Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι άνθρωποι στο Εκουαδόρ που γεννήθηκαν νάνοι ζουν περισσότερα χρόνια και αρρωσταίνουν...

Μια σπάνια μορφή νανισμού μπορεί να κρύβει το μυστικό...

Ο Alpha θέλει τον Μπισμπίκη για τις σειρές «Τα κόκκινα φανάρια» και...

Μήλον της Εριδος ο Μπισμπίκης! Δύο σειρές πολιορκούν τον...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος...

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Κατάθεση Μπιμπίλα σε δίκη Φιλιππίδη: «Η Ελπίδα παρακολουθούσε το κινητό του Πέτρου, της είχα πει να τον χωρίσει»

«Εγώ τη συμπονούσα και πολλές φορές της είχα πει να χωρίσει, όμως δεν χώριζε»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας από το πρωί δίνει κατάθεση στη δίκη Φιλιππίδη κάνοντας αποκαλύψεις που προκάλεσαν αντιδράσεις.

filippidis ninou62

«Την πρώτη καταγγέλλουσα την ξέρω από παιδί, γνώριζα τη μητέρα της με την οποία είμαι το ίδιο φίλος όπως και με τον Πέτρο. Είχα καταλάβει πόσο εκπληκτικός άνθρωπος είναι και έχουμε μια μεγάλη αγάπη που κρατάει μέχρι σήμερα. Το κοριτσάκι αυτό ήταν από άλλο γάμο και μεγάλωνε πολύ όμορφα με τον σύντροφό της.

spiros bibilas filippidis

Την περίοδο που παίζαμε στο θέατρο “Πόρτα” η μητέρα της έρχονταν να δει τη παράσταση. Είπα στον Πέτρο να τη δει ότι είναι καλή μου φίλη και του είχα κάνει και μια επισήμανση. Του είπα “Πέτρο πρόσεχε μην της την πέσεις, έχει σύντροφο”. Ο Πέτρος είχε την τάση να τσιλιμπουρδίζει. Αφού γνωρίστηκαν ήρθε ξανά στο θέατρο με τον σύντροφό της τραγουδιστή. Την κόρη της την ήξερα, ήταν πολύ καλό παιδί. Κάποια στιγμή έγινε κοπέλα. Χάθηκαν, κατά διαστήματα, οι επαφές μας μέχρι που έγινε αυτό το αναπάντεχο το 2011».

Διαβάστε επίσης: «Η Νίνου έλεγε πως ο Πέτρος είχε τεράστια προσφορά από θαυμάστριες. Ότι δηλαδή έτρεχαν για τον ομορφάντρα;»

bibilas dimitris filippidis

Όσον αφορά τη συνάντηση της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδας Νίνου, με τη μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας, ο κ. Μπιμπίλας υποστήριξε: «Στο έργο που έπαιζα τότε, τον Οκτώβρη του 2010, η μητέρα της κοπέλας ήρθε και η Ελπίδα και κάθισε στην άλλη μεριά των θέσεων. Ήταν κατά σύμπτωση. Στο τέλος της παράστασης η Ελπίδα είπε: «θέλω να σας μιλήσω». Άρχισε να μας λέει ένα απίστευτο ότι η καταγγέλλουσα ενοχλεί τον Πέτρο, ότι έχει σχέση μαζί του. Με εξέπληξε πάρα πολύ. Είπα πως είναι δυνατόν; Μας είπε ότι έστελνε μηνύματα στο σύζυγό της. Είχα καταλάβει ότι παρακολουθούσε το κινητό του, γιατί είχε καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει με το Πέτρο.

Διαβάστε επίσης: Απασφάλισε ο Μπιμπίλας: «Ο Φιλιππίδης είχε παρατήσει τη γυναίκα του γιατί είχε σχέση με φίλη του γιου του»

filippidis 9Της είπα «αφού τον ξέρεις τον Πέτρο κολλάει σε κορίτσια». «Εσύ μου τη σύστησες» μου απάντησε. Δηλαδή, να έχω και τύψεις που γνώρισα μια ηθοποιό στον Πέτρο. Αν ο Πέτρος ήταν εντάξει θα έπρεπε να πάρει τη μητέρα της καταγγέλλουσας και να της πει «η κόρη σου μου ασκεί σεξουαλική πίεση». Όμως δεν έγινε αυτό αλλά το αντίθετο. Όταν είσαι φίλος του τόσα χρόνια ξέρεις την προσωπικότητά του. Ότι την πέφτει σε κορίτσια, εν γνώσει της συζύγου του. Μετά από τόσα πολλά χρόνια δεν μπορώ να θυμάμαι τι άλλο επακριβώς ειπώθηκε σε αυτή τη συζήτηση. Θυμάμαι όμως τη λέξη «διείσδυση» που είχε χρησιμοποιήσει η Ελπίδα. Εγώ της είπα πως ενοχοποιείς το παιδί αφού ξέρεις τον Πέτρο;».

filippidis ninou60

Όταν ο πρόεδρος του ΣΕΗ ρωτήθηκε από την έδρα για ποιο λόγο η πρώτη καταγγέλλουσα δεν είχε μιλήσει μέχρι στιγμής για τις σεξουαλικές επιθέσεις που δέχθηκε, εκείνος απάντησε: «Η μικρή δεν μίλησε για όλα αυτά τα γεγονότα, διότι φαντάζομαι φοβόταν. Η μητέρα της δούλευε με τον Πέτρο και ενδεχομένως να φοβόνταν ότι θα διώξει τη μητέρα της από το θέατρο. Ο Πέτρος γιατί δεν το είπε; Η Ελπίδα μου είχε πει και για άλλες γυναίκες και ο Πέτρος αυτό δεν το γνωρίζει. Έλεγε σε εμένα και σε άλλα πρόσωπα έλεγε πράγματα που την πλήγωνε με την παράκληση να μη το πούμε στον Πέτρο. Εγώ τη συμπονούσα και πολλές φορές της είχα πει να χωρίσει, όμως δεν χώριζε.

filippidis ninou56

Εγώ πήρα την μητέρα της καταγγέλλουσας και τη ρώτησα τι έγινε με τη μικρή. Μου είπε πως η κόρη της, της απάντησε πως βλέπει τον Πέτρο σαν πατέρα της».

Πρόεδρος: Η πρώτη καταγγέλλουσα έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για παραβίαση της γενετήσιας σφαίρας της το 2008. Πως το κρίνετε ότι το 2010 τον αποκαλεί σαν πατέρα της;

Σπ. Μπιμπίλας: Αν είχε συμβεί αυτό που καταγγέλλει προφανώς για να κρύψει από τη μητέρα της αυτό που είχε συμβεί. Αυτή είναι η κρίση μου.

petros filippidis849

Πρόεδρος: Ήσασταν κοντά στον κατηγορούμενο και την οικογένεια του. Ακούσατε ποτέ κάτι στο χώρο του θεάτρου για τον κατηγορούμενο; Γιατί μας είπατε ότι είχε μια τάση να τσιλιμπουρδίζει… Ακούσατε κάτι ώστε ως φίλος να του πείτε «Πέτρο λένε αυτό για εσένα…».

Σπ. Μπίμπιλας: Σε κάθε παράσταση ο Πέτρος είχε σχέση με κάποιο από το κορίτσια, εν γνώσει της Ελπίδας. Δεν χρειάζονταν να μου το πει κάποιος. Ο Πέτρος το είχε σαν κάτι φυσιολογικό στο μυαλό του. Το αν αυτές οι σχέσεις είναι συναινετικές δεν μπορώ να το ξέρω… Μέσα στο θέατρο οι συνθήκες είναι τέτοιες που μπορεί να είναι εξαναγκασμός. Η Ελπίδα ήταν πάντα «μη του πούμε τίποτα», δεν του λέγαμε τίποτα…

filippidis

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε, επίσης, ότι όταν άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες καταγγελίες, φοβόταν για το πώς θα εξελιχθεί το μέλλον του.

«Μου είπε και για συγκεκριμένο άτομο «πάρτην για να μη μιλήσει». Τότε απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Με πήρε τηλέφωνο μια κοπέλα από τον Καναδά και ούρλιαζε. Μου διηγούνταν ένα βιασμό, και ότι είναι σε ψυχολόγους. Για έναν άνθρωπο που αγαπούσα, δηλαδή μια γυναίκα να μου λέει από το τηλέφωνο «Σπύρο ξέρεις ποιος είναι αυτός που λες στη τηλεόραση ότι είναι καλός άνθρωπος; Είναι αυτός που με βίασε», είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

petros filippidis851

Εισαγγελέας: Πρώτη φορά ακούω τη φράση «εξαναγκαστικά συναινετική». Τι σημαίνει;

Σπ. Μπιμπίλας: Όταν είσαι σε μια παράσταση με άνθρωπο με μεγάλη δύναμη φοβάσαι ….Πολλές εκδιώχθηκαν από παραστάσεις ακόμη και γιατί το ζήτησε η Ελπίδα ….Αν ο Πέτρος τις ήθελε πραγματικά αυτές τις κοπέλες γιατί δεν τις κράταγε; Γιατί τώρα κάποιες από αυτές είναι σε ψυχολόγους, γιατί φύγανε στο εξωτερικό, γιατί χάθηκαν από το θέατρο; Αν έχει τη δύναμη να σηκωθεί και να πει σε αυτά τα κορίτσια ένα συγγνώμη.201001211057160.1226 PETROS FILIPIDIS ALINTA KOTSOVOYLOY ELPIDA FILIPIDOY 2012010

Πρόεδρος: Γνωρίζετε αν η πρώτη καταγγέλλουσα διατηρούσε μετά κάποιες τυπικές επαφές με τον κατηγορούμενο;

Σπ. Μπιμπίλας: Δεν το ξέρω …

Διαβάστε επίσης: Λευτέρης Ελευθερίου για δίκη Φιλιππίδη: «Ζητώ δημοσίως συγγνώμη αν κατατέθηκε στο δικαστήριο…»







Διαβάστε επίσης: Η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου: «Αν ο Πέτρος ήθελε να κάνει κάτι, δε θα βίαζε – Υπήρχαν προσφορές»




{{-PCOUNT-}}33{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Οργισμένη ανάρτηση της Λιόλιου για τις ατάκες του Ψινάκη στο «J2US»

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» μέσω Instagram τον Ηλία Ψινάκη...