Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Υπό την επήρεια αλκοόλ η Κυβέλη του «GNTM» που παρέσυρε και σκότωσε 60χρονο μοτοσικλετιστή

Ιδιαίτερα δύσκολη η θέση της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου στην Κυψέλη, στο οποίο ενεπλάκη η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, αφού τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε έδειξαν ποσοστό διπλάσιο από το επιτρεπόμενο όριο.

Όπως έγινε γνωστό, η αιθυλική αλκοόλη στο αίμα του μοντέλου ήταν 1,02, ενώ το ανώτατο όριο είναι 0,50, γεγονός που κάνει τη θέση της ιδιαίτερα δύσκολη. Δεδομένου του υψηλού ποσοστού αλκοόλ στο αίμα της, σε συνδυασμό και με την υπαιτιότητά της, καθώς ο οδηγός της μοτοσικλέτας είχε προτεραιότητα στο συγκεκριμένο σημείο, αναμένονται ποινικές κυρώσεις στην 20χρονη.

f2 86

Σύμφωνα με τον νόμο που ισχύει από το 2019, αν κάποιος οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών και προκαλέσει τον θάνατο άλλου, η πράξη του επιφέρει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 10 ετών, καθώς πρόκειται για κακουργηματική κατηγορία. Στην περίπτωση του μοντέλου, προς το παρόν δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Η υπόθεση είναι στο στάδιο της ανάκρισης και σχηματίζεται δικογραφία. Οταν συμπληρωθεί, θα κληθεί και η ίδια να δώσει εξηγήσεις. Η πρώην παίκτρια του «GNTM» ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στις 12 Οκτωβρίου, γύρω στις 3.00 τα ξημερώματα, στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου, στην Κυψέλη. Στο σημείο εκείνο η Κυβέλη Χατζηευστρατίου παραβίασε παλλόμενο φανάρι, παρέσυρε και σκότωσε έναν 60χρονο, πατέρα τριών παιδιών και ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στον Αγιο Παντελεήμονα, ο οποίος εκείνη την ώρα πήγαινε παραγγελία σε πελάτη με το δίκυκλό του.

Η υπάλληλος που περίμενε πίσω στο μαγαζί ανησύχησε, καθώς ο 60χρονος αργούσε να επιστρέψει, και αμέσως τηλεφώνησε στη σύζυγό του. Υστερα από λίγο διαπιστώθηκε πως ο άτυχος άνδρας βρισκόταν νεκρός στην άσφαλτο. Παράλληλα, προκλήθηκαν πολλαπλές ζημιές και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ η Κυβέλη, φανερά σοκαρισμένη, παρέμεινε στο σημείο του τροχαίου μέχρι τη στιγμή που ήρθε η Αστυνομία, οπότε συνελήφθη. Από την πλευρά του, ο έμπειρος πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς λίγες ημέρες μετά το σοκαριστικό τροχαίο είχε κάνει λόγο για αυξημένη ταχύτητα. «Με κάθε επιφυλακτικότητα, γιατί οι έρευνες είναι ακόμα ανοιχτές, από όσα βλέπω μέχρι στιγμής καταλήγω στην άποψη ότι η ταχύτητα που κινείται το όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο δεν ήταν η πρέπουσα. Αυτό προκύπτει και από την περαιτέρω κατάληξη που είχε το αυτοκίνητο και τις βλάβες που προκάλεσε σε σταθμευμένα Ι.Χ.» είχε τονίσει ο κ. Μαδιάς.

Από τη στιγμή του τροχαίου έως σήμερα η Κυβέλη έχει απενεργοποιήσει όλους τους λογαριασμούς της στα social media, μη μπορώντας να διαχειριστεί τον διαδικτυακό «πόλεμο» που υπέστη. Δύο μήνες μετά το δυστύχημα παραμένει ανενεργή στο Instagram, με αποτέλεσμα κανείς να μη γνωρίζει πού βρίσκεται και τι κάνει όλο αυτό το διάστημα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...