Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Λουκία Πιστιόλα: Tα καρφιά για «σταρλετίτσες του Instagram με followers» και η...

Τη σημαντική ηθοποιό του θεάτρου μας Λουκία Πιστιόλα τη...

Alert για την «πέμπτη νόσο»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές σε ολόκληρη τη...

Διαζύγιο-βόμβα του Παπαδάκη με την Αναστασοπούλου!

Στον ΑΝΤ1... μεν, χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη δε! Διαζύγιο-βόμβα...

Καντάδα από τον Κραουνάκη

«Καλημέρα, όμορφη Κεφαλλονιά» τραγουδάει με την ξεχωριστή φωνή του...

Χώρισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Αλεξανδράκη ισχυρίστηκε ότι είναι single, αν και πριν από πέντε εβδομάδες δήλωνε ότι παντρεύτηκε έναν Δημήτρη

Μυστήριο ο γάμος, μυστήριο και ο χωρισμός της Δήμητρας Αλεξανδράκη. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως… γαμπρό δεν είδαμε! Ηταν πριν από πέντε εβδομάδες περίπου, όταν το γνωστό μοντέλο δήλωνε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι παντρεύτηκε τον (άγνωστο Χ) σύντροφό του, τον Δημήτρη, και χθες, απαντώντας σε σχόλιο follower της στο Instagram, ισχυρίστηκε δημοσίως ότι χώρισε!

Από την αρχή της σχέσης της η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε κρατήσει τον σύντροφό της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έπειτα από δική του επιθυμία, όπως υποστήριζε σε σχετικές δηλώσεις που έκανε κατά καιρούς. Μάλιστα, μέχρι σήμερα κανείς δεν τον έχει δει, εκτός (μάλλον) από τα άτομα του στενού της περιβάλλοντος. Κάποια στιγμή οι followers της έφτασαν στο σημείο να αμφισβητούν ακόμη και την ύπαρξή του, υπονοώντας πως το μοντέλο τον… εφηύρε για λόγους δημοσιότητας. Πάντως τον προηγούμενο μήνα η ίδια είχε εμφανιστεί στη «Super Κατερίνα» φορώντας και βέρα, πέρα από το μονόπετρό της, με αποτέλεσμα να τη… βομβαρδίσουν με ερωτήσεις. «Παντρεύτηκα και ειλικρινά αφήστε με στην ησυχία μου. Πήρα την ευλογία από τον παπά και τελειώσαμε. Δεν θέλω να το συζητήσω» είχε παραδεχτεί τότε, με τα sites να κάνουν λόγο για μυστικό γάμο του μοντέλου. Λίγο αργότερα ωστόσο η ίδια έσπευσε να διευκρινίσει σε νέες δηλώσεις της στο Tlife πως δεν έγινε τελετή, αλλά πήραν μόνο την ευλογία του παπά. «Από τη στιγμή που βρίσκεσαι σε μια σχέση μέσα από την οποία μπορεί να προκύψει ένα παιδί, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να γίνει χωρίς την ευλογία του παπά. Ετσι κι εμείς την πήραμε. Για τον Θεό είμαστε ενωμένοι, όχι όμως και για το κράτος. Δεν έγινε κανονικός γάμος» είχε πει χαρακτηριστικά, θολώνοντας πάλι τα νερά.

dimitra

Τώρα, λοιπόν, μας… σέρβιρε και τον χωρισμό με τον άγνωστο Χ σύντροφό της Δημήτρη με αφορμή το σχόλιο follower της κάτω από μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. «Σε πρόδωσα… εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά…» σημείωσε η ίδια με αινιγματική διάθεση στη λεζάντα του post. «Καταπληκτική φωτό! Ο σύζυγος την τράβηξε;» τη ρώτησε κάποιος από κάτω, βάζοντας στο τέλος του σχολίου του και emoji που κλαίει από τα γέλια. Εκείνη τότε απάντησε ότι χώρισε. Κανείς όμως δεν γνωρίζει αν αστειευόταν ή το εννοεί. «Οχι, γιατί χωρίσαμε. Είσαστε ευχαριστημένη, κυρία μου; Εγώ χαρά θέλω να δίνω στον κόσμο. Να είστε καλά και σας εύχομαι υγεία και όλες τις ευλογίες του Κυρίου. Καλή συνέχεια» έγραψε στο σχόλιό της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...