Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ο Τάκης Ζαχαράτος «λύγισε» on camera

Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε συγκινημένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τον χαμό του πατέρα του και τη μητέρα του. Επίσης έκανε λόγο και για το βιβλίο του «Πάστα Σεράνο», την σάτιρα και τον εαυτό του.

4384 TAKIS ZAXARATOS 2712022

«Όταν βλέπω κάποιον στενοχωρημένο και στον δρόμο, θέλω να πάω να βγάλω τη συννεφιά από πάνω του. Μοιάζω πολύ στον μπαμπά μου, ήταν συγκλονιστικός καλλιτέχνης, σιδηρουργός. Ο μπαμπάς μου πεταγόταν τη νύχτα, έλεγε “το βρήκα” και σημείωνε σε ένα μπλοκάκι που είχε στο κομοδίνο. Ο Σταμάτης Κραουνάκης έχει ένα μαγνητοφωνάκι και μόλις του έρχεται κάτι, το λέει… Συνήθως γράφω τα κείμενα μου με το μαγείρεμα. Ανακατεύω τα φασολάκια και συνεχίζω.

8861 ZAXARATOS PAPADAKIS 11062021

Με τρελαίνει να πλένω πιάτα, ηρεμεί το κεφάλι μου. Λέω λόγια, αφήνω το πιάτο. Μπορεί να μου έρχεται κάτι και να πετάγομαι τη νύχτα, ή στην τουαλέτα ή όταν κάνω ντους. Είμαι ανοιχτός στην κριτική και δεν μου αρέσουν τα πολλά καλά λόγια. Ο πιο αυστηρός κριτής στη δουλειά μου είναι ο εαυτός μου, πάντα βρίσκω κάτι. Τελευταία μου λέω και “μπράβο”, με παραδέχομαι και μου επιτρέπω να κάνω και λάθη. Το θεωρώ ανέντιμο όταν κάποιος δεν είναι μπροστά να λες άλλα και όταν έρθει να πεις άλλα. Η θέση μου δεν είναι να προσβάλλω κάποιον ποτέ. Η σάτιρα είναι ένα μαχαίρι το οποίο μπορεί να γυρίσει και να σε μαχαιρώσει η μπορεί να μαχαιρώσεις κάποιον άλλον.

279942673 538991047748725 8071269953999144573 n

Η σάτιρα είναι μία εξουσία που για μένα, χρειάζεται να την έχεις σε μία ωραία βελούδινη θήκη και να υπάρχει εκεί. Αν κάποιος με στενοχωρήσει πολύ, δεν θα βγάλω το μαχαίρι αυτό της σάτιρας από τη θήκη. Η Μελίνα Ασλανίδου ήρθε στο θέατρο και γελάσαμε πάρα πολύ, παρότι είχε γραφτεί ότι είναι έξαλλη. αγκαλιαστήκαμε και τραγουδήσαμε και μαζί».

1058 ZAXARATOS PAPAXARALAMPOYS MOYRATIDIS 23112021

Όσον αφορά του γονείς του ο Τάκης Ζαχαράτος δήλωσε τα εξής: «Ενώ η μαμά μου έφυγε πολύ ξαφνικά, είχα προλάβει να εκδηλώσω την αγάπη μου, να πούμε αυτά που θέλαμε. Με τον μπαμπά μου επίσης. Συνειδητοποίησα ποσό υποστηρικτικός ήταν ο μπαμπάς μου μαζί μου, όπως και η μητέρα μου. Με έναν μαγικό τρόπο, με το φευγιό του μπαμπά μου, αισθάνθηκα ότι έγινα ο ιδανικός πατέρας για μένα».

278272348 1305553756601409 4258950160532944576 n

Ο Τάκης Ζαχαράτος ανέφερε στη συνέχεια: «Το βιβλίο μου “Πάστα Σεράνο”, είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί, τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και σε όλες τις γυναίκες που το έχουν περάσει. Η γυναίκα για μένα συμβολίζει ό,τι ωραιότερο υπάρχει, λατρεύω τις γυναίκες. Είχα πάντα γυναίκες στο κομμωτήριο άκουγα τα προβλήματα τους, έβλεπα πως αλλάζουν και πως ένας άντρας μπορεί να τις ξεράνει. Ήθελα να βγάλω όλη μου την αγάπη για τις γυναίκες και να βρω πού έρχεται αυτή η βία.

6994 TAKIS ZAXARATOS MERI XRONOPOYLOY 1172021Γιατί ένας άνθρωπος βρίσκει ένα λουλούδι και αντί να το ποτίσει, το ξεριζώνει, το πετάει και το ξεραίνει η το σκοτώνει; Το βιβλίο μου είναι η ιστορία ενός αγγέλου που συναντάει τέρατα. Έχω βιώσει πάρα πολλές κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο μου, άπλα εγώ το έλεγα. Πολλές φορές μπορεί και να μην έδινα σημασία. Όταν έβλεπα άνθρωπο να τον κακοποιούν η να δέχεται λεκτική βία στο σχολείο, έμπαινα μπροστά Μπότσαρης».




{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...