Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Το αντίο της Μαρίας Κορινθίου στη Μάρθα Καραγιάννη: «Στεναχωρήθηκα πολύ»

«Η ενέργειά της ήταν απίστευτη και αυτό την έκανε ντίβα»

Ο θάνατος της εθνικής στας Μάρθας Καραγιάννη σόκαρε και βύθισε σε θλίψη το πανελλήνιο. Η Μαρία Κορινθίου μίλησε μέσω της εκπομπής «Super» Κατερίνα με πολύ συγκινητικά λόγια για την ηθοποιό.

Συγκεκριμένα είπε τα εξής: «Δεν ξέρω τι να σας πω, τα έχουν πει όλα. Είναι μεγάλη απώλεια για τους ανθρώπους που την έζησαν αυτή τη γυναίκα. Ήταν μια γυναίκα με πολύ ταπεραμέντο, έξω καρδιά, ένας άνθρωπος πολύ ζωντανός με μεγάλη προσωπικότητα. Ήταν μαγκάκι. Ήταν μια μεγάλη ντίβα άσχετα αν ήταν η Μάρθα Καραγιάννη.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονισμένη η Μάρθα Δούμα με το χαμό της Καραγιάννη: «Πονάω, έχασα τη Μάρθα»

Ήταν μια γυναίκα με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια, η ενέργειά της ήταν απίστευτη και αυτό την έκανε ντίβα. Ταυτόχρονα ήταν η Μάρθα όλων, η γυναίκα της διπλανής πόρτας. Εγώ την αγάπησα πολύ, της είχα ιδιαίτερη αδυναμία. Με αγκάλιασε πολύ… Στεναχωρήθηκα πολύ».

Διαβάστε επίσης: Η αποκάλυψη του Βογιατζή για την Καραγιάννη: «Αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρει κανένας Έλληνας»

Διαβάστε επίσης: Την Πέμπτη η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη

Διαβάστε επίσης: Η τελευταία συνέντευξη της Μάρθας Καραγιάννη στην «Espresso»: «Είμαι μια πανέμορφη γριούλα»




Διαβάστε επίσης: Συγκινεί η Μαίρη Χρονόπουλου: «Μαρθούλα μου έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε»

Διαβάστε επίσης: «Με πήρε τηλέφωνο η Ντόρα Δούμα ουρλιάζοντας να μου πει πως πέθανε η Μάρθα Καραγιάννη»

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα