Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

Σωφρονιστικός υπάλληλος με «βιογραφικό» ντιλάριζε ουσίες στις Φυλακές Κορυδαλλού!

Μια πληροφορία ότι σωφρονιστικός υπάλληλος βάζει ναρκωτικά μέσα στις...

Οι φιλόδοξες Drag Queens που θα διεκδικήσουν το στέμμα της Miss Hellas Drag Pageant

Έτοιμες να «παλέψουν» για το στέμμα είναι οι Drag Queens που θα ανέβουν αύριο (Σάββατο) στην πασαρέλα των καλλιστείων για να διεκδικήσουν τον τίτλο της Miss Hellas Drag Pageant στον διαγωνισμό που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά. Η σκηνή των καλλιστείων των Drag Queens θα στηθεί στον πολυχώρο Romantso, μια ανάσα από την πλατεία Ομονοίας, με διοργανώτρια της εκδήλωσης που προσδοκά να γίνει θεσμός την μπροστάρισσα του χώρου των Drag Queens, ΔούKISSα.

Οι υποψήφιες θα αναμετρηθούν σε δύο κατηγορίες, την Pageant Queen on an Evening Gown (Βραδινό ένδυμα), όπου οι διαγωνιζόμενες θα κριθούν για την αρτιότητα της εικόνας τους και την κίνησή τους, ενώ θα απαντήσουν σε ερωτήσεις της επιτροπής γύρω από τον χαρακτήρα τους.

Η δεύτερη κατηγορία -που σίγουρα είναι πιο ανταγωνιστική- ονομάζεται «Δείξε μας το ταλέντο σου». Σε αυτήν, οι διαγωνιζόμενες θα ετοιμάσουν ένα σύντομο σόου για να αναδείξουν την τέχνη τους, προσπαθώντας να κερδίσουν το κοινό και την κριτική επιτροπή που θα συναποφασίσουν για τον τίτλο.

Απέναντι από τις επτά υποψήφιες θα βρίσκονται οι κριτές της επιτροπής, την οποία αποτελούν ο θρύλος του drag Lenn Ryberg, ο πολύπειρος και ως μέλος κριτικών επιτροπών Λάκης Γαβαλάς, το Queer Model/Performer Reject και ο χορευτής – χορογράφος Μάριος Μιλτιάδου.

Φ8 6

Οι υποψήφιες μας συστήνονται στις σελίδες του διαγωνισμού στα κοινωνικά δίκτυα. Η Lynn Dynasty από την Κύπρο σημειώνει: «Η έννοια του drag για εμένα συνεχώς αλλάζει και εξελίσσεται. Ωστόσο, το drag θα είναι πάντα η τέχνη, η δημιουργία και πάνω από όλα η έκφραση συναισθημάτων».

Για την Ατοσσα αναφέρεται ότι είναι μια Drag Queen της αθηναϊκής σκηνής που «γεννήθηκε» το 2018 και από τότε έχει κάνει shows σε υπαίθριους χώρους μέχρι και σε μεσαιωνική εκκλησία στη Βαρκελώνη!

Η Dahlia Danger σημειώνει ότι η ρουμανική/γερμανική ανατροφή και το αυστηρό περιβάλλον της την έκαναν να καταλάβει ότι πρέπει να δραπετεύσει από τον τοξικό κόσμο στον οποίο μεγάλωσε, με το drag να είναι το πιο κατάλληλο μέρος για αυτό.

Μόλις 20 χρόνων είναι η Heelcat από τη Θεσσαλονίκη. Οπως λέει, έμπνευσή της είναι το Fetish Fashion, η Hyperpop κουλτούρα, καθώς και μεγάλοι σχεδιαστές όπως οι Mugler και Alexander McQueen.

Η Μελιστάλακτη (Miss HOEney) είναι μια περσόνα που ήταν παγιδευμένη 30 χρόνια στη φαντασία της. Μια περσόνα που, όποτε έβρισκε τον τρόπο, προέβαλλε τον εαυτό της χωρίς να καταλαβαίνει απόλυτα ποια είναι και τι κάνει. Πήρε σάρκα και οστά λίγο μετά τα 30 της γενέθλια. Αθεράπευτα σεξομανής και γεννημένη από το χιούμορ, είναι εδώ για να πείσει πως πρέπει να ξεφύγουμε από τις νόρμες που μας έμαθε η κοινωνία. «Το όνομά μου Μελιστάλακτη το πήρα από το επίθετό μου, που είναι Μελισσάς και το international name Miss HOEney από την τσαχπινιά που εκπέμπω!» δηλώνει.

Φ2 2022 06 10T105814.303

Επόμενη υποψήφια διαγωνιζόμενη είναι η Ανδρομέδα Balls. «Το drag με βοήθησε να ξαναχαμογελάσω και έτσι κατάλαβα τη δύναμη που κρύβει. Έτσι αποφάσισα να χρησιμοποιήσω αυτή τη δύναμη για να κατακτήσω το σύμπαν και να γίνω η διαγαλαξιακή υπεραρχόντισσα που αξίζετε.Άλλωστε, Ανδρομέδα σημαίνει αυτή που κυριαρχεί τους άνδρες. Κάτω η πατριαρχία, λοιπόν. Επίσης το drag με βοήθησε να κατανοήσω και να ασπαστώ την τρανς ταυτότητά μου», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Φ3 64

Ορμώμενη από την Καβάλα, η Νάστυ Χειλουδάκη συστήνεται στο κοινό: «Τους πρώτους πέντε μήνες που έκανα εξάσκηση στο make-up άρχιζα να καταλαβαίνω καλύτερα ότι δεν είμαι ένα αγόρι που κάνει drag, αλλά ένα non binary άτομο. Το drag με βοήθησε να ξεπροβάλω αυτό που στην Καβάλα είχα αναγκαστεί να κρύβω. Ο θηλυπρεπής εαυτός μου, και για εμένα αυτό συμβολίζει το drag. To να γιορτάζουμε τη θηλυκότητα. Τώρα έχω φτάσει περίπου έναν χρόνο που κάνω drag. Αυτό που μου αρέσει να κάνω είναι να προσπαθώ να σαγηνέψω το κοινό με τον χορό μου και να δείχνω όσο πιο προκλητικά σέξι γίνεται. Τέλος, το άνομα Νάστυ το έβγαλε η Chraja και το Χειλουδάκη είναι το επίθετο του ειδώλου μου».

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...