Πυγμάλιων Δαδακαρίδης: «Κάνω τρέλες μόνιμα όταν είμαι με τους φίλους μου ή ερωτευμένος»

«Προσπαθώ να μοιράζομαι τα σκοτάδια μου»

Ο Πυγμάλιων Δαδακαρίδης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την επιλογή του να ασχοληθεί με την τέχνη, τον εαυτό του και τη δουλειά του.

«Πολλές φορές σκέφτομαι ότι όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μου είναι στο μυαλό μου. Eίμαι πολύ ενοχικός. Kαταλαβαίνω και δέχομαι τα πράγματα όπως έρχονται. Tο κλικ να ασχοληθώ με την τέχνη έγινε στα 18-19 μου χρόνια, στην δεύτερη πατρίδα μου, στην Αγγλία. Πριν ασχοληθώ με την υποκριτική ήμουν ανυπόμονος, δεν είχα γνώση, ήμουν πάντοτε τέρμα γκάζι και έπρεπε να μάθω το φρένο. Η υποκριτική με μαθαίνει μόνιμα. Γέμισε το σπίτι και το μυαλό μου με υπέροχα βιβλία και ιστορίες».

Συνέχισε λέγοντας πως: «Δεν έχω συνηθίσει την έκθεση στη σκηνή. Μέχρι στιγμής την αντέχω. Δέχομαι με μεγάλη χαρά κάποιον που θα μου μιλήσει έξω με ευγένεια και αγάπη, δεν μπορώ την αγένεια. Η έκθεση στη δουλειά είναι σαν το πρώτο ραντεβού με τη μεγαλύτερη καψούρα που έχεις φάει στην ζωή σου. Ό,τι με φοβίζει στη ζωή μου το αντιμετωπίζω. Θέλω τα πράγματα να είναι ήρεμα και να κοιμάμαι ήσυχα το βράδυ. Στη δουλειά αισθάνομαι ελεύθερος. Μόνο η ζωή και ο χρόνος μπορούν να με σταματήσουν. Προσπαθώ να μοιράζομαι τα σκοτάδια μου. Εάν είναι πολύ σοβαρά, ανεβαίνω στη μηχανή ή παίρνω τηλέφωνο τους φίλους μου».

Τέλος, αναφέρει πως: «Δεν έχω δώσει όσο χρόνο θα έπρεπε στον εαυτό μου, τον έχω αφιερώσει στο κομμάτι της εργασίας. Συνήθως είμαι κλειστός, αλλά στους ανθρώπους που είναι γύρω μου θα εκφραστώ όταν έρθει η στιγμή. Κάνω τρέλες μόνιμα όταν είμαι με τους φίλους μου ή ερωτευμένος. Όταν ήμουν πιτσιρικάς ήμουν ψωνάρα. Είπα ένα ανέκδοτο, δεν άρεσε και τους απάντησα ότι θα έρθει η μέρα που θα υπογράφω αυτόγραφα και δεν θα τους δίνω!».




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.