Σταύρος Ιωαννίδης: Μετά το διαζύγιό του με τη Μπουσδούκου δείτε με ποια δημοσιογράφο είναι ζευγάρι

Ερωτευμένος ξανά!

Ο Σταύρος Ιωαννίδης μετά τον χωρισμό του από την Άννα Μπουσδούκου είναι ξανά ερωτευμένος και πάλι με δημοσιογράφο.

Ο ρεπόρτερ ερωτεύτηκε τη συνάδελφό του, Μυρτώ Τριχείλη και είναι μαζί περίπου έναν χρόνο. Το ζευγάρι κάνει συχνά check – in στην ίδια τοποθεσία αλλά θέλει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Σταύρος Ιωαννίδης είχε ζήσει έναν μεγάλο έρωτα με την Άννα Μπουσδούκου που κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας αλλά ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ. Πλέον άλλαξαν σελίδα στη ζωή τους και έχουν βρει την ευτυχία σε νέους συντρόφους.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Flashback: Η Φαίη Σκορδά στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να είναι πλέον από τις τοπ παρουσιάστριες της χώρας ωστόσο εμείς βρήκαμε πώς ήταν στα πρώτα της βήματα.

Τζένη Μπαλατσινού: Πώς στόλισε το σπίτι της στην Πάτμο για το Πάσχα

Η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην...

Νεκρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Bachelor»

Οι πρώτες υποψίες ότι επρόκειτο για την παίκτρια δημιουργήθηκαν από δύο χαρακτηριστικά τατουάζ που εντοπίστηκαν στο πτώμα

Ένα θαύμα για τον καφετζή του «Σασμού»

Ζητείται… θαύμα για τον Στάθη Μαντζώρο που νοσηλεύεται εδώ...

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Η εντυπωσιακή αλλαγή μετά την απώλεια 27 κιλών

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δεν έχει κρύψει τη δύσκολη πορεία...

Νατάσα Θεοδωρίδου: Εκτός Αθήνας με τον σύντροφό της για το Πάσχα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου φαίνεται να ζει μια πολύ όμορφη...

Δύσκολες ώρες για την Klavdia: Στον ιστό ροζ βίντεο

Πρωταγωνίστρια σε μια ιστορία που έχει προκαλέσει τριγμούς στην ελληνική showbiz και όχι μόνο είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Κλαυδία Παπαδοπούλου, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της νέας γενιάς καλλιτεχνών.