Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Η μυθιστορηματική ζωή της Ολίβια Νιούτον – Τελευταίο «κλικ» με την κόρη της τρεις ημέρες προτού πεθάνει

Η αναγκαστική σιωπή λόγω του πράκτορα πατέρα της

Κόρη πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας, η Ολίβια Νιούτον – Τζον κατάφερε χάρη στο ταλέντο της να ξεφύγει από τον ασφυκτικό κόσμο της σιωπής στον οποίο ζούσε αναγκαστικά και να ανοίξει τα φτερά της με ηχηρό τρόπο στον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ. Εγγονή βραβευμένου με Νόμπελ φυσικού, διέπρεψε στη Eurovision προτού έρθει ο κινηματογραφικός ρόλος που της άλλαξε τη ζωή, όμως σημαδεύτηκε από μια μυστηριώδη εξαφάνιση.

Η διάσημη Αγγλοαυστραλή πρωταγωνίστρια του μιούζικαλ «Grease» και βραβευμένη τέσσερις φορές με Grammy τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, όπως ανακοίνωσε ο σύζυγός της. «Πέθανε ειρηνικά στο ράντσο της στη νότια Καλιφόρνια σήμερα το πρωί, περιτριγυρισμένη από την οικογένεια και τους φίλους της» έγραψε στα social media ο Τζον Ιστερλινγκ, σημειώνοντας ότι η Ολίβια έδινε μάχη επί 30 χρόνια με τον καρκίνο.

f2 76

Η Ολίβια Νιούτον – Τζον γεννήθηκε το 1948 στο Κέιμπριτζ της Αγγλίας, σε οικογένεια που αναγκαστικά ζούσε στη «σκιά». Ο πατέρας της Μπρίνλεϊ Νιούτον – Τζον ήταν μυστικός πράκτορας της MI5 με πολλά παράσημα κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ηταν αυτός που συνέλαβε τον θεωρούμενο ως διάδοχο του Αδόλφου Χίτλερ, Ρούντολφ Ες, και συμμετείχε στην «Επιχείρηση Enigma» με την οποία οι Βρετανοί έσπασαν τον πολύπλοκο κωδικό επικοινωνίας των Γερμανών, καθορίζοντας την έκβαση του πολέμου.

Όταν η Ολίβια ήταν πέντε ετών η οικογένειά της μετανάστευσε στην Αυστραλία, καθώς ο πατέρας της αποδέχτηκε τη θέση του κοσμήτορα που του πρόσφερε το πανεπιστήμιο της Μελβούρνης.

Το 1954 ο παππούς της, από την πλευρά της μαμάς της Αϊρίν, Μαξ Μπορν, κέρδισε το βραβείο Νόμπελ στη Φυσική, ενώ το 1959 οι γονείς της πήραν διαζύγιο. Με προτροπή της μητέρας της, η Ολίβια δημιούργησε με τρεις συμμαθήτριές της το παιδικό συγκρότημα Sol Four που συχνά τραγουδούσε στο εστιατόριο του θείου τους.

Αν και από μικρή ονειρευόταν να γίνει κτηνίατρος, η Ολίβια έπεσε με τα μούτρα στο τραγούδι. Λίγο πρoτού γίνει 16 ετών παράτησε το σχολείο και άρχισε να κερδίζει τον έναν μουσικό διαγωνισμό μετά τον άλλον, δίνοντας παράλληλα συναυλίες σε στρατιωτικές βάσεις και κέντρα διασκέδασης.

Σύντομα επέστρεψε στη Βρετανία και στο Λονδίνο όπου το 1971 κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο «If not for you». Η επιτυχία του τής άνοιξε τον δρόμο να εκπροσωπήσει το 1974 το Ηνωμένο Βασίλειο στη Eurovision, κατακτώντας μάλιστα την τέταρτη θέση.

Η καριέρα της στο Χόλιγουντ άρχισε με πάταγο το 1978, όταν πρωταγωνίστησε δίπλα στον Τζον Τραβόλτα στο «Grease». Παρόλο που η ίδια είχε αμφιβολίες για τον ρόλο της Σάντι, τη μετέτρεψε ξαφνικά σε παγκόσμιου βεληνεκούς σταρ.

Συνέχισε να κάνει επιλεκτικά ταινίες, δίνοντας βάρος στην ανατροφή της μοναχοκόρης της Κλόε που απέκτησε το 1986 με τον πρώτο σύζυγό της, τον ηθοποιό και χορευτή Ματ Λατάνζι. To 1995 πήρε διαζύγιο από τον Λατάνζι και έναν χρόνο αργότερα στη ζωή της μπήκε ο Πάτρικ ΜακΝτέρμοτ.

Το τέλος της σχέσης τους σημάδεψε για πάντα την Ολίβια, καθώς ο ΜακΝτέρμοτ εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 30 Ιουνίου 2005 ενώ ψάρευε στα ανοιχτά του Λος Αντζελες της Καλιφόρνιας. Ακόμη και σήμερα κυκλοφορούν φήμες ότι σκηνοθέτησε τον θάνατό του και ότι ζει με άλλη γυναίκα στο Μεξικό για να γλιτώσει από χρέη.

Τελευταίο «κλικ» με την κόρη της τρεις ημέρες προτού πεθάνει

Χαμογελαστή, δίπλα στους δύο πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της πέρασε τις τελευταίες της ημέρες η Ολίβια Νιούτον – Τζον, όπως αποδεικνύουν αναρτήσεις στα social media.

Τρεις ημέρες πριν από τον θάνατό της πόζαρε ανέμελη στον φωτογραφικό φακό δίπλα στην 36χρονη κόρη της Κλόε Λατάνζι. Μάνα και κόρη βρίσκονται στην εξοχή και φαίνονται πιο δεμένες από ποτέ.

f3 44

«Λατρεύω αυτή τη γυναίκα. Τη μητέρα μου. Την καλύτερή μου φίλη» έγραψε η Κλόε στο σχόλιο που συνόδευσε την ανάρτηση της φωτογραφίας στο Instagram. Έχει κάθε λόγο να νιώθει ευγνωμοσύνη για τη μητέρα της, καθώς, όπως εκμυστηρεύτηκε παλαιότερα, ήταν ο άνθρωπος που τη στήριξε όσο κανένας άλλος και τη βοήθησε να ξεπεράσει την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά.

Την ίδια ημέρα η Ολίβια Νιούτον – Τζον ανάρτησε φωτογραφία μαζί με τον σύζυγό της Τζον Ιστερλινγκ στα δικά της social media. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός διευκρίνισε ότι ήταν παλαιότερη φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε για να εκφράσει την αγάπη της προς τον άνδρα που ερωτεύτηκε το 2005 και παντρεύτηκε το 2008.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...