.

Ο φωτογραφικός φακός τούς είχε απαθανατίσει και τους τρεις μαζί, εικόνα που έδειχνε πως η σχέση τους έπαιρνε πλέον σοβαρή τροπή.

Ωστόσο, στα επαγγελματικά του ο Πάνος Βλάχος συνεχίζει να κάνει σταθερά ανοδικά βήματα, με συνεργασίες που αφήνουν το αποτύπωμά τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το «Ριφιφί», που αποτέλεσε για τον ίδιο το καλύτερο ξεκίνημα για την υποδοχή του 2026, καθώς η σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια κατέκτησε την πρώτη θέση σε τηλεθέαση ανάμεσα σε όλες τις σειρές και τις ταινίες που έχουν προβληθεί στην COSMOTE TV από την αρχή της λειτουργίας της.

Όταν η «Espresso» είχε τσακώσει τους Βλάχο-Εξηνταβελώνη σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας

Παράλληλα, θα πηγαινοέρχεται στη Θεσσαλονίκη, αφού η παράσταση «Δον Ζουάν – Πόσο δύσκολο να είσαι άντρας», μετά τα συνεχόμενα sold out της περσινής χρονιάς και την επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία που ενθουσίασε το κοινό σε όλη την Ελλάδα, ξεκίνησε χθες, Παρασκευή, στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Αριστοτέλειον, όπου θα παραμείνει για λίγες παραστάσεις.

Τέλος, από 28 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο ο Πάνος Βλάχος θα παρουσιάζει στο Vox ένα υπερθέαμα-τομή στην ιστορία της χώρας, μια μουσική όαση που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».