Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Γάμος Μαυρικίου: Οι 2.000 καλεσμένοι, η αυτοκινητοπομπή της χλιδής, τα 17 παρανυφάκια και τα μέτρα ασφαλείας

«Φωταγωγήθηκε» η Λεμεσός για τον γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση

Δεν ξέρουμε αν ήταν όντως «ο γάμος της χρονιάς» στην Κύπρο, όπως τον χαρακτήρισαν αρκετά τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Εκείνο που φάνηκε, ωστόσο, από την αρχή ήταν πως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας αποφασισμένοι να κάνουν… θόρυβο. Και τα κατάφεραν!

Περίπου 2.000 καλεσμένοι, μια αυτοκινητοπομπή με πολυτελή αυτοκίνητα, 17 παρανυφάκια, παραδοσιακά έθιμα, αυστηρά μέτρα ασφαλείας, πυροτεχνήματα που έπεφταν ακόμη και στον δρόμο για την εκκλησία, live πρόγραμμα με γνωστούς τραγουδιστές, αλλά και ολίγον από…

κιτς συνέθεσαν το παζλ της γαμήλιας ένωσης του γνωστού μουσικού, ηθοποιού και θεατρικού παραγωγού με τη σχεδιάστρια μόδας της καρδιάς του.

Φ6 25

Το μυστήριο τελέστηκε χθες στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα, στη Λεμεσό. Παρ’ όλα αυτά, το γλέντι είχε αρχίσει από το προηγούμενο βράδυ, με το pre-wedding δείπνο που επιμελήθηκε η μητέρα του γαμπρού. Ηταν τόσο μεγάλη η χαρά της που έπειτα από λίγες ώρες θα καμάρωνε τον κανακάρη της με γαμπριάτικο κοστούμι, που έβαλε όλη της τη μαεστρία, δημιουργώντας έναν μεγάλο μπουφέ, ο οποίος περιελάμβανε από κυπριακά κουπέπια (παραδοσιακά ντολμαδάκια με κιμά) και κρέατα σούβλας, μέχρι πίτες και κουνέλι λεμονάτο.

Οι περισσότεροι καλεσμένοι της ήταν συγγενείς της Ιλάειρας Ζήση που μόλις είχαν φτάσει στην Κύπρο από διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και φίλοι του ζευγαριού, όπως η Τέτα Καμπουρέλη, οι κουμπάροι τους Γιώργος και Μαργαρίτα Τσούκαλη, Δάνης και Ρένα Βασιλείου, αλλά και τα αδέλφια του γαμπρού, Φειδίας και Ιωάννα.

Μετά το δείπνο δεν έλειψε και το γλέντι, με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να σέρνει τον χορό με παραδοσιακά τραγούδια.

Φ7 14

Το πρωί της Κυριακής η νύφη και ο γαμπρός άρχισαν να προετοιμάζονται ξεχωριστά για την εκκλησία, τηρώντας, φυσικά, και τα έθιμα. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ντύθηκε στο πατρικό του, έχοντας δίπλα του την οικογένειά του και φίλους, οι οποίοι τον ξύρισαν και τον ετοίμασαν μέχρι που… έλαμψε μέσα στο λευκό κοστούμι του. Η Ιλάειρα Ζήση, από την άλλη, ντύθηκε νύφη στο διαμέρισμα που της έκαναν δώρο οι γονείς του άντρα της. Αφού φόρεσε το εντυπωσιακό φουσκωτό νυφικό της, υποδέχτηκε τους συγγενείς, οι οποίοι την… έζωσαν κιόλας, σύμφωνα με το έθιμο. Η συνέχεια βρήκε τον Μαυρίκιο να ξεκινάει πρώτος για την εκκλησία, με μια αυτοκινητοπομπή από στολισμένα πολυτελή οχήματα να τον ακολουθεί. Πρώτα πέρασαν έξω από το σπίτι της νύφης, όπου έπεσαν και πυροτεχνήματα. Φυσικά, δεν άφησαν το γαμπρό να τη δει, με τον ίδιο να λέει on camera σε Instagram story του: «Φτάσαμε στο σπίτι της νύφης, αλλά δεν με αφήνουν να μπω. Τι να κάνω; Θα περιμένω να ετοιμαστεί!».

Φτάνοντας συνοδεία μουσικών οργάνων η Ιλάειρα στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα, όπου την περίμεναν υπομονετικά ο Μαυρίκιος με τους γονείς του, το συγκεντρωμένο πλήθος άρχισε να χειροκροτεί θερμά το ζευγάρι, με τον γαμπρό να δείχνει πολύ συγκινημένος. Τα λευκά λουλούδια ήταν πρωταγωνιστές στον εντυπωσιακό στολισμό, ενώ τα παρανυφάκια του ζευγαριού δεν ήταν ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 17! Μετά τον γάμο ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στο Monte Caputo, που άρχισε λίγο μετά τις 7, με τους νιόπαντρους, που ήταν… σεταρισμένοι στα λευκά, να κόβουν την επίσης λευκή πολυώροφη τούρτα τους, το συνολικό ύψος της οποίας έφτανε τα 3 μέτρα, με διάμετρο βάσης τα 2 μέτρα.

Φ10 5

Προηγουμένως, βέβαια, οι καλεσμένοι τους είχαν περάσει από τριπλό αυστηρό έλεγχο προκειμένου να εισέλθουν στον χώρο του πάρτι, κάτι που χαρακτηρίστηκε από κάποιους «ταλαιπωρία», αφού έπρεπε να δείξουν το προσκλητήριο, έπειτα να τσεκαριστούν τα ονόματά τους στις λίστες και κατόπιν να απαντήσουν σε ερωτήσεις… ασφαλείας – λες και επρόκειτο να πάρουν μέρος σε τηλεπαιχνίδι! Πάντως, οι καλεσμένοι τελικώς το ευχαριστήθηκαν, αφού απόλαυσαν πλούσιο μενού αλλά και live με την Ελλη Κοκκίνου και τον Λούκα Γιώρκα.

Φ11 4

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...