Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον...

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πάντρεψε τον αδελφό του, Παύλο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έντυσε γαμπρό τον αδελφό του Παύλο, ο οποίος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της αγαπημένης του Άννας Μαρίας Αναξαγόρου.

Το μυστήριο τελέστηκε σε στενό κύκλο το απόγευμα της Κυριακής στον Πύργο Μελισσουργού, με κουμπάρους τον καλό φίλο του γαμπρού Παναγιώτη Παναγόπουλο και την κολλητή της νύφης Φοινιώ Ευσταθίου. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί έναν χρόνο νωρίτερα με πολιτικό γάμο, αλλά ήθελαν πολύ και οι δύο να πάρουν την ευλογία του Θεού στη σχέση τους, που μετράει κάτι παραπάνω από έξι χρόνια.

Ο Πάυλος και η Άννα Μαρία σε στιγμιότυπο από τι μυστήριο

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η Αννα Μαρία δεν πάτησε το πόδι του Παύλου, όταν ο ιερέας που τους πάντρεψε είπε το «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα». Αντί να τηρήσει το έθιμο, γύρισε προς το μέρος του γαμπρού και οι δυο τους αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί, κάνοντας έτσι τους καλεσμένους τους να χαμογελάσουν. Μεταξύ αυτών ήταν δύο πρόσωπα της showbiz που διατηρούν φιλικές σχέσεις με τα αδέλφια Αργυρού, ο Πέτρος Ιακωβίδης και ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Όπως μάθαμε, ο γαμπρός ετοιμάστηκε για τον γάμο σε χώρο του Πύργου Μελισσουργού, έχοντας δίπλα του τον αδελφό του, τον κουμπάρο του και καλούς φίλους. Εκεί ήταν φυσικά και η τρίδυμη αδελφή των Κωνσταντίνου και Παύλου, η Κατερίνα Αργυρού, η οποία είναι επίσης παντρεμένη και έχει κι ένα παιδάκι. Μάλιστα, ο σταρ του πενταγράμμου δεν παρέλειψε να ανεβάσει στα social media μια εικόνα με τα δύο αδέλφια του, συγκεντρώνοντας έτσι ενθουσιώδεις αντιδράσεις θαυμαστών του. Να θυμίσουμε ότι οι τρεις τους, οι οποίοι γεννήθηκαν στις 21 Μαΐου του 1986, είχαν γίνει πρώτα θέμα στις εφημερίδες της εποχής, καθώς ήταν τα πρώτα τρίδυμα στην Ελλάδα που γεννήθηκαν με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε το γαμήλιο party, με το ζευγάρι να επιλέγει ένα από τα καινούργια τραγούδια του Αργυρού, το «Ενα ταξίδι ζωής», για να κάνει την είσοδό του. «Ενα ταξίδι ζωής, από το “εγώ” στο “εμείς”. Ενα ταξίδι ζωής κι όπου φτάσουμε» λένε τα όμορφα λόγια του ρεφρέν, που ταίριαξαν… γάντι στην περίπτωση. Φυσικά, ο ίδιος ο Κωνσταντίνος τραγούδησε live στη διάρκεια της δεξίωσης, τιμώντας έτσι τον γαμπρό αδελφό του, ο οποίος, αντί για τραγούδια, ασχολείται επαγγελματικά με τους αριθμούς και θεωρείται επιτυχημένος οικονομολόγος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...