Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Έξαλλη η Μπεζαντάκου! Έμεινε εκτός αναδρομικής επιδότησης για τη ΔΕΗ

«Θα φτάσω στον πρωθυπουργό»!

«Θέλω τα λεφτά μου, γιατί θα γίνει χαμός! Θα φτάσω ως τον πρωθυπουργό!» Η Στέλλα Μπεζαντάκου ξεσπά, επειδή έμεινε εκτός της αναδρομικής επιδότησης από τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

«Δικαιούμαι 600 ευρώ! Η διορία ήταν μέχρι τον περασμένο Μάιο, αλλά ο δικός μου εκκαθαριστικός λογαριασμός της ΔΕΗ βγήκε τον Ιούνιο, με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να πάρω το έκτακτο επίδομα» εξηγεί στην «Espresso» η γνωστή τραγουδίστρια, επισημαίνοντας πως η ίδια δεν φέρει καμία ευθύνη γι’ αυτό.

«Δεν ευθύνομαι εγώ, διότι από τον Οκτώβριο του 2021 μέχρι και τον φετινό Ιούνιο δεν ήρθαν καθόλου στο σπίτι μου, στη Γλυφάδα, να μετρήσουν το ρεύμα. Eστελναν μόνο έναντι λογαριασμούς από τον ΔΕΔΔΗΕ, τους οποίους και πλήρωσα, όλους! Τον Ιούνιο, λοιπόν, μου ήρθε και ο εκκαθαριστικός, που ήταν 2.400 ευρώ. Αν είχαν έρθει να μετρήσουν νωρίτερα, όπως όφειλαν, θα είχε έρθει νωρίτερα αυτός o λογαριασμός και θα είχα πάρει κι εγώ τα λεφτά μου» συνεχίζει η Στέλλα Μπεζαντάκου, διευκρινίζοντας ότι έσπευσε παρ’ όλα αυτά να κάνει την αίτηση εντός της προθεσμίας.

«Πήρα τηλέφωνο τη ΔΕΗ και μου είπαν ότι πρόκειται για λάθος του ΔΕΔΔΗΕ. Προσπάθησα έπειτα να επικοινωνήσω με τον ΔΕΔΔΗΕ, τους έστειλα εκατό e-mails και έπαιρνα απαντήσεις ότι θα επικοινωνούσαν εκείνοι μαζί μου, αλλά δεν το έκαναν ποτέ. Oπως μου είπε κάποιος από τη ΔΕΗ, δικαιούμαι 600 ευρώ, γιατί εγώ στο μεταξύ έχω και οικιακό κοινωνικό τιμολόγιο στο ρεύμα» αναφέρει στην «Espresso» η τραγουδίστρια, που στην αρχή δεν πλήρωσε τον υπέρογκο λογαριασμό, αλλά μετά αναγκάστηκε να προχωρήσει σε ρύθμιση οφειλών. Εκτοτε, όπως ισχυρίζεται, της έχει έρθει μόνο ένας επιπλέον λογαριασμός έναντι, ύψους 300 ευρώ.

«Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη για όλους μας με την ακρίβεια που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Εγώ έκανα αναγκαστικά τη ρύθμιση για να μη μου κόψουν το ρεύμα, αλλά θέλω τα λεφτά που δικαιούμαι και δεν τα πήρα από δικό τους λάθος» λέει χαρακτηριστικά και προειδοποιεί: «Είμαι αποφασισμένη να το φτάσω στα άκρα. Θα γίνει χαμός!»

«Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν απαντάει ποτέ, έχει… γραμμένους όλους τους πολίτες που διαμαρτύρονται. Η ΔΕΗ, από την άλλη, με παραπέμπει στον ΔΕΔΔΗΕ. Πού πρέπει να απευθυνθώ η γυναίκα; Στον υπουργό; Ή μήπως στον πρωθυπουργό; Κι εκεί θα φτάσω, αφού μας κοροϊδεύουν! Σαν κι εμένα μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι πολίτες, που δεν έχουν τη δυνατότητα να παραπονεθούν δημόσια σε κάποιο μέσο… Τι γίνεται, λοιπόν, σε αυτές τις περιπτώσεις;» διερωτάται εύλογα η τραγουδίστρια.

«Οι πολιτικοί είναι “υπηρέτες” του λαού, τους εκλέγουμε για να εξυπηρετούν εμάς, τους πολίτες. Δεν τους βγάζουμε για να παίρνουν παχυλούς μισθούς, να περνούν ζωή και κότα και να κοιτάζουν τι απατεωνιές θα κάνουν, σαν την άλλη, την Καϊλή, που την πιάσανε τώρα με σακούλες γεμάτες λεφτά. Ο Μητσοτάκης πρέπει να ακούει τον κάθε πολίτη ξεχωριστά. Κάθε πολίτης είναι και μία ψήφος. Οταν μας έχουν ανάγκη τάζουν, όταν βγαίνουν μας… γράφουν. Συγγνώμη, αλλά δεν πάει έτσι. Εκλογές έρχονται. Δεν νομίζω να το ξεχνάει αυτό ο Μητσοτάκης… Είμαι αγανακτισμένη!» καταλήγει η Στέλλα Μπεζαντάκου.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.




Μποζουκια Αθηνα