Βιαστική η Εύα Καϊλή εθεάθη στο Κολωνάκι – Δείτε το σικάτο ντύσιμό της!

Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη

Την Εύα Καϊλή εντόπισε ο φωτογραφικός μας φακός στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι.

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής, πρώην βουλευτής, αρχιτέκτων μηχανικός, διεθνολόγος και δημοσιογράφος εθεάθη στο Κολωνάκι να περπατά μόνη της και βιαστικά.

Πιθανότατα να είχε προγραμματίσει κάποιο ραντεβού, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό και να ήταν βιαστική. Όπως και να έχει, δεν έχασε λεπτό το χαμόγελό της.

Μέσα σε όλα ήταν και αρκετά εντυπωσιακή, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο με ένα μαύρο σακάκι κι ένα μπεζ παντελόνι. Ένα πολύ σικάτο ντύσιμο που αρμόζει και στην πολιτική της καριέρα.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.