Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Οι άσσοι της Γιουβέντους στη Μύκονο με τα κορίτσια τους

Στο Ματογιάννι ο «κολλητός» του Πούτιν, ράπερ Timati! Στην Πάρο και η καλλονή Αλίνα Μπαϊκόβα

Καλλονές «πειρασμοί» στο πλευρό ποδοσφαιριστών, που σκανδαλίζουν το νησί των ανέμων, και ράπερ «κολλητοί» του Πούτιν, το κυρίως πιάτο της «ανταπόκρισης» από την κοσμική Μύκονο, με… επιδόρπιο σέξι μοντέλο που ανεβάζει ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία στην Πάρο!

Όπως και να έχει, η Μύκονος είναι ο αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός ποδοσφαιριστών, εγχώριων και εισαγόμενων! Ειδικά για τους τελευταίους οι παπαράτσι έχουν πολλή δουλειά τόσο σε παραλίες όσο και σε νυχτερινά σποτ του νησιού! Στη λίστα των σταρ της μπάλας αυτή τη φορά έρχονται να προστεθούν ο τερματοφύλακας Carlo Pinsoglio που αγωνίζεται στη Γιουβέντους και ο συμπαίκτης του στη «μεγάλη κυρία» του ιταλικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Daniele Rugani.

Ο ύψους 1,94 μ. γκολκίπερ και ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός, όπως είναι φυσικό δεν προσγειώθηκαν «ντουέτο» στον δημοφιλή προορισμό, άλλα έχοντας δίπλα τους τις συντρόφους τους! Και τι συντρόφους! Σκέτη κόλαση! Από τη μια ο πορτιέρο έχει την καλλονή Giulia Ortaggi, και από την άλλη ο «κέρβερος» της άμυνας την εντυπωσιακή ξανθιά δημοσιογράφο Michella Persico. Τα δύο ζευγάρια απολαμβάνουν τόσο τις παραλίες του νησιού, με τα κορίτσια να προκαλούν κύματα ενθουσιασμού στους λουόμενους με τις εμφανίσεις τους, όσο και τη νυχτερινή ζωή!

289684187 803680134338611 217026213991195278 n
Το παρεάκι των Ιταλών ποζάρει στον φακό

Μάλιστα, η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τους δύο Ιταλούς άσους να διασκεδάζουν στο διάσημο beach bar Tropicana. Ιδιαίτερα ο Pinsoglio ήταν πολύ διαχυτικός με το αμόρε του, με το οποίο αντάλλασσαν καυτά φιλιά αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Από την άλλη, μπορεί ο πόλεμος να συνεχίζεται στην Ουκρανία, όμως κάποιοι δείχνουν να έχουν το μυαλό τους στην ντόλτσε βίτα! Όπως για παράδειγμα ο Ρώσος ράπερ, μουσικός παραγωγός και επιχειρηματίας Timati, ο οποίος συνηθίζει να κάνει τις διακοπές του σε πολυτελή resorts και να ταξιδεύει με ιδιωτικό τζετ. Ο Timati, που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Snoop Dog, ενώ έχει κυκλοφορήσει και τραγούδι με τίτλο «Ο καλύτερός μου φίλος είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν», φτιάχνοντας μάλιστα ρούχα για τον ρωσικό στρατό, εθεάθη να σεργιανίζει στα Ματογιάννια παρέα με αγνώστων στοιχείων συντροφιά! Οι φωτογράφοι με το που άρχισε να συζητιέται στο νησί η παρουσία του δεν έχασαν ευκαιρία και παραμόνευαν για τα πολυπόθητα «κλικ». Ο Timati, κατά κόσμον Timur Ildarovich Yunusov, είναι πολύ δραστήριος στην ερωτική του ζωή, έχοντας αδυναμία στα μοντέλα. Μέχρι πρότινος ήταν ζευγάρι με την πανύψηλη Sasha Dony από την Ουκρανία, με την οποία πέρυσι έκαναν τις διακοπές τους στη Μύκονο!

8914 TIMATI 2162022
Ο τράπερ Timati με αιθέρια ύπαρξη στο Ματογιάννια

Oι «πειρασμοί», όμως, δεν βρίσκονται μόνο στη Μύκονο, αλλά και στην Πάρο, με το διάσημο μοντέλο Αλίνα Μπαϊκόβα να απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού! Η 33χρονη ουκρανικής καταγωγής «μούσα» της Dior, που είναι γνωστή και για τη φιλία της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, μοιράστηκε με τους 3.500.000 followers της στο Instagram υλικό από την παραμονή της στο ελληνικό νησί. Στα βίντεο και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στις «ιστορίες» της φαίνεται να ποζάρει με μαγιό, να περπατάει στα γραφικά σοκάκια της Πάρου τρώγοντας παγωτό, αλλά και να απολαμβάνει ψάρια σε ταβέρνες ή να πίνει τον καφέ της σε καφετέρια. Έκανε, δε, ειδική ανάρτηση για να δείξει την αγάπη της σε ελληνικά σοκολατάκια με σοκολάτα γάλακτος.

baikova2 1
Η καλλονή Αλίνα Μπαϊκόβα στην Πάρο

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...