Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Θλίψη για τον χαμό της Μαργαρίτας Λαμπρινού – Παντρεύτηκε δύο φορές με τον Σταύρο Ξενίδη

Δάκρυα για τη Μαργαρίτα

Σε ηλικία 97 ετών και ύστερα από χρόνια προβλήματα με την άνοια έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του Σταύρου Ξενίδη και συμπρωταγωνίστρια του Βασίλη Λογοθετίδη, Μαργαρίτα Λαμπρινού, χτυπημένη από τον κορονοϊό.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας με μια συγκινητική ανάρτησή του αποχαιρέτησε την αξιαγάπητη ηθοποιό: «Με μεγάλη μου θλίψη πληροφορήθηκα την αποχώρηση από τη ζωή της σπουδαίας ηθοποιού και φίλης Μαργαρίτας Λαμπρινού, η οποία έφυγε στα 97 της χτυπημένη από τον κορονοϊό, στο Νοσοκομείο «Σωτηρία», εχθές το βράδυ.Photo7 Oute gata

Ηταν από τις τελευταίες επιζώσες ηθοποιούς από τις σπουδαίες ταινίες του Βασίλη Λογοθετίδη, με πλούσια καριέρα στο θέατρο και στον κινηματογράφο, κόσμησε το Εθνικό μας Θέατρο για πολλά χρόνια με το ταλέντο της, πιστή σύντροφος του μεγάλου ηθοποιού Σταυρού Ξενίδη, που και αυτός βρισκόταν μαζί της για πολλά χρόνια στο Γηροκομείο Αθηνών.

Είναι ο πρώτος άνθρωπος του θεάτρου που γνώρισα πριν από 55 χρόνια, γιατί συναντιόμασταν στο Γηροκομείο Πειραιώς, όπου στο ίδιο δωμάτιο ήταν η προγιαγιά μου και η θεία της, ο πρώτος άνθρωπος που μου δίδαξε τη σημασία και τη σπουδαιότητα της χειμερινής κολύμβησης και ο πρώτος άνθρωπος που μου έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην πρώτη μου θεατρική παράσταση. Καλό ταξίδι, αγαπημένη μας Μαργαρίτα».φ2 12 13 φ4 labrinou

Ποια είναι, όμως, η ιστορία του σπουδαίου ζευγαριού, που αποφάσισε να ζήσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του στο Γηροκομείο Αθηνών μην έχοντας κανέναν άλλον συγγενή; Ο ηθοποιός Σταύρος Ξενίδης παντρεύτηκε τη Μαργαρίτα Λαμπρινού το 1955, όταν και οι δύο τους ήταν στο απόγειο της δόξας τους. Τότε ο Βασίλης Λογοθετίδης εμπιστεύτηκε την αξιαγάπητη ηθοποιό σε δυο ταινίες για δεύτερους ρόλους. Εναν χρόνο μετά τον γάμο του το ζευγάρι χώρισε, χωρίς όμως να παντρευτεί ξανά κανένας από τους δύο. Η δυνατή αγάπη που είχαν ο ένας για τον άλλον τούς έφερε και πάλι στα σκαλιά της εκκλησίας 20 χρόνια μετά!

Μαζί έζησαν έως το τέλος της ζωής του Σταύρου Ξενίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2008. Τα τελευταία χρόνια της ζωής τους και μην έχοντας κανέναν άλλον αποφάσισαν να ξενοικιάσουν το σπίτι τους και να εγκατασταθούν στο Γηροκομείο Αθηνών, προκειμένου να έχουν συντροφιά και περίθαλψη. Η υγεία, άλλωστε, του σπουδαίου ηθοποιού ήταν επιβαρυμένη λόγω συνεχών εγκεφαλικών επεισοδίων που είχε υποστεί. Την ίδια περίοδο του χαμού του συζύγου της η Μαργαρίτα Λαμπρινού, μην μπορώντας να αντέξει τον χαμό του, άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα με την άνοια. Αποτέλεσμα ήταν από το 2012 και έπειτα να ζει στον δικό της κόσμο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...