Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ελεύθερος με εγγύηση ο πρώην παίκτης του Big Brother, Στιβ Μιλάτος

«Εξω» με δύο χιλιάρικα

Ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ και τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα αφέθηκε από ανακριτή και εισαγγελέα ο πρώην παίκτης του «Big Brother» Στιβ Μιλάτος, που κατηγορήθηκε για τον βιασμό μιας 21χρονης Αγγλίδας τουρίστριας στη Ρόδο.milatos 1

Ο 30χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην ανακρίτρια και στην απολογία του αρνήθηκε ότι προχώρησε στην πράξη για την οποία κατηγορείται, υποστηρίζοντας ότι η σεξουαλική επαφή τους ήταν συναινετική.

Όλα άρχισαν όταν η 21χρονη τουρίστρια βρέθηκε στο νησί των ιπποτών μαζί με φίλες της για διακοπές, αλλά τελικά κατέληξε στην Ασφάλεια για να καταγγείλει τον βιασμό της από τον Στιβ Μιλάτο. Σε βάρος του μοντέλου ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί και στη νεαρή, έπειτα από αντίθετη μήνυση που υπέβαλε εκείνος.

stefanos.milatos 67874794 1878251432277275 2853708323133153953 n

Ο 30χρονος γνώρισε την κοπέλα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου, στο οποίο εκείνος εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής. Της πρότεινε να διασκεδάσουν μαζί σε άλλο μαγαζί κι εκείνη δέχτηκε. Ωστόσο, σύμφωνα με την κατάθεση της 21χρονης, φέρεται ότι την οδήγησε σε ένα σκοτεινό σοκάκι, όπου υπήρχε ένα χωράφι με εγκαταλειμμένο οίκημα, κι εκεί άρχισε να τη φιλάει στο στόμα επιθετικά. Στη συνέχεια την οδήγησε στο εγκαταλειμμένο κτίσμα, όπου την κόλλησε στον τοίχο και συνέχισε να τη φιλάει, ενώ ταυτόχρονα έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά της όργανα. Όπως είπε, εκείνη τη στιγμή το μόνο που σκεφτόταν ήταν να γλιτώσει από τα χέρια του, καθώς φοβήθηκε για τη ζωή της, αλλά ο Μιλάτος την υποχρέωσε με τη βία σε στοματικό έρωτα και τη βίασε χωρίς προφυλάξεις.

«Στη συνέχεια, επειδή με ανάγκασε ξανά να του κάνω πεολειχία, βάζοντας μεγάλη πίεση και προκαλώντας μου πόνο, τον παρακάλεσα να σταματήσει για να φύγω. Στην αρχή δεν με άφηνε να φύγω, αλλά, όταν είδε ότι δεν θέλω άλλο, τότε μου είπε με άγριο ύφος να σηκωθώ να φύγω. Έτρεχα πανικόβλητη να πάω στη παρέα μου» κατέθεσε η τουρίστρια.MILATOSSTIV

Ο δικηγόρος της νεαρής Γιάννης Κοκκινογένης σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε πως η εντολέας του είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και αποκάλυψε ότι προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί μέσα στο λουτρό του δωματίου που διαμένει, αλλά την πρόλαβε η φίλη της. Αξίζει να σημειωθεί πως η 21χρονη είναι γόνος αριστοκρατικής οικογένειας της Βρετανίας και ανιψιά του 62χρονου σχεδιαστή γυναικείων ρούχων και ειδών σπιτιού Τζάσπερ Κόνραν, που έχει σχεδιάσει ρούχα και για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, ενώ το 2008 τιμήθηκε για την προσφορά του στον χώρο της μόδας από τον πρίγκιπα Κάρολο με το αστέρι του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Από την πλευρά του ο συνήγορος του πρώην παίκτη ριάλιτι Στέλιος Αλεξανδρής είχε υποστηρίξει: «Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα υποστηρίζει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν και ότι υπήρχε ερωτική επαφή, μέχρι εκεί. Δεν μίλησα για κίνητρο και ειδικά οικονομικό. Το να μπω εγώ στην ψυχολογία ενός ανθρώπου στις διακοπές και να προσπαθήσω να μαντέψω γιατί το έχει κάνει δεν είναι δουλειά μου».

Ο δικηγόρος υποστήριξε πως ο εντολέας του είναι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος, με πανεπιστημιακό πτυχίο, ιδιαίτερη κουλτούρα και παιδεία.stefanos.milatos 279250750 121302250529249 7092106923608658395 n

«Δεν νομίζω στα 30 του χρόνια να έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Είναι τιμή μου να τον υπερασπίζομαι. Αυτές οι κατηγορίες είναι απόλυτα έωλες και θα αποδειχθούν στο ακροατήριο» κατέληξε.

Το μήνυμα του Μπορμπόκη: «Πάντα στο πλευρό σου»!

Δημόσια στήριξη στον Στιβ Μιλάτο από τον Γιάννη Μπορμπόκη. Ο Ροδίτης επιχειρηματίας, πρώην μοντέλο και πατέρας του παιδιού της Μικαέλας Φωτιάδη πόσταρε στο facebook μια φωτογραφία του από το νησί των ιπποτών, στην οποία ποζάρει μαζί με τον κατηγορούμενο για βιασμό πρώην παίκτη του «Big Brother», τασσόμενος ανοιχτά στο πλευρό του.

f2

«Σ’ αγαπάω, μικρέ! Τόσο άδικο αυτό που σου συμβαίνει, αλλά να ξέρεις ότι είμαι και θα είμαι εδώ, πάντα στο πλευρό σου!» έγραψε στο post και πρόσθεσε το ακόλουθο υστερόγραφο: «ΥΓ.: Να ξέρετε ότι αυτό το φαινόμενο δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Κάθε καλοκαίρι έρχονται, βγάζουν τα μάτια τους και μετά ζητάνε αποζημιώσεις από τις ασφάλειες! Αυτό συμβαίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, τουλάχιστον στη Ρόδο, για όσους δεν γνωρίζουν!»

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....