Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

«Θα παίξω στο “Maestro”, έχω κάνει γυρίσματα και ήταν λίγο ερωτικά»

Ο γνωστός ηθοποιός θα παίξει στο «Maestro» και ήδη ξεκίνησε γυρίσματα όπως αποκάλυψε καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4».

Βαλέρια Κουρούπη – Μάριος Δερβιτσιώτης: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

Η Βαλέρια Κουρούπη είναι ερωτευμένη τα τελευταία χρόνια με έναν νεότερο συνάδελφό της που ακούει στο όνομα, Μάριος Δερβιτσιώτης.

Πασίγνωστος ηθοποιός το αγοράκι του χθες που πόζαρε με την αδελφή και...

Το αγοράκι της φωτογραφίας απολάμβανε με την αδελφή του τις λιχουδιές που τους ετοίμαζε η γιαγιά τους

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έφυγε ξαφνικά ο μπαμπάς μου και δεν έλυσα κάποια θέματα,...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή το ποστ της Αίθρας Λυκουρέζου για τα γενέθλια του πατέρα της, Αλέξανδρου έκανε αναφορά στον δικό της μπαμπά που έχει πεθάνει.

Σχοινάς – Γαρμπή: Εξώδικο από τον επιχειρηματία του κέντρου μετά την αποχώρηση του τραγουδιστή

Ο επιχειρηματίας λέει πως έσπασαν οι όροι του συμβολαίου τους

Άρχισαν και τα δικαστικά όργανα στον πόλεμο της… μαρκίζας που οδήγησε στην αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα με τον Μαζωνάκη στο Κέντρο Αθηνών του επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκου.

Δικαστικός πόλεμος που βάζει στη μέση και την Καίτη Γαρμπή, σύζυγο του Σχοινά! Τα παρατράγουδα άρχισαν με το εξώδικο που έστειλε ο επιχειρηματίας κέντρων διασκέδασης στον Διονύση Σχοινά, σύμφωνα με το οποίο του ζητάει 60.000 ευρώ, μια και η αποχώρηση του τραγουδιστή από το σχήμα συνεπάγεται και με οικονομικές απώλειες, με την πλευρά του επιχειρηματία να λέει πως έσπασαν οι όροι του συμβολαίου τους.

Από την πλευρά, επίσης, του νυχτερινού κέντρου τονίζεται πως ο Διονύσης Σχοινάς είχε εισπράξει προκαταβολή 40.000 ευρώ για τις εμφανίσεις του με τον Μαζωνάκη, οι οποίες, βέβαια, δεν θα γίνουν ποτέ ύστερα από όλο αυτό το μπάχαλο! Εξώδικο, όμως, έλαβε και η Καίτη Γαρμπή από τον Γιάννη Τσακουμάκο, που αφορά προκαταβολή ύψους 20.000 ευρώ που φέρεται ότι είχε λάβει για κοινές εμφανίσεις με τον Σχοινά στο Estate, μαγαζί που επίσης ανήκει στον επιχειρηματία.

Οι κοινές, όμως, εμφανίσεις είχαν ακυρωθεί εξαιτίας των μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού και έτσι η ίδια είχε συμφωνήσει τα χρήματα που είχε πάρει να συμψηφιστούν με την αμοιβή του Σχοινά για τις εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνών, που τελικά δεν θα γίνουν ποτέ, οπότε η τραγουδίστρια, σύμφωνα με τον επιχειρηματία, πρέπει να τα επιστρέψει. Κοινώς, μπάχαλο.

Και σαν μην έφταναν αυτά, έσκασε και η φήμη ότι ο Σχοινάς θα εμφανιστεί με την πρώην του την Ελλη Κοκκίνου στο BOX, κάνοντας την υπόθεση ακόμα πιο εκρηκτική! Τα πηγαινέλα, όμως, των εξωδίκων δεν έχουν τελειωμό, μια και το καλλιτεχνικό ζευγάρι Σχοινά – Κοκκίνου ετοιμάζεται να ανταπαντήσει, την ώρα που ετοιμάζεται, όπως ακούγεται, να σκάσει και αγωγή από πλευράς Τσακουμάκου για διαφυγόντα κέρδη, δυσφήμηση της επιχείρησης και άλλα, η οποία θα αγγίζει το ποσόν του 1.000.000 ευρώ, ως αποζημίωση από τον τραγουδιστή.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα – Έχασε τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο του ενδύματος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και της ιδιαίτερης πατρίδας του Καλαμάτας, έχασε τη μητέρα του Ευγενία

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.