Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ποιος έκανε αγωγή στη Φαίη Σκορδά ζητώντας της 100.000 ευρώ;

Μπελάδες για τη Φαίη Σκορδά και για τον Γιώργο Λιάγκα. Ποιος τους έκανε αγωγή;

«Χθες πληροφορήθηκα ότι στη μεν εκπομπή που  παρουσιαστές είναι ο κύριος Λιάγκας και η κυρία Σκορδά παίχτηκε μαγνητοσκοπημένη δήλωση μιας κυρίας, της κυρίας Τζώρτζη. Μου είπαν οι συνεργάτες μου ότι έχει παίξει τη νταντά σε ένα σίριαλ, η οποία τόλμησε και είπε ότι εγώ είμαι αλήτης και κάνω αλήτικη υπεράσπιση. Μόλις πάμε στα δικαστήρια και πει αυτή τη δικαιολογία και την πει και η κυρία Σκορδά και ο κύριος Λιάγκας, ότι εμείς έπρεπε να το παρουσιάσουμε, θα γελάει το δικαστήριο.

SKORDA LIAGAS1

Κι όταν θα έρθει η ώρα του ταμείου, τότε παρακαλώ πολύ να έχουν κάνει καλά συμβόλαια ο κύριος Λιάγκας και η κυρία Σκορδά, να έχουν και κάποια περιουσιακά στοιχεία για να αποζημιώσουν. Σήμερα η κυρία Σκορδά θα παραλάβει μια αγωγή 100.000 ευρώ όχι για την εκπομπή την προχθεσινή γιατί για οτιδήποτε για μένα θα έρχεται και μια αγωγή ξεχωριστά. Βέβαια, θα παραλάβουν όλοι, 5-10 αγωγές από τον κύριο Λιγνάδη για όσα έχουν κάνει εδώ και 15 μήνες.

zina koutselini11

Όσον αφορά την κυρία Ζήνα, την οποία τη θυμάμαι από τότε που ήταν αρχισυντάκτρια στην εκπομπή της κυρίας Στεφανίδου, εγώ δεν τη γνώριζα, ήταν φίλη μιας γραμματέως μου. Ποτέ δεν έχω βγει για καφέ με δημοσιογράφο. Με τον Γιώργο Λιάγκα έχουμε μια προσωπική φιλία και την κυρία Σκορδά την ξέρω πολλά χρόνια. Διαφωνώ και γι’ αυτό το λόγο δεν έχω πάει και ποτέ στην κυρία Κουτσελίνη, ενώ με προσκαλεί καθημερινά να μου κάνει και προσωπική συνέντευξη και να μου αφιερώσει μια εκπομπή και να μιλήσουμε για όλα. Επιλέγω τις εκπομπές.

σελ 5 φ2 5592694

Αυτό που κάνατε χθες, κατά τη διάρκεια της δίκης, γι’ αυτό έστειλα και το εξώδικο, που προαναγγέλλει αγωγή βέβαια. Καλέσατε μια δικηγόρο, κατά τη διάρκεια της δίκης, όπως καλείται και εμένα κατά τη διάρκεια της δίκης και της κάνατε προσωπική συνέντευξη με μοναδικό στόχο να πληγεί ο εντολέας μου. Αυτό που κάνατε χθες και αυτό που έκανε η κυρία Κουρτέση είναι ποινικό αδίκημα. Κατά τη διάρκεια της δίκης καλείτε μονομερώς μία δικηγόρο που κακώς ήρθε και η οποία έχει καταρρακώσει το τεκμήριο αθωότητας επί 16 μήνες του κυρίου Λιγνάδη. Εσείς καλέσατε, δεν ξέρετε ποιον καλέσατε;

σελ 19 φ3 To proino Giorgos Liagkas Fei SkordaΕμένα με καλέσατε ποτέ; Κυρία Σουλιώτη, εμένα δεν με κάλεσε κανείς, στο γραφείο μου δεν πήρε κανείς. Να με πληρώσετε 150.000 να έρθω. Για ότι λέτε, για ότι κάνετε κι εγώ δεν είμαι αυτοφωράκιας δικηγόρος, σαν αυτούς που στέλνετε στην Πισπιρίγκου, σας το λέω ευθέως. Γι’ αυτούς που στέλνετε στην Πισπιρίγκου και αναλαμβάνουν και παραιτούνται. Σας το λέω ευθέως, εγώ είμαι ο Κούγιας. Αναφέρομαι σε αυτούς που στέλνετε, σε διάφορες υποθέσεις. Γιατί όταν έπαιρνα τηλέφωνο, δεν το σηκώνατε; Το έχω μάθει κι απ’ έξω. Το έχω μάθει απ’ έξω από τις δέκα φορές που το πήρα την ώρα της εκπομπής. Η επιστολή μου τα λέει όλα. Όποιος γνωρίζει καλά ελληνικά, αντιλαμβάνεται ότι αντί να δικάζουμε τι δίκη Λιγνάδη πια, δικάζουμε τη δίκη των δημοσιογράφων», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

«Κάποια εξέλιξη για τη δίκη, ρεπορταζιακά, έχουμε; Γιατί εδώ δεν ακούσαμε κάτι περί δίκης. Δίκιο έχει ο κύριος Κούγιας», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Πάντως, δεν μπορεί να έχει παράπονο. Δεν θα μπω στην ουσία των αγωγών και των μηνύσεων που θα κάνει, θα κάνει σε όλους μας ο Αλέξης Κούγιας. Αλλά δεν πρέπει να έχει παράπονο σε σχέση με το πόσο», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

7323 GIORGOS LIAGAS FEI SKORDA 2152016

Με τη παρουσιάστρια να λέει: «Δεν θα ήθελα, όμως, να το σχολιάσουμε».

«Εμφανίζεται και λέει μη φωνάζουν οι εκπομπές την Κουρτέση. Έχει τη μερίδα του λέοντος, όλες οι εκπομπές νομίζω», ανέφερε ο παρουσιαστής.

https://www.youtube.com/watch?v=AmnXtJ9CHdg

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...