Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Συνεχίζεται η απόβαση διασήμων στην Μύκονο! Γκουλάρτ και Παγκάνι αναστατώνουν!

Από όλα έχει το νησί των ανέμων! Από «ποντικούς», που τρυπώνουν σε βίλες και φεύγουν χορτάτοι από χρυσαφικά, μέχρι πειρασμούς που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο προσφέροντας πλούσιο οφθαλμόλουτρο! Βλέπετε, ο κοσμοπολίτικος προορισμός δεν έχει μόνο κοσμικό δελτίο, αλλά και αστυνομικό (μήπως, άλλωστε, είναι η πρώτη φορά;).

Έτσι, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των «λαγωνικών» της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυκόνου για τον εντοπισμό των «χρυσοδάκτυλων» κακοποιών που «τρύπωσαν» την περασμένη Τρίτη στη βίλα που είχε νοικιάσει στη θέση Super Paradise ο 38χρονος Ρώσος ράπερ και φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Timati, αρπάζοντας κοσμήματα με διαμάντια και πανάκριβα αξεσουάρ γνωστών οίκων του εξωτερικού, αξίας περίπου 1.000.000 ευρώ!

Την ώρα που στενάζουν οι ξαπλώστρες στις κοσμικές παραλίες, οι διωκτικές Αρχές έχουν άλλες έγνοιες και στην υπόθεση Timati ποντάρουν στα λάθη που έκαναν οι «φαντομάδες», έτσι ώστε να εξιχνιάσουν την υπόθεση η οποία ανταγωνίζεται σενάριο χολιγουντιανής ταινίας σε πλοκή και μυστήριο! Σαρώνουν λοιπόν το νησί, ελέγχοντας υπόπτους και αναζητώντας βίντεο και μαρτυρίες για το τι συνέβη εκείνη τη βραδιά. Πάντως, η αίσθηση των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. είναι πως οι έρευνες θα πάρουν χρόνο, αφού το πιθανότερο είναι οι επιδέξιοι «μακρυχέρηδες» που έβαλαν στο μάτι τη βίλα του προσωπικού φίλου του Ρώσου προέδρου να περιμένουν να καταλαγιάσει ο θόρυβος για να κάνουν το επόμενο βήμα τους.

Το κουβάρι της μυστηριώδους υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν κατήγγειλε την κινηματογραφική κλοπή «μαμούθ» ένας 50χρονος από την παρέα του Timati, κατά κόσμον Tιμούρ Iλντάροβιτς Γιουνούσοφ.

Όπως κατέθεσαν ο ίδιος και οι υπόλοιποι φίλοι του ράπερ, έφτασαν στις 17 Ιουνίου στη Μύκονο με ιδιωτικό τζετ και κατέλυσαν στην πολυτελή βίλα στο Super Paradise που ενοικιάζεται αντί 28.000 ευρώ (!) την εβδομάδα. Το βράδυ της περασμένης Τρίτης έκαναν μια βόλτα στο κοσμοπολίτικο νησί και λίγο μετά τα μεσάνυχτα επέστρεψαν στο χλιδάτο κατάλυμα. Κατόπιν πήγαν στα υπνοδωμάτιά τους, όπου άφησαν στα κομοδίνα τα ρολόγια τους και τα πανάκριβα τιμαλφή, και συγκεντρώθηκαν στην τραπεζαρία και στο σαλόνι.

Φ6 18

Γύρω στη 1 τα ξημερώματα, όμως, ενώ ετοιμάζονταν να καπνίσουν ναργιλέ, ξαφνικά κόπηκε το ρεύμα και η έπαυλη «τυφλώθηκε» για αρκετή ώρα, όσο δηλαδή χρειάστηκαν οι «χρυσοδάκτυλοι» για να τρυπώσουν στις κρεβατοκάμαρες της βίλας, χωρίς να αντιληφθεί κανείς το παραμικρό, και να βουτήξουν ένα ρολόι Richard Mille αξίας άνω των 300.000 ευρώ, μια αλυσίδα λαιμού από λευκόχρυσο με διαμάντια, ένα περιδέραιο από λευκόχρυσο με διαμάντια, μια αλυσίδα χεριού με διαμάντια, ένα δαχτυλίδι με διαμάντι, τσάντες Chanel και Louis Vuitton, πανάκριβα γυαλιά ηλίου και άλλα αξεσουάρ οίκων του εξωτερικού! Η μεγάλη κλοπή διαπιστώθηκε λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα, οπότε ενημερώθηκε η υπεύθυνη της βίλας.

Ο 38χρονος Ρώσος πολυεκατομμυριούχος ράπερ, που αναδύθηκε από το μουσικό reality «Star Factory», έχει συνεργαστεί με σταρ παγκόσμιας εμβέλειας, όπως οι Snoop Dog, Puff Daddy, Timbaland και Craig David. Μάλιστα, το 2015 κυκλοφόρησε το κομμάτι-ύμνο στον Ρώσο πρόεδρο «Ο καλύτερός μου φίλος είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν»!

Η ζωή όμως δεν σταματά στη Μύκονο, παρά τα περιστατικά κινηματογραφικών διαρρήξεων, και αυτό έχει βαλθεί να μας αποδείξει η Βραζιλιάνα καλλονή Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, που για ένα ακόμη καλοκαίρι επισκέπτεται το νησί για να τους τρελάνει όλους! Και πώς να μην τους τρελάνει με τις αναλογίες που έχει και τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media;

Φ2 2022 07 01T092221.664

Το πρώην «αγγελάκι» της Victoria’s Secret απολαμβάνει τον μυκονιάτικο ήλιο και τα ήρεμα νερά της πισίνας του ξενοδοχείου της μέσα σε ένα πολύχρωμο φουσκωτό, χαρίζοντας υπερθέαμα σε όσους την ακολουθούν στο Instagram, με την ίδια να φροντίζει να αναδεικνύει κάθε πόντο του κορμιού της! Ο ανταγωνισμός καταπώς φαίνεται είναι σκληρός, μια και δύο… Λουδοβίκες βάλθηκαν να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία! Η μία είναι η ηθοποιός από τη γειτονική Ιταλία Λουντοβίκα Μπιζάλια, που παραθερίζει στο νησί μαζί με τον επιχειρηματία σύντροφό της Αλεσάντρο Ρενάτο Σολεβάντι.

Η Ludovica Bizzaglia στη Μύκονο

Το ζευγάρι είχε επισκεφθεί και πέρυσι το νησί, και, όπως είχε κάνει τότε, έτσι και φέτος επέλεξε το Cantera για το φημισμένο μενού του, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, σούσι με… κρέας. H Λουντοβίκα Παγκάνι, από την άλλη, είναι επίσης από την Ιταλία και δηλώνει επίσης φαν της Μυκόνου! Η παρουσιάστρια, μοντέλο και ηθοποιός, που μετράει πάνω από 3.000.000 followers, αφού απόλαυσε το μπάνιο της στην πισίνα του πολυτελούς καταλύματός της επισκέφθηκε και αυτή το Cantera με μια φίλη της, την Τζούλια, και αφού έφαγαν και ήπιαν πόζαραν στον φακό με τον μάνατζερ του εστιατορίου Μάνο Κατσαμπούρη.

Φ4 40
Η Λουντοβίκα Παγκάνι με μια φίλη της και τον Μάνο Κατσαμπούρη στο Cantera

Φ5 20
Η Ιταλίδα με τον σύντροφό της

Ε, ρε, μεγαλεία…

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...