Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Σαμπάνης: Στο δυναμικό της Panik Records

Στο δυναμικό της Panik Records ανήκει πλέον (και) ο...

Η Κερασία Σαμαρά στο πλευρό του Βασιλόπουλου για το «Κουαρτέτο»

Η Κερασία Σαμαρά πήρε τη θέση της Νάντιας Μουρούζη...

Η «Ναυτεμπορική» έκλεισε 100 χρόνια ζωής, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για...

Τη συμπλήρωση των 100 ετών από την έκδοσή της...

Έμπνευση & έρωτας με φόντο τον Νείλο για την Ευγενία Νιάρχου

Η jetsetter, σχεδιάστρια κοσμημάτων και «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου...

Γιάννης Τουλουπιάδης: Πέθανε ο πρώην σύζυγος της Μπέλλας Αδαμοπούλου

Πένθος για το πρώην top model

Μποέμ, ευγενής, από «τα καλύτερα παιδιά» της παλαιάς αθηναϊκής society, ο επιχειρηματίας Γιάννης Τουλουπιάδης πάλεψε γενναία μέχρι την ύστατη ώρα με την ασθένεια, αλλά μέσα σε έξι μήνες ο επιθετικός καρκίνος τον νίκησε.

«Εφυγε» ήρεμα και αθόρυβα, όπως έζησε όλη τη ζωή του, στην αγκαλιά του μοναχογιού του, Παναγιώτη Τουλουπιάδη, τον οποίο απέκτησε από τον γάμο του με την Μπέλλα Αδαμοπούλου. Αν και τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί από την κοσμική ζωή και απολάμβανε τα αγαπημένα του θαλάσσια σπορ στη Νέα Μάκρη και το yachting στην Αίγινα, οι δεκάδες πιστοί φίλοι τον αποχαιρέτησαν σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης στην τελευταία του κατοικία, την Παρασκευή το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου της Νέας Μάκρης. Χαρακτηριστικά, ο παιδικός του φίλος Νίκος Σάνσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε το παρακάτω συγκινητικό μήνυμα:

bellamesa

«Τραγική συγκυρία χθες βράδυ. Ενώ οι συμμαθητές σου μαζευόμασταν μετά από χρόνια για ένα κρασί και όλοι σε περίμεναν, εσύ είχες διαλέξει νωρίτερα να πας τον τελευταίο σου περίπατο στον Παράδεισο από τη λίμνη του Αχέροντα. Και πολλοί δάκρυσαν. Η Κυψέλη με τη Φωκίωνος Νέγρη όπου πρωτοπερπατήσαμε τα βήματα στα νιάτα μας, μα και η λατρεμένη σου Αίγινα και το Αγκίστρι σήμερα δάκρυσαν από το φευγιό σου για τη γειτονιά των αγγέλων. Αλήθεια, ρε Γιάννη, τι να πρωτοθυμηθώ στην κοινή μας παρέα. Το καλαμπούρι σου, τον ζεστό σου χαρακτήρα, τα πειράγματα σου, το παναθηναϊκό αίμα που κυλούσε στις φλέβες σου. Πες μου τι, ρε φίλε, να ξεχάσω, που όταν συναντιόμασταν στην παραλία και στο ΑΙΑΚΕΙΟ της Αίγινας, φύσαγε αέρας συνεχούς αγάπης, φιλίας και ανάμνησης. Τώρα, Γιάννη, είσαι στη γειτονιά των αγγέλων. Και τυχεροί αυτοί που θα σε ζήσουν εκεί από τον μποέμικο χαρακτήρα σου. Καλό ταξίδι, φίλε. Το χώμα της Νέας Μάκρης που θα σκεπάσει το σεπτό σώμα σου είναι γεμάτο με τριφύλλια και αγάπη όσων σε ζήσαμε. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στον λατρεμένο σου γιο…»

panagiotist

Ο γάμος του με την ωραία Μπέλλα Αδαμοπούλου αποτέλεσε το κοσμικό γεγονός των 90s

bella 1

Η Μπέλλα Αδαμοπούλου υπήρξε το top model των 80s. Η μελαχρινή καλλονή, που τόλμησε και πέταξε το στέμμα της Μις Ελλάς στα καλλιστεία του 1975, έγινε «Σταρ» στις πασαρέλες και στα σόου των σχεδιαστών της νέας γενιάς Μιχάλη Ασλάνη και Billy Bo, που τη λάτρεψαν. Σε μικρή ηλικία παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Στέφανο Ζορμπά, με τον οποίο απέκτησε τον πρώτο της γιο, Θάνο Ζορμπά. Ο πολύ σύντομος γάμος τους τελείωσε άδοξα και η Μπέλλα συνέχισε να μεσουρανεί στις πασαρέλες και στα fashion shows, γράφοντας ιστορία στην ελληνική μόδα. Ωσπου η τυχαία της γνωριμία με τον γοητευτικό επιχειρηματία Γιάννη Τουλουπιάδη και ο κεραυνοβόλος έρωτάς τους την οδήγησαν στην απόφαση να σταματήσει το modeling και να ανέβει μαζί του τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γάμος τους τελέστηκε στα μέσα της δεκαετίας των 90s στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, αποτελώντας το κοσμικό γεγονός της δεκαετίας. Μάλιστα, φημολογείται ότι δόθηκε μάχη στα ατελιέ των Ελλήνων σχεδιαστών για το ποιος θα της ράψει το νυφικό και τελικά η Μπέλλα επέλεξε να φορέσει ένα μοναδικό haute couture νυφικό από τον αγαπημένο της σχεδιαστή Λάσκαρη. Στη δεξίωση που ακολούθησε η μόδα συναντήθηκε με τη ναυτιλία, όπως και στα πάρτι που παρέθεσαν, ενώ οι φωτογραφίες τους κοσμούσαν τις κοσμικές στήλες. Υπήρξαν από τα ωραιότερα ζευγάρια της εποχής, αλλά όταν ήρθε στη ζωή ο γιος τους, το ζευγάρι περιόρισε τις εμφανίσεις και αφοσιώθηκε στην ανατροφή του Παναγιώτη. Χρόνια αργότερα χώρισαν, αλλά διατηρούσαν πάντα άψογες σχέσεις για χάρη του γιου τους, που λάτρευαν και που ακολουθεί την αγάπη του πατέρα του για τη θάλασσα, το yachting και τη ναυτιλία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

Ο αδερφός της Νταϊάνα κακοποιήθηκε στα 11 του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ενήλικη γυναίκα έπεσε ο μικρότερος...