Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«GNTM»: Αυτή είναι η πρώην παίκτρια που παρέσυρε και σκότωσε 60χρονο οδηγό μηχανής

Σμπαράλιασε και τέσσερα σταθμευμένα οχήματα, ενώ το Ι.Χ. της αναποδογύρισε

Θρήνος αλλά και οργή επικρατούν από τα ξημερώματα της Τετάρτης στο σπίτι του 60χρονου βιοπαλαιστή, Δημήτρη Σανιδά, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο όταν το μηχανάκι που οδηγούσε παρασύρθηκε από το όχημα που οδηγούσε η νικήτρια του περσινού «GNTM» Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

Ηταν γύρω στις 3 τα ξημερώματα, όταν το νεαρό μοντέλο βρισκόταν με το όχημά του στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου, στον Αγιο Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας. Η 20χρονη, αν και είχε παλλόμενο πορτοκαλί φανάρι και έπρεπε να ελέγξει προτού περάσει τη διασταύρωση, εντούτοις συνέχισε την πορεία της, με αποτέλεσμα να παρασύρει το μηχανάκι και να σκοτώσει τον 60χρονο οδηγό.

f1d

Επειτα και αφού έχασε τον έλεγχο του ασημί Mercedes της, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε τέσσερα από αυτά, ενώ το δικό της Ι.Χ. αναποδογύρισε. Ακόμη ένα αυτοκίνητο καρφώθηκε σε ένα δέντρο μετά την καραμπόλα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου αρχικά συνελήφθη και το μεσημέρι της Τετάρτης αφέθηκε ελεύθερη αφού διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου.

«Κατέβαινε την οδό Πιπίνου μια κοπέλα με ιλιγγιώδη ταχύτητα, συγκρούστηκαν και έγινε το μοιραίο. Ηρθα να δω το σημείο που έγινε και βλέπω με πίκρα και πόνο το αίμα του ακόμα στην άσφαλτο. Ηταν παντρεμένος, έχει τρία εξαιρετικά παιδιά, ήταν βιοπαλαιστής, αυτοδημιούργητος» ανέφερε φανερά συγκλονισμένη η κουμπάρα του άτυχου άνδρα.

f3 52

Σύμφωνα με την ίδια, ο 60χρονος είχε στην περιοχή ένα μαγαζί που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. Είχε παραδώσει μια παραγγελία και επέστρεφε στο κατάστημα την ώρα που έγινε το κακό. «Η κοπέλα που ήταν στο μαγαζί ειδοποίησε τη γυναίκα του, η οποία ήταν στο σπίτι και κοιμόταν, της είπε ότι είχε αργήσει να επιστρέψει και ότι είχε αφήσει και το κινητό του εκεί. Κατέβηκε η γυναίκα του, γιατί μένει εδώ κοντά και είδε τον γερανό που έπαιρνε το μηχανάκι του άντρα της, το αναγνώρισε από την πινακίδα» αποκάλυψε η κουμπάρα του.f2 86

Σε κατάσταση σοκ, ο πατέρας της 20χρονης έκανε γνωστό πως δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί της. «Δεν ξέρω περισσότερα. Με πήραν τηλέφωνο και μένα. Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί της, δεν επικοινωνεί ο αριθμός της. Δεν πιάνει ο αριθμός της, δεν ξέρω. Για το συμβάν έχω ενημερωθεί ότι ενεπλάκη στο ατύχημα. Το καλό από όλη αυτή την ιστορία -τι να πω σε τέτοια περίπτωση- είναι ότι έκατσε εκεί πέρα και προσπάθησε να δώσει βοήθεια. Τι να σας πω τώρα, είμαι σε σοκ. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Εγώ είμαι στην Κέρκυρα τώρα, εργάζομαι. Έχει δίπλωμα, είναι και μικρή. Δεν το έχει πολύ καιρό το δίπλωμα. Οδηγούσε περίπου ενάμιση χρόνο στην Αθήνα. Οδηγούσε κανονικά, ήταν προσεκτική οδηγός. Με πήραν τρίτοι τηλέφωνο. Δεν ξέρω τίποτα, προσπαθώ να επικοινωνήσω από εκείνη την ώρα. Δεν έχω κάτι καινούργιο να πω» δήλωσε χθες ο πατέρας του μοντέλου.

https://www.youtube.com/watch?v=a8HltmOObBU

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...