Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Στο νοσοκομείο από πτώση ο παπαράτσι των σταρ, Νίκος Δρούκας

Όσα λέει στην «Espresso» ο γνωστός φωτογράφος

Δύσκολες ώρες για τον Έλληνα paparazzo των σταρ.

Ο Νίκος Δρούκας, ο οποίος στα 32 χρόνια της πορείας του ως φωτορεπόρτερ έχει «αιχμαλωτίσει» με τον φακό του από την Αλίκη Βουγιουκλάκη μέχρι την Ελένη Μενεγάκη, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, έπειτα από πτώση που είχε στο μπάνιο του δωματίου του, στο «Rodos Palace», με αποτέλεσμα να πάθει ρήξη μηνίσκου – χιαστού και να οδηγηθεί στο χειρουργείο.

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

«Oταν γλίστρησα και έπεσα στο μπάνιο σύρθηκα ως το τηλέφωνο και επικοινώνησα με τη ρεσεψιόν. Αμέσως έσπευσε στο δωμάτιό μου η υπεύθυνη του ξενοδοχείου και ψέκασε με σπρέι πάγου το τραύμα. Μετά ήρθε και ο ιδιοκτήτης, ο κ. Αντωνης Καμπουράκης, ο οποίος επιλήφθηκε του θέματος. Σε 10 λεπτά είχε έρθει το ΕΚΑΒ και με πήγε “σφαίρα” στα Επείγοντα» αναφέρει ο Νίκος Δρούκας μιλώντας στην «Espresso» για το περιστατικό.

φ1 ξεγυρ 7

«Στα Επείγοντα μου έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις -εγκεφαλογράφημα, μοριακό τεστ, ακτινογραφία θώρακος, αιματολογικό έλεγχο-, τα πάντα, ώστε να μπορέσω να εισαχθώ και να χειρουργηθώ, γιατί εγώ μέχρι τότε δεν είχα ξαναμπεί ποτέ στη ζωή μου σε νοσοκομείο. Η πρώτη φορά είναι αυτή, στα 55 μου χρόνια. Τρομακτική εμπειρία. Από τα τεστ που μου έκαναν διαπιστώθηκε πως χαίρω άκρας υγείας, παρά το γεγονός ότι έχω παραμελήσει τον εαυτό μου στο θέμα της άσκησης και της διατροφής. Ετσι υπέγραψα για να με ναρκώσουν και να με χειρουργήσουν. Εκανα την επέμβαση, που κράτησε 3,5 ώρες και πέτυχε. Ο κ. Καμπουράκης επικοινώνησε με κορυφαίο χειρουργό ορθοπεδικό, ο οποίος έσπευσε να με αναλάβει, ενώ κανόνισε να είμαι και μόνος μου στο δωμάτιο» συνεχίζει ο αγαπημένος φωτορεπόρτερ των celebrities, πολλοί εκ των οποίων τού έστειλαν μηνύματα για περαστικά, ενώ ο PR-man Χάρης Σιανίδης, που έτυχε να βρίσκεται στο νησί, πήγε να τον δει από κοντά.

Δρούκας Σιανίδης

«Οι γιατροί μού είπαν ότι θα μείνω στο νοσοκομείο μέχρι και τη Δευτέρα, γιατί πρέπει να λαμβάνω μόνο ενδοφλέβια φαρμακευτική αγωγή. Επειτα θα φιλοξενηθώ για περίπου 50 μέρες στο “Rodos Palace”, όπου θα έχω έχω την περιποίηση που χρειάζομαι. Τρία γεύματα ημερησίως, καθαρά σεντόνια και πετσέτες, και βέβαια θα λαμβάνω πλέον την αγωγή μου σε χάπια, τέσσερα την ημέρα. Φεύγοντας από εδώ, θα μου φέρει ένας συνάδελφος φωτογράφος, ο Νίκος Νάνεβ, ο οποίος είναι στη Ρόδο, ένα ζευγάρι πατερίτσες αλουμινίου για να μετακινούμαι, γιατί απαγορεύεται να λυγίσει το πόδι μου πριν από τους 3,5 μήνες. Στην Αθήνα, επειδή μένω ολομόναχος, δεν έχω κανέναν να με εξυπηρετήσει, ούτε καν κάποιον να με παραλάβει από το αεροδρόμιο με τόσες βαλίτσες. Έτσι, θα μείνω στο “Rodos Palace” ως τις 30 Σεπτεμβρίου, γιατί μετά κλείνει, οπότε και θα γυρίσω σπίτι μου» καταλήγει ο Νίκος Δρούκας. Σιδερένιος!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...