Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...

Γνωστός πλαστικός χειρούργος κατηγορείται ότι βίασε δύο ασθενείς του

Καταγγελίες βόμβα

Για τον βιασμό δύο γυναικών που ήταν μισοναρκωμένες κατά τη διάρκεια επεμβάσεων αισθητικής κατηγορείται ο πλαστικός χειρουργός Ερικ Αντριου Σαλάτα από τη Φλόριντα.

Ο ιδιοκτήτης της κλινικής Pura Vida Medical Spa στη Νέιπλς συνελήφθη τη Δευτέρα, όταν μια 73χρονη τον κατήγγειλε στην αστυνομία. Στην κατάθεσή της, σύμφωνα με τη «Naples Daily News», ανέφερε ότι λίγο νωρίτερα την ίδια ημέρα την είχε υποβάλει σε επέμβαση αισθητικής κατά την οποία της χορήγησε ως αναισθητικό υποξείδιο του αζώτου, γνωστό και ως «αέριο του γέλιου». Στη συνέχεια, ενώ ήταν ημιλιπόθυμη, ο γιατρός φέρεται ότι τη βίασε.

Ακολούθησε δεύτερη καταγγελία από 51χρονη πελάτισσα του Σαλάτα, η οποία κατέθεσε στην αστυνομία ότι ο χειρουργός τής χορήγησε «αέριο του γέλιου» για να μην πονάει κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Με την ίδια δικαιολογία τής έδωσε να πιει ένα ποτό, πιθανώς τεκίλα, και της χορήγησε «αέριο του γέλιου» μέχρι που λιποθύμησε. Συνήλθε για δευτερόλεπτα δύο φορές, διαπιστώνοντας πρώτα ότι ο Σαλάτα τής έκανε στοματικό σεξ και πως ακολούθως είχε διεισδύσει μέσα της.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα