Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Tραγουδιστής στα δίχτυα μάνατζερ «αρπακτικού» – Ατζέντης του υποσχέθηκε φωτογραφίσεις για μαγαζιά ένδυσης

Τα απειλητικά μηνύματα, τα «φούμαρα» του... ατζέντη και η μήνυση στο Α.Τ. Μεγάρων

Νεαρός τραγουδιστής φωνάζει ότι μάνατζερ «αρπακτικό» τού έφαγε χρήματα, υποσχόμενος δουλειές και φωτογραφίσεις.

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται αποκλειστικά στην «Espresso» ο τραγουδιστής Γιώργος Αθανασόπουλος, ο μάνατζερ Σ.Ε. όχι μόνο του πούλησε φούμαρα, αλλά του απέσπασε χρηματικά ποσά, με αποτέλεσμα ο νεαρός καλλιτέχνης να κινείται πλέον νομικά κατά του Σ.Ε., ζητώντας τα χρήματά του πίσω. Μάλιστα, ο φερόμενος ως ατζέντης δεν δίστασε να τον απειλήσει όταν ο τραγουδιστής τον ενημέρωσε ότι θα πάει στην Αστυνομία για να τον καταγγείλει!

Μιλώντας στην «Espresso», ο Γιώργος Αθανασόπουλος που ασχολείται με την ελληνική δισκογραφία από το 2020, έχοντας κυκλοφορήσει τέσσερα τραγούδια, με το τελευταίο του τραγούδι να έχει τον τίτλο «Κόλαση» και να γίνεται viral από τα πρώτα 24ωρα, εξηγεί πώς γνωρίστηκε με τον Σ.Ε. και τον «γολγοθά» που βίωσε: «Μέσω του facebook περίπου δύο μήνες πριν με προσέγγισε ο Σ.Ε,. πλησιάζοντάς με και προτείνοντάς μου συνεργασία για να κάνω φωτογραφίσεις για μαγαζιά ένδυσης και υπόδησης. Συμφώνησα σε αυτό, καθώς τα χρήματα που μου πρότεινε για τις φωτογραφίσεις ήταν καλά. Την επόμενη ημέρα άρχισε να μου ζητάει χρήματα για να μπω πιο γρήγορα στα ραντεβού, με λίστες για τις φωτογραφίσεις, όπως μου έλεγε. Την πρώτη ημέρα συνολικά τού κατέθεσα 1.500 ευρώ, σε ποσά των 150 με 200 ευρώ που μου ζητούσε, λέγοντάς μου ότι θα μου τα επιστρέψει σε δέκα λεπτά, κάτι που δεν έγινε ποτέ».

f2 79

Στη συνέχεια περιγράφει πώς κατάφερε να του αποσπάσει 3.700 ευρώ: «Την επόμενη ημέρα μου ζήτησε τους κωδικούς του e-banking για να ελέγχει τους λογαριασμούς μου, και μέσα στην αφέλειά μου τους έδωσα. Εκεί, δεν αντιλήφθηκα ότι μου απέσπασε κάποιο ποσό, αλλά παρακολουθούσε τις κινήσεις μου. Του ζήτησα να μου επιστρέψει τα 1.500 ευρώ που του έδωσα και δεν το έκανε, τότε νευρίασα και έκλεισα το e-banking μου. Υστερα από δέκα λεπτά με πήρε εξοργισμένος, λέγοντας ότι έκανα βλακεία και ότι τώρα πάμε πίσω και θα πρέπει να κάνουμε τις κινήσεις για τις φωτογραφίσεις πάλι από την αρχή. Την επόμενη ημέρα είχαμε πάλι πάρε δώσε με ποσά, φτάνοντας να του έχω καταθέσει συνολικά 3.700 ευρώ».

O Γιώργος Αθανασόπουλος απαντάει στο εύλογο ερώτημά μας γιατί συνέχισε να τον εμπιστεύεται από τη στιγμή που είδε τα χρήματά του να κάνουν… φτερά: «Αναρωτήθηκα γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, αλλά τον εμπιστεύτηκα και θεώρησα ότι θα μου τα επιστρέψει. Ηλπιζα ότι θα τα βάλει, και είπα στον εαυτό μου αφού μπήκα τώρα στον χορό, θα χορέψω. Πιεζόμουν πολύ ψυχολογικά να το κάνω και με έκανε να νιώθω ευάλωτος και ότι τον έχω ανάγκη. Υπήρχε ένα κλίμα τρομοκρατίας, γιατί φοβόμουν μήπως πάρει τα χρήματα και εξαφανιστεί».

f3 47

f4 35

Πλέον, βλέποντας ότι δεν πρόκειται να πάρει πίσω ούτε ένα ευρώ, αποφάσισε να κινηθεί νομικά, καταθέτοντας μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων. «Είχα φτάσει στο αμήν, με τους λογαριασμούς να έχουν πλέον μηδενικά ποσά. Επειτα από όλον αυτόν τον “γολγοθά” τού έστειλα μήνυμα να μου στείλει έστω 300 ευρώ, διαφορετικά του είπα ότι θα του έκανα καταγγελία. Δεν μου έβαλε φυσικά ούτε ένα ευρώ κι εκεί άρχισε να μου στέλνει υβριστικά και απειλητικά μηνύματα, τα οποία τα έχω όλα αποθηκευμένα. Εκείνη τη στιγμή πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων κάνοντας μήνυση κατά του Σ.Ε. και περιμένω να δικαιωθώ οικονομικά και ψυχικά για όλη αυτή τη φθορά, πίεση και τρομοκρατία που δέχτηκα» εξηγεί.

Μερικά από τα γραπτά μηνύματα που έχει στην κατοχή της η «Εspresso» δείχνουν τις απειλές του μάνατζερ κατά του τραγουδιστή, όταν τον πληροφόρησε ότι θα κινηθεί νομικά. «Εάν μέχρι τις 18.30 δεν μπούνε τα χρήματα που είπαμε, θα σου κάνω καταγγελία» αναφέρει ο Γιώργος Αθανασόπουλος, με τον Σ.Ε. να απαντάει: «Να πας όπου θες, έλα, μου γύρισες το μυαλό τώρα, απειλές όχι σε εμένα, θα τα έχεις στον λογαριασμό σου Πέμπτη και φυσικά ζητάς συγγνώμη αλλιώς δεν θα έχεις τίποτα», «να πας στην Αστυνομία, αλλά μετά δεν θα έχει φράγκο».

Μιλώντας στην «Εspresso» ο δικηγόρος του θύματος Γιώργος Στρατιώτης εξηγεί πως πλέον κινούνται νομικά κατά του φερόμενου απατεώνα: «Ο κ. Αθανασόπουλος μου προσκόμισε κάποια έγγραφα κινήσεων τραπεζικών λογαριασμών από τα οποία αποδεικνύεται ότι κατέβαλε στον εν λόγω κύριο ποσά, φτάνοντας στο ύψος των 3.700 ευρώ.

Ο κ. Αθανασόπουλος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων προχωρώντας σε προφορική μήνυση. Αρχικά θα αποστείλουμε εξώδικο, μήπως παραδώσει τα χρήματα, και στη συνέχεια θα κάνουμε γραπτή μήνυση και αγωγή για απάτη και ηθική βλάβη».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τζένη Λάττου: Η «απόδραση» της πρώην συντρόφου του Παντελίδη από τα αιματοβαμμένα χαλάσματα του Μαρόκο

Τον απόλυτο τρόμο στα φονικά Ρίχτερ που ισοπέδωσαν ολόκληρες...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...