Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Mοναχικός πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο

Χωρίς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του...

Η Ήβη Αδάμου αποκαλύπτει: «Ο Μιχάλης Κουινέλης ήταν η πρώτη μου σχέση»

Η Ήβη Αδάμου παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Ταξίδι στη Σκιάθο

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν ένα...

Η πιο δύσκολη επέτειος γάμου για Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

Την πιο δύσκολη επέτειο γάμου της ζωής τους γιόρτασαν...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Έχει υπάρξει καρδιακό επεισόδιο στο Πάμε Πακέτο»

Πώς βιώνει την απώλεια του πατέρα της

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μιλώντας για την τηλεόραση, το «Πάμε Πακέτο», τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην εκπομπή, την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και την απώλεια του πατέρα της.

202203111005180.1976 VIKI XATZIVASILIOY 1032022

Αρχικά ανέφερε ότι: «Μου λείπει η τηλεόραση στο ανθρώπινο κομμάτι της. Είδα στον ύπνο μου ότι ετοιμαζόμασταν με την ομάδα μου για εκπομπή. Για έμενα το Πάμε Πακέτο έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του. Οι κύκλοι ανοίγουν για να κλείσουν και μετά πρέπει να έρχονται καινούριοι, αλλιώς δεν έχεις εξέλιξη. Είχε ψυχική επάχθεια το Πάμε Πακέτο. Έπαιρνα ένα κομμάτι από τον πόνο των ανθρώπων και αυτό έχει γράψει μέσα μου. Ήταν ένας σωρευμένος πόνος που θέλω να καταλαγιάσει.

pame_paketo_08Υπήρχαν στιγμές από τις ιστορίες ανθρώπων που συνειδητά δεν δείξαμε στο Πάμε Πακέτο, όπως πολλές λιποθυμίες και πολλά ιατρικά συμβάντα. Σεβόμενη την κατάσταση του τηλεθεατή και κυρίως του συμμετέχοντος, που βίωνε μία άτυχη στιγμή, δεν ήθελα να τον εκθέσω. Έχει υπάρξει και καρδιακό επεισόδιο στο Πάμε Πακέτο. Ήταν μία κυρία που είδε την κόρη της μετά από πολλά χρόνια, η οποία ήρθε και της “τα έψαλε”».

202205061158590.0133 VIKI XATZIVASILIOY 452022

Συνέχισε λέγοντας πως: «Είχα και φέτος πρόταση για να κάνω το Πάμε Πακέτο. Φέτος συζήτησα και για μία πρωινή, δημοσιογραφική εκπομπή. Δεν ήταν τόσο δημοσιογραφική, όσο ήθελα και είπα να μην το κάνω. Δεν μπορώ να κάνω gossip. Δεν το κρίνω, απλώς εγώ δεν μπορώ να το υπηρετήσω. Όσο ήμουν στο Καλημέρα Ελλάδα ξυπνούσα πολύ νωρίς και δεν μπορώ πια να κάνω πρωινό τόσο νωρίς. Αν έκανα κοινωνική εκπομπή δεν θα έμπαινα βαθιά στην κάθε περίπτωση ανθρώπου, άλλα θα σκεφτόμουν τι μήνυμα μπορεί να πάρει ο τηλεθεατής.

Δεν θα παρουσίαζα δελτίο ειδήσεων αν και το έχω κάνει στο παρελθόν, γιατί δεν βάζεις προσωπικότητα εκεί. Είχα πρόταση για παρουσίαση δελτίου ειδήσεων πριν τρία χρόνια, άλλα νομίζω ότι έχω να δώσω περισσότερα πράγματα από το να διαβάζω ένα autocue. Οι συνάδελφοι που κάνουν δελτίο ειδήσεων, κάνουν εξαιρετική δουλειά, απλώς εγώ δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο. Στο παρελθόν έχω κάνει και σόου και δελτία ειδήσεων και εκπομπές. Τα έχω κάνει όλα στην ελληνική τηλεόραση. Δεν έχω κανένα απωθημένο».

Όσον αφορά την πιο δύσκολη τηλεοπτική της στιγμή δήλωσε ότι: «Η πιο δύσκολη τηλεοπτική μου στιγμή ήταν, όταν μου ανακοίνωσαν ότι δεν θα συνεχιστεί το Πάμε Πακέτο. Η οικογένεια μου είναι πάντα το αντίδοτό μου στις δυσκολίες. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι χρήματα έπαιρναν άλλοι συνάδελφοι μου, άλλα η εκπομπή μου ήταν νούμερο ένα στην ελληνική τηλεόραση. Δεκαπέντε χρόνια η εκπομπή μου ήταν στην πρώτη γραμμή, και πρώτη ή δεύτερη σε τηλεθέαση κάθε φορά. Είμαι από τους λίγους ανθρώπους της τηλεόρασης που δεν είχαν ποτέ ούτε μία μομφή από το ΕΣΡ».

IMG 6763

Για τον πατέρα της είπε πως: «Η απώλεια του πάτερα μου δεν με άλλαξε καθόλου, απλώς μου δίδαξε ότι μαθαίνεις να ζεις με την απώλεια και ποτέ δεν την συνειδητοποιείς. Κάθε μέρα ανάβω το καντήλι του πάτερα μου και έχω την φωτογραφία του μπροστά και με αυτόν τον τρόπο συνδέομαι μαζί του. Νιώθω ότι κάπου υπάρχει ο πατέρας μου και από εκεί μου στέλνει την αγάπη του».

«Μπορεί και να έκανα αισθητική επέμβαση αν το ήθελε η ψυχή μου και το είχε ανάγκη. Προς το παρόν καλά κρατώ, γιατί έχω και μητέρα με εξαιρετικό γονίδιο. Έχω κάνει μπότοξ. Το κάνω και θέλω να το κάνω, γιατί έτσι κάνεις πρόληψη. Φοβάμαι πολύ το νυστέρι γιατί δεν μου αρέσει η διαδικασία της νάρκωσης. Όταν ήμουν μικρή είχα στραβό διάφραγμα και έπρεπε να χειρουργηθώ. Με τη νάρκωση που μου έκαναν δεν μπορούσα να ξυπνήσω» είπε η παρουσιάστρια αναφερόμενη στην εξωτερική της εμφάνιση.




{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...