Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νεκρός από overdose ο πρώτος άντρας στη ζωή της πριγκίπισσας Βεατρίκης!

Ο γυναικάς Αμερικανός που λάτρευε τις κραιπάλες και υπήρξε...

Σαν Φρανσίσκο: Αφαντη ανήλικη κόρη κροίσου

Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τη 16χρονη κόρη Αμερικανού κροίσου...

Αμαλία Ζαργιανάκη – Δραμουντάνη: H… καράτε Σταματάκαινα του «Σασμού»

Είναι η «γριά Σταματάκαινα» του «Σασμού», που συγκλόνισε στη...

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Φήμες στις Βρυξέλλες για μεταφορά της Εύας Καϊλή από τη φυλακή – κάστρο σε «resort» κελιών

Xθες το βράδυ μια πληροφορία από τις Βρυξέλλες, η οποία παρέμενε ανεπιβεβαίωτη μέχρι αργά τη νύχτα, ανέφερε ότι η Εύα Καϊλή μεταφέρθηκε στις φυλακές Gevangenis Haren, στο Χάρεν

Το απόλυτο θρίλερ ήταν σε πλήρη εξέλιξη μέχρι αργά χθες το βράδυ για τις φυλακές του Βελγίου στις οποίες κρατείται η Εύα Καϊλή για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για ξέπλυμα χρήματος, διαφθορά και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στο πλαίσιο του σκανδάλου Κατάρ-gate.

0480 EVA KAILI 21102022Ενώ όλη την ημέρα οι πληροφορίες επέμεναν ότι κρατείται σε φυλακή-κάστρο, το βράδυ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υποστήριξαν ότι κρατείται σε φυλακή… resort των Βρυξελλών.
Από νωρίς χθες το πρωί διεθνή μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η 44χρονη αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου θα παραμείνει στη φυλακή Σεν Ζιλ των Βρυξελλών, η οποία μοιάζει με κάστρο, για πέντε ημέρες μέχρι να ξεκινήσει η δίκη της.

2488 FRANTZESKO TZOZRTZI EVA KAILI 2492022 Πρόκειται για φυλακή που άρχισε να λειτουργεί το μακρινό 1884, με στόχο την αποσυμφόρηση των φυλακών στις Βρυξέλλες, και μέχρι την περίοδο του Μεσοπολέμου στα κελιά της κρατούνταν αποκλειστικά κατάδικοι. Στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο χρησιμοποιήθηκε από τον Αδόλφο Χίτλερ για να φυλακιστούν αντιστασιακοί, ενώ μετά τη λήξη του πολέμου χρησιμοποιήθηκε από τις βελγικές Αρχές για τη φυλάκιση όσων είχαν συνεργαστεί με τον στρατό του Χίτλερ.

2480 FRANTZESKO TZOZRTZI EVA KAILI 2492022
Πλέον η φυλακή-κάστρο χρησιμεύει κυρίως για την κράτηση όσων αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες μέχρι την έναρξη της δίκης τους.

St. Gilles Prison 1 Οι κρατούμενοι δεν φορούν στολή φυλακισμένων, ενώ οι πόρτες των κελιών τους παραμένουν ανοιχτές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι κρατούμενοι μπορούν να γευματίσουν μαζί ή να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων διάφορα σπορ, η παρακολούθηση μαθημάτων και εργαστηρίων. Μάλιστα, κάθε δεύτερη ημέρα μπορούν να περάσουν όλοι μαζί ή κατά ομάδες το βράδυ σε κοινόχρηστους χώρους.

0506 EVA KAILI 21102022
Ωστόσο, χθες το βράδυ μια πληροφορία από τις Βρυξέλλες, η οποία παρέμενε ανεπιβεβαίωτη μέχρι αργά τη νύχτα, ανέφερε ότι η Εύα Καϊλή μεταφέρθηκε στις φυλακές Gevangenis Haren, στο Χάρεν. Πρόκειται για νέες φυλακές στο βορειοανατολικό τμήμα της περιφέρειας των Βρυξελλών, η κατασκευή των οποίων άρχισε το 2018.

St. Gilles Prison 4Χαρακτηρίζονται από την άνεση των εσωτερικών χώρων, αλλά και τους γεμάτους πράσινο εξωτερικούς χώρους για τις βόλτες των φυλακισμένων, οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους ακόμη και γήπεδα μπάσκετ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...