Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Κληρονομιά Τράγκα: ∆εν θέλει τίποτα από τον πατέρα του ο Φρέντυ – Σε αντίθεση με την Καρρά και τον μεγάλο γιο

Οι κληρονόμοι του Γιώργου Τράγκα πήραν φάκελο με τα περιουσιακά στοιχεία του εκδότη

Στα χέρια των τριών κληρονόμων του Γιώργου Τράγκα είναι από χθες η κατάσταση με τη συνολική περιουσία του δημοσιογράφου και εκδότη, ο οποίος έχασε τη ζωή του τον περασμένο Δεκέμβριο από κορονοϊό.

8250 MARIA KARA GIORGOS TRAGAS 22102019

Στη γυναίκα του Μαρία Καρρά και τα δύο παιδιά του, Γιάννη και Φρέντυ Τράγκα, παραδόθηκε χθες στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου φάκελος με τα περιουσιακά στοιχεία του. Υπενθυμίζεται πως η περιουσία του Γιώργου Τράγκα φέρεται ότι ξεπερνάει τα 100.000.000 ευρώ. Ανάμεσα στα περιουσιακά στοιχεία του περιλαμβάνονται ράβδοι χρυσού. συνολικής αξίας 5.000.000 ευρώ, καταθέσεις σε τράπεζες και θυρίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, συνολικά 17 ακίνητα, εκ των οποίων τέσσερα στο Μονακό, ένα στο Παρίσι, ένα στο Σαν Τροπέ, δύο στην Πολιτεία και δύο στη Μύκονο, ενώ διέθετε διαμερίσματα στην Ουάσινγκτον, το Μπέβερλι Χιλς, το Μαϊάμι, το Λας Βέγκας και στο Olympic Tower στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν.

7225 ZEYG TRAGKA 10012011

Στη διαδικασία στο Ειρηνοδικείο συμμετείχε αυτοπροσώπως ο Γιάννης Τράγκας, ο οποίος απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους. Η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της Θεόδωρο Μαντά και ο Φρέντυ Τράγκας από τον δικηγόρο του Θέμη Σοφό, ο οποίος επανέλαβε σε δηλώσεις του πως ο εντολέας του έχει προχωρήσει σε συνολική αποποίηση της περιουσίας του πατέρα του. «Αυτό που ήθελε ο ίδιος ο Φρέντυ είναι να μη λάβει τίποτα από τον πατέρα του» δήλωσε ο κ. Σοφός. Μάλιστα, έκανε καθολική αποποίηση της περιουσίας του πατέρα του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο πριγκιπάτο του Μονακό, όπου ο Γιώργος Τράγκας εμφανιζόταν φορολογικά ως κάτοικος.

7426 GIORGOS TRAGAS MARIA KARA 322018

Αντίθετα, η σύζυγος του δημοσιογράφου και ο μεγάλος του γιος έχουν κάνει αποδοχή της περιουσίας του και θα δώσουν μάχη για αυτήν, καθώς είναι σε εξέλιξη έρευνα από τον οικονομικό εισαγγελέα και την Αρχή για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος. Για τον λόγο αυτόν έχουν ζητηθεί στοιχεία των φορολογικών δηλώσεών του από το 2000, των εταιριών του Γιώργου Τράγκα και των τραπεζικών λογαριασμών που διατηρούσε, ατομικά ή μαζί με άλλα πρόσωπα, προκειμένου να διακριβωθεί αν η περιουσία του δικαιολογείται από τα νόμιμα εισοδήματά του.

karra kideia tragkas

Από την πλευρά τους, η Μαρία Καρρά και ο Γιάννης Τράγκας έχουν ορίσει διαφορετικούς πραγματογνώμονες στη διαδικασία αποδοχής της περιουσίας, λόγω της μεταξύ τους σύγκρουσης συμφερόντων. Μετά τη χθεσινή παράδοση των φακέλων με τα περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Τράγκα στο Ειρηνοδικείο στο Μαρούσι, οι δύο πλευρές θα δουν τι περιέχει η κληρονομιά και θα αρχίσει η… μάχη για το τι θα διεκδικήσει ο καθένας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...