Μαίρη Μηνά – Μιχάλης Σαράντης: Έγιναν γονείς

Να τους ζήσει!

Σε «πελάγη» ευτυχίας «πλέουν» η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Η ηθοποιός έφερε στη ζωή την Τετάρτη με καισαρική ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους, 3.300 γρ. Ο Μιχάλης Σαράντης πριν από λίγες ημέρες καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» είχε δηλώσει: «Έχουν αλλάξει τα πάντα! Και προς το καλό και προς το κακό.

Έχασα τον μπαμπά μου τον Μάιο. Δεν το είχα ανακοινώσει, είναι η πρώτη φορά που το λέω, έφυγε ο μπαμπάς. Ταράχτηκαν τα πράγματα, αλλά παράλληλα έρχεται μια άλλη ζωή στον κόσμο σε λίγες μέρες. Ο μπαμπάς μου πρόλαβε να μάθει ότι θα γίνει παππούς».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Flashback: Η Φαίη Σκορδά στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να είναι πλέον από τις τοπ παρουσιάστριες της χώρας ωστόσο εμείς βρήκαμε πώς ήταν στα πρώτα της βήματα.

Νεκρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Bachelor»

Οι πρώτες υποψίες ότι επρόκειτο για την παίκτρια δημιουργήθηκαν από δύο χαρακτηριστικά τατουάζ που εντοπίστηκαν στο πτώμα

Έριξε το… καρφάκι της

Η σπόντα της Μελίνας Νικολαΐδη!Με το τραγούδι της Ελεονώρας...

Δύσκολες ώρες για την Klavdia: Στον ιστό ροζ βίντεο

Πρωταγωνίστρια σε μια ιστορία που έχει προκαλέσει τριγμούς στην ελληνική showbiz και όχι μόνο είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Κλαυδία Παπαδοπούλου, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της νέας γενιάς καλλιτεχνών.

Γνωστός ηθοποιός στάζει «φαρμάκι» για τους συμπρωταγωνιστές του!

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε ο Μπράιν Κοξ, σε πρόσφατη συνέντευξή...

«Η ζωή εν τάφω» του Καλλιβωκά!

«Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή... Κουράστηκα και, πλέον, δεν επιθυμώ να βρίσκομαι τις περισσότερες ώρες της ημέρας πάνω σε ένα αναπηρικό καροτσάκι.