Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Λευτέρης Ελευθερίου για δίκη Φιλιππίδη: «Ζητώ δημοσίως συγγνώμη αν κατατέθηκε στο δικαστήριο…»

«Υπήρχε ο φόβος ότι αν μιλήσουμε θα απολυθούμε»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στη δίκη Φιλιππίδη και ζήτησε δημόσια συγγνώμη σχετικά με δηλώσεις του αναφερόμενος σε αριθμό καταγγελιών.

«Δεν με τρόμαξε τόσο αυτό περισσότερο με τρόμαξαν μωρέ αυτά που άκουγα να γίνονται και να κατηγορούνται αυτοί οι άνθρωποι και περισσότερο από όλα τρόμαξα με το γεγονός ότι αργήσαμε πάρα πολύ σαν χώρος να καταδείξουμε και αργήσαμε και πάρα πολλοί άνθρωποι που συνεργαζόμαστε μαζί του και σαν χώρος αντιδράσαμε λίγο αργά».

Διαβάστε επίσης: Κατάθεση Μπιμπίλα σε δίκη Φιλιππίδη: «Η Ελπίδα παρακολουθούσε το κινητό του Πέτρου, της είχα πει να τον χωρίσει»

Διαβάστε επίσης: Απασφάλισε ο Μπιμπίλας: «Ο Φιλιππίδης είχε παρατήσει τη γυναίκα του γιατί είχε σχέση με φίλη του γιου του»

Η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη είπε ότι σε συνέντευξή του ο Λευτέρης Ελευθερίου είχε αναφέρει ότι υπήρξαν 106 καταγγελίες στο ΣΕΗ ενώ είναι 12. Τι λέει ο ηθοποιός γι’αυτό;

«Εάν ειπώθηκε αυτό στο δικαστήριο και είναι παραπληροφόρηση από αυτά που ακούγαμε τόσο καιρό το καταθέτω και εγώ ζητώ συγγνώμη δημοσίως εάν αυτό κατατέθηκε σαν κομμάτι τηλεοπτικής συνέντευξης.

Ναι άκουσα ότι υπήρχαν και προφορικές καταγγελίες πολλές οι οποίες μπορεί να είναι παραπάνω από 12, δεν νομίζω ότι είναι μόνο 12 οι προφορικές καταγγελίες απέναντι στο πρόσωπό του. Έπρεπε εξαρχής να υπάρχει που να ελέγχει κάπως την κατάσταση και να βλέπει μια καταγγελία και όταν γίνονται πράγματα που ξεπερνούν τα όρια. Υπήρχε ο φόβος ότι αν μιλήσουμε θα απολυθούμε».

Διαβάστε επίσης: «Η Νίνου έλεγε πως ο Πέτρος είχε τεράστια προσφορά από θαυμάστριες. Ότι δηλαδή έτρεχαν για τον ομορφάντρα;»




spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα