Δανάη Μπάρκα: «Είχε παγώσει το αίμα μου, έκλαιγα με λυγμούς»

«Τώρα ίδρωσα και μόνο που το σκέφτηκα»

Η Δανάη Μπάρκα εξομολογήθηκε στην εκπομπή της μια στιγμή που την έκανε να «παγώσει» και κάθε φορά που τη θυμάται αναστατώνεται.

«Παίζαμε τη “Νίκη” σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή στην Πειραιώς. Εγώ μένω στο Χαλάνδρι. Και έχει αλλάξει η ώρα της παράστασης την Τετάρτη από 20:00 σε 19:00. Ήταν τότε τα γενέθλιά μου, είχε έρθει και η κολλητή μου από τη Θεσσαλονίκη.

Κι εκεί που κάνω μπάνιο, χτυπάει η πόρτα και μου λέει η Χριστίνα: “Μας παίρνουν τηλέφωνο από το θέατρο. Κάτι έχει γίνει, έχεις αργήσει”. Είμαι μέσα στο ντους, αρχίζω και κλαίω με λυγμούς, παγώνω. Μπαίνω στο αυτοκίνητο, δεν ξέρω πώς έφτασα.

Είχε παγώσει το αίμα μου, ένιωθα ότι 20 ηθοποιοί και 2000 θεατές περιμένουν εμένα. Ήμουν και στην πρώτη σκηνή, δεν μπορούσα να τους πω να ξεκινήσουν. Έπρεπε να φορέσω περούκες, νυφικά. Ήταν ο εφιάλτης μου. Από τότε ξεκινάω την προηγούμενη μέρα. Τώρα ίδρωσα και μόνο που το σκέφτηκα».




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...

Αποκάλυψη για υπόθεση θανάτου Μυρτώς: «Πήγαν στο ξενοδοχείο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του 66χρονου»

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όλη η αλήθεια για τον 66χρονο που συνομιλούσε η Μυρτώ – Η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του

Πολλά ερωτηματικά προέκυψαν με την εμπλοκή του 66χρονου στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Έφυγε από την Κεφαλονιά η μητέρα της Μυρτώς – Ψυχολογικά ράκος

Η οικογένεια της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή...

«Πάγωσε» στον αέρα η Μαρία Ηλιάκη: «Πέθανε; Πότε;»

Απρόσμενη στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Νωρίς Νωρίς» το πρωί της Δευτέρας όταν μια πληροφορία άφησε τη Μαρία Ηλιάκη κυριολεκτικά άφωνη.

Αυτός είναι ο επίγειος παράδεισος του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο – Φωτογραφίες από το εξοχικό του

Τον επίγειο παράδεισό του έχει φτιάξει στην Τήνο ο Γιώργος Λιάγκας.

Δικηγόρος οικογένειας Μυρτώς: Η αποκάλυψη για τα νέα στοιχεία που θα έρθουν στο φως

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Μυρτώς στην Κεφαλονιά...