Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Ο Γολγοθάς της Νταϊάνας Ιγροπούλου για να αποκτήσει παιδιά

Η εξωσωματική γονιμοποίηση και το love story με χρηματιστή στο Λονδίνο

Η Νταϊάνα Ιγροπούλου απέκτησε δίδυμους γιους με εξωσωματική γονιμοποίηση, έπειτα από τρία χρόνια προσπαθειών. Νέα ζωή στο κοσμοπολίτικο Λονδίνο για το γνωστό μοντέλο, το οποίο το 2007 πήρε τον διεθνή τίτλο «Queen of Universe», συμμετέχοντας στην εν λόγω διοργάνωση ως εστεμμένη Μις Γιανγκ στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 της ίδιας χρονιάς.

Το 2009 δοκίμασε τις δυνάμεις της και στα Σταρ Ελλάς, καταλήγοντας ωστόσο με το στέμμα της αναπληρωματικής του κορυφαίου ελληνικού τίτλου, γεγονός που την οδήγησε λίγο αργότερα να φύγει για σπουδές στο Λονδίνο.

sel 19 f2 1 Ιγροπούλου Ramez

Μετά το τέλος των σπουδών της στην Αγγλία η Νταϊάνα Ιγροπούλου εγκαταστάθηκε στην Αυστρία, όπου είχαν μετακομίσει ήδη οι γονείς της και ο μικρότερος αδελφός της, αφήνοντας το σπίτι όπου ζούσαν επί χρόνια στην Καλλιθέα και τον φούρνο που διατηρούσαν στη Νέα Σμύρνη. Έτσι, άρχισε να μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη Βιένη και στο Λονδίνο, αφού στο μεταξύ είχε μπει στη ζωή της και ο σύντροφός της Ramez, ένας Ιρανοσουηδός χρηματιστής και επιχειρηματίας που είχε από τότε τη βάση του στη βρετανική πρωτεύουσα, αλλά και στο Τόκιο, με το ζευγάρι να ταξιδεύει συχνά πυκνά και στην Ιαπωνία. Ο έρωτάς τους ξεκίνησε το 2013 και υπήρξε κεραυνοβόλος. Με τον καιρό η σχέση τους δυνάμωσε ακόμη περισσότερο και επισημοποιήθηκε. Η απόφασή τους ωστόσο να αποκτήσουν παιδιά έμελλε να τους οδηγήσει σε έναν «γολγοθά», κάτι που είχε αποκαλύψει η ίδια η Νταϊάνα πριν από μερικούς μήνες, όταν είχε πια καταφέρει να μείνει έγκυος, σε μια από τις (σπάνιες πλέον) αναρτήσεις της στο Instagram.

5 copy

«Θέλησα να απέχω λίγο αυτούς τους τελευταίους μήνες για να αφοσιωθώ στην εγκυμοσύνη μου. Το να φτάσω μέχρι εδώ ήταν μεγάλη πρόκληση. Μετά από πολλά “ταξίδια” σε μαιευτικές κλινικές, εξετάσεις, ένα χειρουργείο και έναν κύκλο εξωσωματικής, επιτέλους πήρα τα αποτελέσματα για τα οποία προσευχόμασταν: ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Τώρα, τρία χρόνια μετά, δεν μπορούμε να σταματήσουμε να χαμογελάμε» είχε γράψει τότε, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον 38χρονο σήμερα αγαπημένο της να κρατά την ίδια στην αγκαλιά του σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης. Φυσικά, η χαρά τους έγινε διπλή όταν πληροφορήθηκαν πως η Νταϊάνα κυοφορούσε δίδυμα! Η 31χρονη σήμερα Ελληνίδα γέννησε πριν από περίπου έναν μήνα και πλέον απολαμβάνει τη χαρά της μητρότητας, κάνοντας βόλτες με τα αγόρια της, Ντέιβιντ και Τζον, στο Τσέλσι του Λονδίνου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....