Άννα Χατζησοφιά: «Ο Χάρης Ρώμας είναι εύκολος στόχος»

«Δεν είδα να χτυπάνε άλλα πολιτικά πρόσωπα»

Η Άννα Χατζησοφιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για την υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό με τον Ηλία Μίχο αλλά και για τον Χάρη Ρώμα.

Αναλυτικότερα ανέφερε πως: «Δεν πέφτω από τα σύννεφα. Δεν θεωρώ ότι είναι πράγματα που δε συμβαίνουν ή δεν συνέβαιναν. Είναι απαράδεκτο. Δεν μπορείς να ενοχοποιείς κάποιον χωρίς να έχεις γεγονότα. Ενοχοποιεί τον Χάρη για ποιον λόγο; Επειδή έβγαλε κάποιες φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο άνθρωπο… Είναι δημοφιλής, δεν θα ποινικοποιήσουμε τη δημοφιλία. Από πού κι ως πού να ξέρει ότι ο συγκεκριμένος είναι παιδοβιαστής και μαστροπός;».

Συνέχισε λέγοντας ότι: «Δεν είδα να χτυπάνε άλλα πολιτικά πρόσωπα, που επίσης έχουν φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο παιδοβιαστή. Νομίζω ότι επειδή είναι δημοφιλής ο Χάρης και είναι και καλλιτέχνης, είναι εύκολο θύμα, εύκολος στόχος».

Τέλος, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι της απέκρυψαν πως είναι υιοθετημένη ως εξής: «Είχα υιοθετηθεί από την αδελφή του πατέρα μου. Δέχθηκα πολλή αγάπη απλώς ήταν τραυματικό το όλο συμβάν. Υπήρχαν πολλοί θάνατοι στην οικογένεια και αυτό ήταν το βασικό ζήτημα…Το λάθος που είχε γίνει είναι ότι δεν το ήξερα. Εάν μου το έλεγαν, θα ήταν πιο αντιμετωπίσιμο. Θα το βίωνα πιο ομαλά».




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον