Κάρμεν Ρουγγέρη: Δεν θα πιστέψετε πόσο χρονών είναι – Το αποκάλυψε on camera

«Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο σκέφτηκα πως η ζωή είναι ένας κύκλος»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη συγκλονίζει μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο αλλά και για την απώλεια του πατέρα της.

«Στα 17 μου έχασα τον πατέρα μου. Έχασα τον κόσμο γύρω μου. Έβλεπα στον δρόμο κάποιον να του μοιάζει και έτρεμα. Και μετά με τη μανούλα μου το ίδιο. Δεν ήμουν στην κηδεία της, γιατί ήμουν στο εξωτερικό.

Είναι καλύτερα για μένα γιατί δεν την είδα νεκρή, την έχω στο νου μου ζωντανή και γλυκιά όπως ήταν. Και τον πατέρα μου δεν τον είδα νεκρό, γιατί μπαίνοντας στην εκκλησία και αντικρίζοντας το φέρετρο λιποθύμησα».

Όσο για το πρόβλημα υγείας της είπε: «Σκέφτηκα και μπόρεσα να το ξεπεράσω πολύ εύκολα ότι μεγάλωσα, έκανα τα παιδιά μου, άφησα το στίγμα μου στην ανθρωπότητα και ότι όπως όλος ο κόσμος είναι ένας κύκλος που κάποια στιγμή θα τελειώσει».

Όταν ρωτήθηκε για την ηλικία της χωρίς δεύτερη σκέψη είπε: «Τη λέω δεν τη κρύβω. Είμαι 78 χρονών, παρά δυο για τα ογδόντα».




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.