Σοφία Αλιμπέρτη: «Δεν έχω πια ερωτική επιθυμία, όλα είναι θέμα ορμονών»

Η Σοφία Αλιμπέρτη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πρωινό μας» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική της ζωή.

«Όταν μπήκα στην εμμηνόπαυση, αρχικά θύμωσα γιατί θεώρησα ότι η φύση δε με θέλει άλλο και με βάζει σε αναμονή. Αυτό που πραγματικά αισθάνθηκα ήταν για πρώτη φορά στη ζωή μου μία απίστευτη αίσθηση γαλήνης και ελευθερίας.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν το αλλάζω με τίποτα για πρώτη φορά ανήκω σε εμένα και δεν με παρασύρει τίποτα, καμία ορμόνη και κανένα συναίσθημα. Δεν υπάρχει καμία ερωτική επιθυμία πια».

Διαβάστε επίσης: Σοφία Αλιμπέρτη: «Παράτησα την τηλεόραση γιατί έχασα τον εαυτό μου, είπα φτάνει»

Κατάφερε να κρατήσει κάποιες σχέσεις της μακριά από τη δημοσιότητας όπως εξομολογήθηκε. Και βέβαια είχα σχέσεις που κρατήθηκαν μακριά από τη δημοσιότητα. Έτυχε να είμαι σε σχέση 7 χρόνια και μαθεύτηκε μόλις χωρίσαμε».










Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον