Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Δημήτρης Νταούλης: «Δεν μου έγινε κάποια πρόταση μετά τους “Λατρεμένους μου γείτονες”»

«Η πιο αστεία σκηνή που θυμάμαι ήταν όταν, ο Κώστας Κόκλας έπρεπε να «πνιγεί» με ένα λουκάνικο και έπεφτε τόσο γέλιο που μας πηρέ πολλή ώρα για να γυριστεί»

Ο «Μιχαλάκης» της σειράς «Λατρεμένοι μου γείτονες» ο κατά κόσμον Δημήτρης Νταούλης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη ζωή του σήμερα.

«Από μικρός ήθελα να παίξω σε ένα σήριαλ και έτσι οι γονείς μου με έγραψαν στο θεατρικό εργαστήρι της Κάρμεν Ρουγγέρη. Ήρθε μια κυρία με κάμερα και ρώτησε ποιο παιδάκι θα ήθελε να παίξει σε μια σειρά κι εγώ έδωσα το τηλέφωνο της μητέρας μου. Όταν πήραν τηλέφωνο τη μητέρα μου της είπαν: “γεια σας είμαστε από το MEGA και εκείνη απάντησε: “Και εμείς από το MEGA είμαστε”.

Οι συμμαθητές μου με αντιμετώπιζαν ευχάριστα. Σε μια εκδρομή σε  χιονοδρομικό κέντρο, πήγα να δέσω τα κορδόνια μου και σταμάτησε όλο το σχολείο γύρω μου λέγοντας: “έτσι δένει τα κορδόνια του ο “Μιχαλάκης”. Δεν μου έγινε κάποια πρόταση μετά τους “Λατρεμένους μου γείτονες”.

Η πιο αστεία σκηνή που θυμάμαι ήταν όταν, ο Κώστας Κόκλας έπρεπε να «πνιγεί» με ένα λουκάνικο και έπεφτε τόσο γέλιο που μας πηρέ πολλή ώρα για να γυριστεί. Σε ένα γλέντι για το Πάσχα, ψήναμε αρνιά και μαζί με έναν άλλο ηθοποιό φάγαμε τις πέτσες.

Η παραγωγή αναγκάστηκε να τις κολλήσει με συρραπτικό», ανέφερε. Να θυμίσουμε πως είναι γιος της δημοσιογράφου Μάρως Λεονάρδου και του σκηνοθέτη Γιώργου Νταούλη.




spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα