Το αντίο της Μαρίας Κορινθίου στη Μάρθα Καραγιάννη: «Στεναχωρήθηκα πολύ»

«Η ενέργειά της ήταν απίστευτη και αυτό την έκανε ντίβα»

Ο θάνατος της εθνικής στας Μάρθας Καραγιάννη σόκαρε και βύθισε σε θλίψη το πανελλήνιο. Η Μαρία Κορινθίου μίλησε μέσω της εκπομπής «Super» Κατερίνα με πολύ συγκινητικά λόγια για την ηθοποιό.

Συγκεκριμένα είπε τα εξής: «Δεν ξέρω τι να σας πω, τα έχουν πει όλα. Είναι μεγάλη απώλεια για τους ανθρώπους που την έζησαν αυτή τη γυναίκα. Ήταν μια γυναίκα με πολύ ταπεραμέντο, έξω καρδιά, ένας άνθρωπος πολύ ζωντανός με μεγάλη προσωπικότητα. Ήταν μαγκάκι. Ήταν μια μεγάλη ντίβα άσχετα αν ήταν η Μάρθα Καραγιάννη.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονισμένη η Μάρθα Δούμα με το χαμό της Καραγιάννη: «Πονάω, έχασα τη Μάρθα»

Ήταν μια γυναίκα με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια, η ενέργειά της ήταν απίστευτη και αυτό την έκανε ντίβα. Ταυτόχρονα ήταν η Μάρθα όλων, η γυναίκα της διπλανής πόρτας. Εγώ την αγάπησα πολύ, της είχα ιδιαίτερη αδυναμία. Με αγκάλιασε πολύ… Στεναχωρήθηκα πολύ».

Διαβάστε επίσης: Η αποκάλυψη του Βογιατζή για την Καραγιάννη: «Αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρει κανένας Έλληνας»

Διαβάστε επίσης: Την Πέμπτη η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη

Διαβάστε επίσης: Η τελευταία συνέντευξη της Μάρθας Καραγιάννη στην «Espresso»: «Είμαι μια πανέμορφη γριούλα»




Διαβάστε επίσης: Συγκινεί η Μαίρη Χρονόπουλου: «Μαρθούλα μου έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε»

Διαβάστε επίσης: «Με πήρε τηλέφωνο η Ντόρα Δούμα ουρλιάζοντας να μου πει πως πέθανε η Μάρθα Καραγιάννη»

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο