Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Instagramικά παιχνιδάκια για Μάστορα και Καληφώνη

Χωρισμός ή απλώς μια κρίση στη σχέση του ζευγαριού;...

«Σασμός»: O Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η πολυπόθητη στιγμή...

Παύλος Κυριάκης: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας chef παίζει μεγάλη… μπάλα στην Κρήτη

Όταν ο Μύρων και η Έλενα Τουπογιάννη κατέληξαν στο...

Η θρυλική Καίτη Γκρέυ πήρε εξιτήριο έπειτα από έναν μήνα στην Εντατική

Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από σχεδόν έναν...

Η Μαρία Θωμά είναι ζευγάρι με τον Ίαν Χολμς! Το ταξίδι της στο Αμπού Ντάμπι για το γκραν πρι

«Ακόμη και να μην ήθελα, θα με πήγαινε ο σύντροφός μου»

Μπορεί να μην είναι λάτρις της μεγάλης ταχύτητας όταν οδηγεί, ωστόσο τον κόσμο της Formula 1 τον λάτρεψε! Η ηθοποιός Μαρία Θωμά ταξίδεψε στο Αμπού Ντάμπι για να παρακολουθήσει από κοντά την τελική φάση της φαντασμαγορικής διοργάνωσης, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τα pit stops, το σημείο δηλαδή έξω από τα γκαράζ όπου στέκονται τα αγωνιστικά αυτοκίνητα πριν από την εκκίνηση.

  • Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Και αν σας δημιουργείται η -εύλογη!- απορία πώς βρέθηκε εκεί η πολυτάλαντη Ελληνίδα, η οποία πλην του θεάτρου ασχολείται επίσης με το παιδικό τραγούδι και τις παραγωγές, ενώ πρόπερσι έκανε και ένα πέρασμα από τη «Φάρμα» του ΑΝΤ1, η απάντηση είναι απλή: Ο έρωτας οδήγησε τα βήματά της!

D9240AE6 D591 4B44 84A5 3F9EA48C7956

«Βρέθηκα εκεί λόγω του συντρόφου μου Ίαν Χολμς, ο οποίος είναι ο director of media rights στη Formula 1, δηλαδή αυτός που διαχειρίζεται παγκοσμίως τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης» δηλώνει η ίδια στην «Espresso», επισημαίνοντας ότι προτού η μοίρα τούς φέρει κοντά, εκείνη δεν είχε ιδέα από Formula. «Ήμουν εντελώς άσχετη και με έβαλε o Ιαν να δω τη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix “Drive to Survive” προτού φύγουμε, για να ξέρω πέντε πράγματα πηγαίνοντας εκεί. Οι τελικοί στο Αμπού Ντάμπι ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μένα να δω τη Formula στα καλύτερά της. Οχι μόνο ως θέαμα, αλλά και πίσω από τις κάμερες. Ο σύντροφός μου με μύησε στον “μαγικό” αυτόν κόσμο» συνεχίζει η Μαρία Θωμά, περιγράφοντας έπειτα την εμπειρία της στα pit stops.

26927610 48C2 4D8F A719 D048EC60C8CD

«Γενικά είναι πολύ δύσκολο και κοστίζει πολλά χρήματα το να φτάσει κάποιος εκεί. Το σημείο θεωρείται πιο πάνω και από τη VIP περιοχή. Η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα λίγο στην αρχή με τον πανικό που επικρατούσε όταν πήγα και στάθηκα ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Ηταν η ώρα που μπαίνουν στον χώρο οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι, οι οποίοι έχουν δέκα λεπτά στη διάθεσή τους πριν από το ξεκίνημα του αγώνα για να πάρουν συνεντεύξεις και να βγάλουν φωτογραφίες. Το να βλέπεις από κοντά τα αυτοκίνητα να βγαίνουν από τα γκαράζ και να κάνουν τα δοκιμαστικά τους προτού αρχίσει ο αγώνας είναι φοβερή εμπειρία. Ακόμη κι αν δεν έχεις ιδέα, όπως εγώ, αυτό που βλέπεις είναι πολύ εντυπωσιακό» αναφέρει με ενθουσιασμό η όμορφη ηθοποιός.

Σε ερώτησή μας αν θα πήγαινε ξανά σε αγώνα της Formula 1, γνέφει καταφατικά. «Εννοείται. Ακόμη και να μην ήθελα, θα με πήγαινε ο σύντροφός μου έτσι κι αλλιώς» λέει γελώντας.

9D9EF774 EBAF 411F B871 3A02E63BFCE9

«Πάντως, η δική μου σχέση με την ταχύτητα δεν είναι καλή. Δεν τρέχω, φοβάμαι. Δεν μου αρέσει η αδρεναλίνη. Δεν πρόκειται δηλαδή να μπω ποτέ σε Hot Lap, όσο και να με παρακαλάει… Να το βλέπω, ναι!» συμπληρώνει η ηθοποιός, που αυτήν την περίοδο παίζει στην παράσταση «La Ronde» στο Μικρό Broadway (κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 21.00), σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Βουρνά.

2A5D95D2 F8C6 4C7F B898 DF07EC01F79E

«Είναι μια κωμωδία για ένα γαϊτανάκι του έρωτα, βλέπουμε δηλαδή έναν κύκλο ζευγαριών, τον άντρα με τη γυναίκα του, τον άντρα με την ερωμένη, τη γυναίκα με τον εραστή της και ούτω καθεξής. Το έργο γράφτηκε από τον Arthur Schnitzler το 1897, αλλά εμείς το έχουμε μεταφέρει στα 80s, δίνοντάς του μια ακόμη πιο κωμική πλευρά. Ο κόσμος ταυτίζεται σε αρκετά σημεία και γελάει πάρα πολύ. Καμιά φορά σταματάμε για λίγο τον λόγο μας τόσο, που γελάνε. Αυτό για εμάς είναι το πιο σημαντικό, μας δίνουν όλη τους τη θετική ενέργεια» καταλήγει η Μαρία Θωμά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...