Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ – «Καλώς ήρθες κόρη μου»

Να τους ζήσει!

Μετά τον ερχομό του Πετρετζίκη junior και του Κουτσόπουλου junior ήρθε στη ζωή και ένα κοριτσάκι!

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο Μάνος Μαγιάτης ο οποίος δημοσίευσε στο instagram τις πρώτες φωτογραφίες της κορούλας του στο μαιευτήριο. «Καλώς ήρθες στον κόσμο μας, κόρη μου!!!», έγραψε στη λεζάντα.

Πρόσφατα μιλώντας στο tlife για τη σύντροφό του είχε δηλώσει: «Η σύντροφός μου είναι εκτός χώρου και φροντίζει να διατηρεί χαμηλό προφίλ.

Ο ερχομός του παιδιού θα σηματοδοτήσει σίγουρα ένα νέο κεφάλαιο για την προσωπική μας ζωή, το οποίο και περιμένουμε με αγωνία να ξεκινήσει».

Στο πλευρό του η καλή του φίλη και κουμπάρα, Δέσποινα Καμπούρη που έσπευσε να πάει στο μαιευτήριο και δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram γράφοντας: «Δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά… γεννήσαμε. Ο Μανούκος μου έγινε μπαμπάς κι εγώ ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι κρατάμε στην αγκαλιά μας την κόρη του (μας)! Χριστίνα μου ξέρω ότι είσαι μια φανταστική μαμά… Σ’ ευχαριστώ για το δώρο που μας έκανες! Σε αγαπάμε! Σας αγαπάω!».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα