Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Μπέσσυ Αργυράκη: «Νιώθω πολύ τυχερή που είμαι με τον Τόλη στο J2US»

«Ο Τόλης είναι... τρελός, όπως εγώ»

Η Μπέσσυ Αργυράκη είναι ένας φωτεινός άνθρωπος, γεμάτος αλήθεια και ζωντάνια, αλλά και μια σπουδαία ερμηνεύτρια με υπέροχη φωνή που δεν σταματάει πουθενά. Δεν είναι τυχαίο ότι καταφέρνει δεκαετίες τώρα να κρατά σταθερά ξεχωριστή θέση στις καρδιές του κόσμου.

Από τον Ηλία Μαραβέγια

Τραγουδάει, χορεύει, εμπνέει και έχει μια μεγάλη αγκαλιά για όλους. Φέτος την απολαμβάνουμε σε ρόλο coach του Τόλη Παπαδημητρίου στο «J2US», με τους φανατικούς τηλεθεατές του show να τους έχουν συμπεριλάβει ήδη στη λίστα με τα φαβορί της σεζόν.

j2us6323

Παράλληλα, η αγαπημένη τραγουδίστρια επιστρέφει δυναμικά στις live εμφανίσεις, παρουσιάζοντας απόψε (7/11) και την επόμενη Δευτέρα (14/11) στη μουσική σκηνή Σφίγγα ένα μουσικό πάρτι με τραγούδια που αγαπήθηκαν, δικά της και άλλων καλλιτεχνών.

Στην αποψινή, πρώτη παράστασή της θα συμμετάσχουν ως guests οι φίλοι της Πασχάλης και Σοφία Αρβανίτη, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα συναντήσει επί σκηνής την Κωνσταντίνα τον Μάκη Δελαπόρτα και τον παρτενέρ της στο «J2US» Τόλη Παπαδημητρίου. «Θα συμβούν διάφορα πολύ ωραία πράγματα. Κάποια έχουν γραφτεί στο πρόγραμμα, άλλα θα είναι απρόβλεπτα και θα δημιουργηθούν εκείνη την ώρα» λέει στην «Espresso» η Μπέσσυ Αργυράκη, εκφράζοντας κατόπιν τον ενθουσιασμό της που θα τραγουδήσει στον εν λόγω χώρο.

j2us gr 313845350 664794418385721 1509681915293537018 n

«Η Σφίγγα έχει μια ποιότητα, όχι μόνο για τους καλλιτέχνες αλλά και για τον κόσμο που έρχεται. Είναι μια ιστορική μουσική σκηνή και νιώθω μεγάλη χαρά που θα εμφανιστώ εκεί. Επαιξε, μάλιστα, μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου να κάνω αυτές τις εμφανίσεις παράλληλα με το show στον Alpha, που έχει τόσες απαιτήσεις και πολύωρες πρόβες» σημειώνει.

Όλοι μιλούν για την τρομερή χημεία σας με τον Τόλη Παπαδημητρίου στο «J2US». Περνάτε καλά στις πρόβες κι αυτό βγαίνει προς τα έξω;

Όχι μόνο με τον Τόλη, με όλους περνάμε καλά στις πρόβες, έχουμε φτιάξει μια πολύ ωραία παρέα. Δεν μπορείς να φανταστείς με πόση αγάπη μιλάμε ο ένας για τον άλλον. Δεν υπάρχουν ανάμεσα μας ίντριγκα και το άσχημο στοιχείο του σκληρού ανταγωνισμού – τουλάχιστον εγώ δεν το νιώθω. Είμαστε δεμένοι πραγματικά και κάθε φορά που φεύγει κάποιος το αισθανόμαστε ως πλήγμα.

20 21 φ5 0436 MPESI ARGIRAKI 15062017

Πώς είναι ο Τόλης ως συνεργάτης;

Νιώθω πολύ τυχερή που είμαστε μαζί, διότι είναι καλό παιδί, τελειομανής, ταλαντούχος και «τρελός», όπως είμαι κι εγώ δηλαδή. Γι’ αυτό μας έδωσαν μάλλον να πούμε και το τραγούδι της Φουρέιρα που λέει «είμαι τρελή» (σ.σ.: γέλια)… Κάθε κομμάτι που μας δίνουν προσπαθούμε μέσα από πολλές πρόβες να το φέρουμε στα μέτρα μας, δίνοντάς του και μια θεατρική διάθεση. Ετσι, όταν το αποτέλεσμα που βγαίνει είναι θετικό, αυτό αποτελεί συγκίνηση για εμάς.

