Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος...

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Παπασπηλιόπουλος – Σαμαρά: Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει… έρωτας!

«Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται» λέει ένα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Λάμψη, ομορφιά και ένα μοναδικό θέαμα στα εθνικά καλλιστεία GS HELLAS 2022

Ήταν αφιερωμένα στη θάλασσα

Ο απόλυτος θεσμός ομορφιάς της χώρας, τα εθνικά καλλιστεία GS HELLAS 2022, πρόσφεραν λάμψη, ομορφιά και ένα φαντασμαγορικό θέαμα που από πολλούς χαρακτηρίστηκε πρωτόγνωρο.

Τα GS HELLAS, που διοργανώνονται για δωδέκατη συνεχή χρονιά, φέτος πραγματοποιήθηκαν στο κατάμεστο Lohan Athens και ήταν αφιερωμένα στη θάλασσα. Η έναρξη ήταν εμπνευσμένη από το υγρό στοιχείο και απεικόνισε Νηρηίδες με μία μοναδική χορογραφία, δημιουργία του χορογράφου Τάσου Chorus και ένα μοναδικό συνθετικό κομμάτι, που γράφτηκε για τις ανάγκες του διαγωνισμού, με τίτλο «Ocean». Τη λαμπερή βραδιά παρουσίασαν ο πρόεδρος του διαγωνισμού Γιώργος Κούβαρης και η εκθαμβωτική Νίνα Λοτσάρη.

F2 ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΨΗ ΤΗΣ STAR GS HELLAS 2022

Φέτος η παραγωγή των εθνικών καλλιστείων GS HELLAS 2022 ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού στην κριτική επιτροπή, εκτός από ανθρώπους από τον χώρο της τέχνης, της μόδας και του επιχειρείν, κάθισαν και διεθνείς κριτές, όπως οι τρεις πρόεδροι των παγκόσμιων διαγωνισμών The Miss Globe, Mister Tourism World και Miss Elite World. Οι τρεις πρόεδροι έμειναν στην Ελλάδα και ξεναγήθηκαν σε ιστορικά ελληνικά αξιοθέατα, ενώ και ο θεσμός φρόντισε να γνωρίσουν γεύσεις από την Ελλάδα και τον τρόπο διασκέδασής μας.

export 6014

Ιδιαίτερη στιγμή για τη βραδιά αποτέλεσε η βράβευση δύο ξεχωριστών προσωπικοτήτων, δύο γυναικών παγκοσμίου κλάσης. Τα εθνικά καλλιστεία GS Hellas 2022 έδωσαν το βραβείο «Ελληνικής Διαχρονικής Ομορφιάς» στην Κορίνα Τσοπέη (Miss Universe 1964) και την Ειρήνη Σκλήβα (Miss World 1996), ως τη μοναδική Ελληνίδα Μις Κόσμος μέχρι σήμερα. Τα βραβεία έγιναν αποδεκτά και από τις δύο με ιδιαίτερη θέρμη. Εκ μέρους της κυρίας Τσοπέη το βραβείο παρέλαβε ζωντανά η αδερφή της Μπετίνα Τσοπέη, ενώ η κυρία Σκλήβα έστειλε σχετικό βίντεο ευχαριστιών.

F5 ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΑΣ ΤΣΟΠΕΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΤΙΝΑ ΤΣΟΠΕΗ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Τη βραδιά άνοιξε καλλιτεχνικά η Εύα Μπάιλα, η οποία τραγούδησε την επιτυχημένη διασκευή της «Τρανζίστορ» και το κομμάτι της «Ξενυχτάς», και τελείωσε με τη Χριστίνα Θεωνά, με ένα συναρπαστικό ποτ πουρί και το νέο της κομμάτι «Ερωτας και απόσταση». Ο Κυριάκος Κερανόπουλος, ο πρόεδρος των Σταρ Αττικής, ακόμη μία χρονιά έδωσε τον ομώνυμο τίτλο μέσα από τον θεσμό των εθνικών καλλιστείων GS HELLAS 2022. Να τονιστεί ότι η Star GS Hellas 2022 Κορίνα Εμμανουηλίδου θα εκπροσωπήσει στις 14 Ιανουαρίου την Ελλάδα στο Miss Universe στη Νέα Ορλεάνη της Αμερικής.

export 6054

Ο πρόεδρος του θεσμού των καλλιστείων Γιώργος Κούβαρης δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Είμαι πολύ περήφανος που είμαι Ελληνας και σε μία περίοδο που σε διεθνές επίπεδο όλα είναι ρευστά, λόγω της ενεργειακής κρίσης που έχει προκύψει, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια παραγωγή παράδειγμα προς μίμηση παγκοσμίως και να φέρουμε την Ελλάδα σε πρώτο πλάνο ομορφιάς. Το όραμά μας, που δεν είναι άλλο από τη διάδοση του πολιτισμού μας μέσω των διεθνών πρεσβευτών μας, είναι πιο δυνατό από ποτέ και τα συνθήματά μας “Take our history back” και “Take Aphrodite home” είναι έτοιμα να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και να αφήσουν το στίγμα τους και φέτος».

F6 XEGYR Η ΕΥΑ ΜΠΑΙΛΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...