Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Είμαι πολύ σκληρή για να πεθάνω, δεν το έβαζα και κάτω»

Όσα είπε για την μητρότητα

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε για την μητρότητα αλλά και τον εαυτό της.

Αναλυτικότερα ανέφερε πως: «Είμαι πολύ σκληρή για να πεθάνω, δεν το έβαζα και κάτω. Οπότε, το τι έκανα ήταν δικό μου και έλεγα ηρέμησε τώρα, θα έρθει κάποια στιγμή που θα τα βρεις όλα. Έχε 3 πράγματα μπροστά σου, όχι 23, αυτό μας τρώει. ότι πρέπει όλα μας τα όνειρα και ωραίες γυναίκες και καλές μάνες και σωστές οικογενειάρχησες και σύζυγοι και σύντροφοι και να ταξιδέψουμε και να ντυθούμε και να στολιστούμε και να μαγειρεύεις και να οδηγείς… Ε, όχι ρε παιδιά».

 Συνέχισε λέγοντας ότι: «Η μητρότητα ήταν άλλος τομέας, δεν ήταν δικός μου τομέας αυτός. Το ήξερα αυτό από μικρή. Εγώ δεν έβαλα στο μυαλό μου τι λέει ο κόσμος γι’ αυτά τα πράγματα γιατί είναι πολύ προσωπικά και πολύ σημαντικά. Είχα από μικρή ωριμότητα σε αυτό το θέμα. Πάντα εμπιστευόμουν τους ανθρώπους που αγαπούσαν και ήθελαν να κάνουν οικογένεια. Από την άλλη, εγώ ήξερα ότι ήμουν σε έναν άλλο τομέα και δεν με επηρέαζε αυτό».




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Πολεοδομική «βόμβα» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Αποκάλυψη της Espresso με ντοκουμέντα

Είναι το γνωστότερο ξενοδοχείο-φάντασμα της Ελλάδας. Από τη δεκαετία...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»