Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

«Πασαρέλα» από Survivors μακριά από τις παραλίες του Αγίου Δομίνικου

Φουλ του μπικίνι για τα κορίτσια του «Survivor», που ζουν ένα… παρατεταμένο καλοκαίρι. Κι αν στον Αγιο Δομίνικο, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ριάλιτι επιβίωσης, τις περισσότερες φορές που δεν ήταν στα αγωνίσματα τριγυρνούσαν στις παραλίες με τα μπικίνι τους, η επιστροφή τους στην Ελλάδα τις βρήκε πάλι με υψηλές θερμοκρασίες, και έτσι το μπικίνι έχει γίνει ένα με το… πετσί τους.

Και, φυσικά, υπάρχει τρόπος για να… εξάπτουν τη φαντασία. Ακόμα κι αν δεν έχουν τις κάμερες να τις ακολουθούν όπως συνέβαινε στην Καραϊβική, τώρα έχουν το Instagram για να διαγωνίζονται σε πόζες και sex appeal ερωτοτροπώντας με τον ήλιο.

nafsika

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, λοιπόν, μία μανία με την ηλιοθεραπεία την έχει. Αυτό το είχαν διαπιστώσει και οι τηλεθεατές κατά τη διάρκεια του ριάλιτι, με την ηθοποιό – μοντέλο να χαλαρώνει συχνά πυκνά στην αμμουδιά. Ακόμα και τώρα, όμως, που το «Survivor» ανήκει στο παρελθόν η σύντροφος του Κώστα Πηλαδάκη δεν κόβει την αγαπημένη συνήθειά της, μόνο που τώρα έχει αντικαταστήσει την παραλία με τον… κήπο του σπιτιού στο οποίο συγκατοικεί με τον επιχειρηματία τα τελευταία χρόνια.

survivor magio 4

Το ζευγάρι της καρύδας από την άλλη, για τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα μιλάμε, δεν έχει αφήσει παραλία για παραλία, με την πρώην παίκτρια ριάλιτι (από το «My Style Rocks» μέχρι το «Survivor») να έχει βαλθεί να στεφθεί και Miss Survivor Bikini 2022. Αφού ξεκίνησαν οι δυο τους το τουρ στις παραλίες, ξεκινώντας από τη Χαλκιδική, μετά σάλπαραν για τα νησιά του Αιγαίου, αρχίζοντας από την Πάρο, με επόμενο σταθμό τη Μύκονο και με τις πόζες από πλευράς Ανδριώτου να πάνε σύννεφο!

survivor magio 2

Και η Πελαγία Καζολέα, όμως, δεν πάει πίσω στις μπικίνι πόζες, με τη σύντροφο του Γιώργου Καβακάκη να επιλέγει έναν φοίνικα (της έχει μείνει συνήθεια από το ριάλιτι επιβίωσης) για να παίξει με τον φακό, με το μπικίνι της να αναδεικνύει το πλούσιο στήθος της! Όσο για την Ασπα Πρεδάρη; Μπορεί να μη… μακροημέρευσε στον Αγιο Δομίνικο και να μάζεψε σύντομα τα πράγματά της για την Ελλάδα αποχαιρετώντας νωρίς τους συμπαίκτες της, αλλά φροντίζει μέσα από τα social media να υπενθυμίζει πως έχει θέση και αυτή στον άτυπο διαγωνισμό με μπικίνι που έχουν στήσει οι άλλοτε Διάσημες και Μαχήτριες!

kazolea 2 1 1

Ενα από τα τελευταία «χτυπήματά» της στο Instagram ήταν με ένα εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι, που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, κάτι που συνέβη με την παρουσία της στον ημιτελικό και τον τελικό, που έγιναν πριν από λίγες εβδομάδες στο Γαλάτσι…

predari 2 1

Τελευταία, αλλά όχι καταϊδρωμένη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, που την έκανε για διακοπές στο εξωτερικό με τον σύντροφό της (αγνώστου ταυτότητος και… προελεύσως, μια και η ίδια τον κρατά κρυφό, λες και θα της τον ματιάσουν) και φροντίζει να ενημερώνει τους φαν της για την… πορεία των διακοπών της φορώντας τις περισσότερες φορές (τι άλλο;) μπικίνι!

survivor magio 5

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...