Πένθος για τον Σπύρο Νικολαΐδη – «Ραγίζει καρδιές» το αντίο του

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του περνάει ο Σπύρος Νικολαΐδης.

Ο ηθοποιός της σειράς «Η γη της ελιάς» βιώνει μεγάλο πένθος καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του. Ο ίδιος δημοσίευσε φωτογραφία να κρατάει το χέρι της μητέρας του και να την αποχαιρετάει με ένα συγκινητικό μήνυμα. «Αντίο Άγγελέ μου, Τώρα θα με προσέχεις από ψηλά, μανούλα μου, όπως έκανες πάντα».

«Μεγάλωσα σε μία οικογένεια, που δεν ήταν καλά οικονομικά, σε μία φτωχή γειτονιά της Θεσσαλονίκης, που ήταν σαν να λέμε γκέτο. Εκεί ξεκίνησα το μποξ, γιατί στο σχολείο με έδερναν κάθε μέρα. Αφού έγινα, λοιπόν, καλός στο μποξ, πήγα μια μέρα στο σχολείο και πλάκωσα στο ξύλο αυτούς που μου έκαναν bullying. Έπρεπε να το αποβάλω αυτό από μέσα μου και να σταματήσει να συμβαίνει με κάποιον τρόπο», είχε πει πρόσφατα σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.