Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Μανώλης Γεραπετρίτης: O αδερφός του υπουργού Επικρατείας με τις πολλές τηλεοπτικές παρουσίες

Οι συνεργασίες  του Μανώλη Γεραπετρίτη με  την Ντενίση και ο ρόλος στις «Αγριες μέλισσες».

Μπορεί τα φώτα τις τελευταίες μέρες να έπεσαν στον Νότη Μηταράκη εξαιτίας των καλλιτεχνικών του αναζητήσεων και του φλερτ με την υποκριτική, με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου να εμφανίζεται στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», όμως υπάρχει ακόμη ένα μέλος της κυβέρνησης που, έστω και έμμεσα, η υποκριτική χτύπησε την πόρτα της οικογένειάς του.

Και αν ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης δεν φλερτάρει με την υποκριτική (πότε δεν ξέρει πάντως τι του επιφυλάσσει το μέλλον, αν κρίνουμε από τη περίπτωση του συναδέλφου του Μηταράκη), οι οντισιόν, οι ρόλοι, τα σίριαλ και η ανάγνωση σεναρίων είναι στο οικογενειακό του DNA, μια και ο αδελφός του Μανώλης Γεραπετρίτης είναι ηθοποιός με πολλές θεατρικές και τηλεοπτικές παρουσίες! Μάλιστα, οι τηλεθεατές είδαν πέρυσι τον Μανώλη Γεραπετρίτη στο σίριαλ-σταθμό στην ιστορία της μυθοπλασίας «Αγριες μέλισσες». Και αν οι κακές γλώσσες λένε πως ο υπουργός έβαλε το… χεράκι του για να είναι στο καστ, ο ρόλος του ως πρόεδρος του δικαστηρίου που καταδίκασε τη Λενιώ Σταμίρη (Μαρία Κίτσου) για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού τού ταίριαζε γάντι.

Με το αυστηρό παρουσιαστικό του, ο Μανώλης Γεραπετρίτης έβαλε τη δική του ερμηνευτική πινελιά στον β΄ κύκλο της σειράς που για τρία χρόνια καθήλωνε το τηλεοπτικό κοινό, με τον ίδιο να γίνεται μέρος, έστω και μικρό, μιας χρυσής σελίδας της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης, με τον υπουργό αδελφό του να τον καμαρώνει από το σαλόνι του σπιτιού του!

Αλλά και φέτος ο Γιώργος Γεραπετρίτης θα τον καμαρώνει στη μικρή οθόνη, μια και θα τον δει να παίζει σε ακόμη μία σειρά εποχής, πάλι στον ΑΝΤ1, και συγκεκριμένα στο «Σμύρνη μου αγαπημένη», η οποία άρχισε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη για τέσσερα επεισόδια. Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη κινηματογραφική επιτυχία της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη», η οποία βγήκε τον χειμώνα, και το καλοκαίρι επανασυστήθηκε στο κοινό με αφορμή τη μαύρη επέτειο από τα 100 χρόνια της Μικρασιατικής Καταστροφής του 1922.

Η στενή συνεργασία του ηθοποιού με τη Μιμή Ντενίση είναι γνωστή στον χώρο, καθώς και η εκτίμηση που τρέφει στη γνωστή θιασάρχισσα. Ο Μανώλης Γεραπετρίτης ήταν στη sold out παράσταση της Μιμής στον Θέατρο Ελληνικός Κόσμος, στο έργο «Και από Σμύρνη… Σαλονίκη», και έτσι μόνο τυχαία δεν είναι και η νέα τους συνεργασία. Οι τηλεοπτικές δουλειές του όμως δεν σταματούν εδώ, μια και ο Μανούσος Μανουσάκης τον επέλεξε για τη σειρά εποχής του Open που εστιάζει στη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού «Κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια», με τους τηλεθεατές από τις 2 Οκτωβρίου να τον βλέπουν στον ρόλο ενός γιατρού που θα ζήσει τη Μικρασιατική Καταστροφή!

Ο ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργός και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει αναρτήσει πρόσφατα στο Instagram του φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» δίπλα στη Μιμή Ντενίση, αλλά και από την παραγωγή «Το κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια».

Για την ιστορία, ο Μανώλης Γεραπετρίτης, που εκτός από ηθοποιός είναι και συγγραφέας, παρακολούθησε σεμινάρια στο θεατρικό εργαστήρι δραματικής σχολής Πειραϊκού Συνδέσμου, στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Τμήμα Θεατρολογίας) και κατόπιν αποφοίτησε από τη δραματική σχολή Ιασμος. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενώ έχει τελειώσει το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημοσίου Δικαίου στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εκτός από την τηλεόραση έχει παίξει και σε θεατρικές παραστάσεις, όπως στα έργα «Ελευθέριος Βενιζέλος», «Εγώ, η Μάρθα Φρόιντ», «Ενας εχθρός του λαού», «Τα κόκκινα φανάρια», «Οι μάγισσες της Σμύρνης» και «Ωνάσης» που ανέβηκε στο Παλλάς.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα