Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Τι τρέχει ανάμεσα στον Σάββα Γκέντσογλου και την καλλονή Κίκα Τσέκου

Τι τρέχει με τον Σάββα Γκέντσογλου και την κούκλα Κίκα Τσέκου;

Μια κοινή φωτογραφία τους που ανήρτησε σε story του στο Instagram ο γνωστός ποδοσφαιριστής, σε συνδυασμό με μια καρδούλα και ένα κτητικό «μου» που έβαλε δίπλα στο όνομά της, λειτούργησε ως αφορμή για να κυκλοφορήσει η πληροφορία στο διαδίκτυο ότι πρόκειται για τη νέα του σύντροφο.

1031_ageliki_iliadi_savas_gentzogloy_2562016

Η αλήθεια είναι πως έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από τότε που ο Σάββας χώρισε από την Αγγελική Ηλιάδη, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Βασίλη. Είναι, όμως, στ’ αλήθεια η Κίκα το επόμενο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή; Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» από άνθρωπο του περιβάλλοντος της νεαρής δασκάλας, η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία και στον χώρο της μόδας, όπως επίσης και στα social media, η σχέση της με τον γοητευτικό αθλητή είναι (για την ώρα) μόνο φιλική. Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια, κάνουν συχνά στενή παρέα και περνούν καλά μαζί σε φιλικό επίπεδο.

«Τώρα, αν μελλοντικά όλο αυτό που μοιράζονται εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω, κανείς δεν μπορεί να το ξέρει…» συμπληρώνει με νόημα η ίδια πηγή. Αξίζει να σημειωθεί πως η Κίκα Τσέκου ήταν συμφοιτήτρια της Ιωάννας Τούνη στην Αλεξανδρούπολη.

Μάλιστα, οι δύο γυναίκες συγκατοικούσαν κιόλας την περίοδο των σπουδών τους στην πόλη της Θράκης. Κίκα και Ιωάννα έχουν πολλά κοινά σημεία: αγαπούν πολύ τη μόδα, ενώ έχουν δημιουργήσει τα δικά τους fashion brands. Μέσα από αυτά προτείνουν σύνολα νεανικά και σέξι στις followers τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε μελλοντικά την Κίκα να παίρνει κι εκείνη μέρος σε κάποια εκπομπή με θέμα το στιλ.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Το ένοχο παρελθόν της πριγκίπισσας Σοφίας της Σουηδίας με τον Επστάιν

Δεν είναι τυχαίο που η πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας δεν πήγε την Τετάρτη στην τελετή απονομής των βραβείων Νόμπελ στη Στοκχόλμη,




Μποζουκια Αθηνα