Είστε αυστηρή μαζί του;

Δεν είναι του χαρακτήρα μου να είμαι ιδιαίτερα αυστηρή. Έχω όμως έναν τρόπο να πείθω τον άλλον πως τίποτα δεν λέω και δεν κάνω τυχαία, χωρίς να χρειάζεται να γίνω αυστηρή. Κι αυτό ίσως το έχει αντιληφθεί ήδη ο Τόλης. Τα πλέον απαραίτητα λοιπόν πρέπει να γίνουν και, όταν χρειαστεί να γίνουν και παραπάνω, θα γίνουν και τα παραπάνω. Και ο Τόλης ακολουθεί πραγματικά σε αυτό, παρότι έχει τηλεοπτικές υποχρεώσεις στη «Μουρμούρα» και θεατρικές στη «Μαύρη σαμπούκα». Κοινός στόχος είναι πάνω απ’ όλα να βγάλουμε χαρά μέσα από το τραγούδι μας και έτσι προχωράμε κι οι δυο. Η χαρά είναι απαραίτητη σε κάθε show, ειδικά σε μια περίοδο τόσο δύσκολη όσο αυτή που διανύουμε.

9975 MPESI ARGIRAKI 1062020

Τι σας στεναχωρεί περισσότερο την περίοδο που διανύουμε;

Πολλά. Οι ειδήσεις είναι πλέον το πιο σκληρό θρίλερ! Δεν προλαβαίνουμε να ακούμε για ακραία γεγονότα. Εγκλήματα, δυστυχήματα, καταστροφές, αρρώστιες! Ξυπνάμε κάθε πρωί και σκεφτόμαστε πως πρέπει να θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς που είμαστε στη ζωή. Σε αυτό το σημείο έχουμε φτάσει με όλα αυτά που βλέπουμε και ακούμε πανελλαδικά, αλλά και διεθνώς.

Η χαρά, ωστόσο, είναι αντίδοτο και εσείς την προσφέρετε απλόχερα στο «J2US» με τον Τόλη. Είναι στόχος σας ο τελικός;

Παρότι εγώ είμαι η δασκάλα του Τόλη και δεν βρίσκομαι εκεί για να διαγωνιστώ, έχω αναλάβει ένα νέο παιδί που έχει όρεξη να πάει μπροστά και ακόμη μεγαλύτερη όρεξη να φτάσει στον τελικό. Νιώθω λοιπόν ότι αυτό είναι άλλη μια κινητήριος δύναμη για μένα, το να προσπαθήσω να μην απογοητευτεί.

j2us gr 313215955 418842160454843 2007748523314060202 n

Με τον Νίκο Κοκλώνη ποιο τραγούδι θα λέγατε ως ντουέτο; Εκείνος αγαπάει ιδιαίτερα το «Κορμί κι αλάτι»!

Ναι, πολύ το αγαπάει, το έχω πει σχεδόν σε όλα τα live (σ.σ.: γέλια). Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ένα άτομο πολύ αυθόρμητο και πηγαίο. Εχει την ικανότητα να είναι τόσο ο οικοδεσπότης του show όσο και ο παραγωγός. Καθόλου τυχαία βέβαια, και γι’ αυτό μιλάνε και οι αριθμοί. Η τηλεθέαση έχει φτάσει στα ύψη φέτος. Κάθε Σάββατο όλη η Ελλάδα βλέπει «J2US» σαν να είναι η Eurovision.

Την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν είχατε ξεχωρίσει και στο «Dancing with the Stars». Σας λείπει ο χορός;

Όχι, γιατί δεν τον εγκατέλειψα. Υπάρχει ένα team που δημιούργησα εγώ με φίλες μου και μας κάνει μαθήματα δύο φορές την εβδομάδα ο Γιούρι Ντιμιτρόφ, ο οποίος ήταν μαζί μου στο «Dancing». Για μένα ο χορός είναι το καλύτερο φάρμακο και δεν τον αφήνω. Εκτός από άσκηση για το σώμα, είναι και ψυχοθεραπεία. Πέρα από αυτό, όμως, είχα πάει κάποια στιγμή σε μια σχολή χορού και, όταν μου άνοιξαν την πόρτα, είδα κι εκεί μεγαλούτσικες γυναίκες να κάνουν μαθήματα.

Μόλις με κατάλαβαν… τρελάθηκαν και μου είπαν: «Ξέρετε πώς δημιουργήθηκε αυτή η τάξη; Είδαμε εσάς και αποφασίσαμε ότι έχουμε κι εμείς δικαίωμα σε αυτό!» Ενιωσα πολύ όμορφα, μόνο που δεν έκλαψα εκείνη την ώρα. Είναι σημαντικό να δίνεις έμπνευση, ότι, ρε παιδί μου, μην κοιτάς την ηλικία σου – τα κέφια σου κοίτα, τη διάθεσή σου για ζωή! Ρούφα τη ζωή, με αξιοπρέπεια και σεβασμό στον διπλανό σου πάντα.

Μπέσσυ Αργυράκη 4

Φέτος, λίγο έλειψε να σας δούμε με δική σας στήλη σε πρωινή εκπομπή.

Νόμιζα πως θα με ρωτούσες αν θα με βλέπατε στο «Survivor» (σ.σ.: γέλια)!

Αυτό είναι μάλλον λίγο extreme, ακόμη και για εσάς…

Διάβασα ένα γκάλοπ στα social media που έλεγε «Θέλετε να δείτε την Μπέσσυ στο “Survivor”, στο “GNTM”» ή κάτι άλλο που δεν θυμάμαι. Το μεγαλύτερο ποσοστό απάντησε «στο “Survivor”», και έριξα πολύ γέλιο. Πάντως, μετά το «J2US» θα κάνω μια μεγάλη παύση από την τηλεόραση, εκτός κι αν προκύψει πια κάτι τελείως διαφορετικό.j2us gr 311871671 828992765127601 78936516545395091 n

Μια εκπομπή με την κόρη σας, την Εβελίνα Νικολίζα;

Η Εβελίνα λέει πως δεν είναι έτοιμη ακόμα να κάνουμε τηλεοπτική εκπομπή μαζί (σ.σ.: γέλια)! Εγώ θέλω, εννοείται. Οχι όμως σε κεντρικό ρόλο. Κεντρική παρουσιάστρια να ήταν η Εβελίνα κι εγώ να είχα μια στήλη ή έναν ρόλο σχολιαστικό στο πάνελ, όπως ο Μικρούτσικος στη «Super Κατερίνα».

Πάντως, άσχετα από εμένα, υπάρχει χρόνος για την Εβελίνα και νομίζω ότι της αξίζουν πολλά, γιατί έχει ταλέντο, αμεσότητα, ευφράδεια λόγου και τοποθετείται πολύ ωραία σε όλα τα θέματα.

Ποιο ήταν το πιο άβολο ή δύσκολο περιστατικό που σας συνέβη on stage;

Οταν γνωστός σήμερα μουσικός – τραγουδιστής – παραγωγός ήθελε να τελειώσουμε γρηγορότερα το πρόγραμμα και σταμάτησε την ορχήστρα πίσω μου, ενώ εγώ είχα ξεκινήσει να τραγουδώ ένα αργό ερωτικό ποτ πουρί.

Ο γνωστός μουσικός έφυγε, παίρνοντας μαζί και τους συνεργάτες του στην ορχήστρα, αφήνοντάς με μόνη μου στη σκηνή να τραγουδώ α καπέλα. Το τελείωσα λοιπόν το ποτ πουρί, δεν το σταμάτησα και πήρα κι ένα πολύ καλό χειροκρότημα στο τέλος από τους θεατές. Αυτό ήταν το άβολο. Προτιμώ να τις ξεχνώ αυτές τις στιγμές… Το φως και η χαρά που πηγάζουν από μέσα μου έρχονται από το γεγονός ότι αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο, δικαιολογώ ακόμα και τον πιο δύσκολο που θα συναντήσω, σκέφτομαι πως θα έχει περάσει στη ζωή του πράγματα.

Η Μπέσσυ Αργυράκη στο πρόμο πόστερ για τις εμφανίσεις της στην Σφίγγα

Με την υποκριτική έχετε ασχοληθεί ποτέ;

Είχα κάνει μία χρονιά μαθήματα σε σχολή θεάτρου και είχα για δάσκαλο τον Νίκο Φώσκολο. Την περίοδο που έπαιξα και στη «Λάμψη» συνέβη αυτό. Ελεγα το τραγούδι των τίτλων της σειράς και έπαιξα σε δύο επεισόδια – ήμουν μάρτυρας σε μια υπόθεση φόνου (γελάει), η Μπέσσυ Αργυρίου.

Θα τολμούσατε κάτι αντίστοιχο τώρα, όπως έκανε ας πούμε η Χαρούλα Αλεξίου, η οποία παίζει σε σίριαλ;

Μου αρέσει πολύ να δοκιμάζω στη ζωή μου πράγματα. Εχει μια άλλη γεύση ένα νέο ξεκίνημα σε οτιδήποτε. Η λέξη «ξεκίνημα» για μένα είναι συνυφασμένη με τη λέξη «νιότη», μας νεάζει όταν κάτι ξεκινάμε, ανοίγουμε ένα ακόμη παράθυρο στη γνώση, σε κάτι πρωτόγνωρο. Ισως δοκιμάζοντας πράγματα δίνουμε και την αίσθηση στον εαυτό μας πως η ζωή μας έχει μεγαλύτερη διάρκεια, γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργούμε περισσότερες εικόνες.

{{-PCOUNT-}}47{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....