Έφη Παπαθεοδώρου: Η αποκάλυψη για την παρέα του «Παρά πέντε» που θα συζητηθεί

Βρίσκεται με την παρέα αυτή του «Παρά πέντε»;

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Έφη Παπαθεοδώρου στο περιοδικό Λοιπόν μιλώντας τόσο για το «Παρά πέντε» όσο και για το σύγχρονο θέατρο και την τηλεόραση.

Νιώσατε μια αδικία που ενώ είχατε μια τεράστια πορεία, τελικά πήρατε ευρύτερη αναγνώριση και προβολή από το «Παρά πέντε»;

Ναι, ένιωσα μία αδικία, καλά το θίγεις. Εγώ ήμουν τυχερή που βρέθηκε στο δρόμο μου η κυρία Ειρήνη Κουμαριανού, ο Γιωργάκης μου και το «Παρά πέντε». Υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι μου που είναι μεγάλα ταλέντα και το έχουν αφήσει ακριβώς γιατί δεν τους δόθηκε η ευκαιρία. Σήμερα και η τηλεόραση και το θέατρο έχουν μεγάλες ευκαιρίες για τα παιδιά.

Υπάρχουν πάρα πολλά ταλέντα. Κοίταξε να δεις αυτό που νομίζω ότι λείπει είναι λίγη σεμνότητα. Δεν μπορεί να είσαι 20, 22 χρονών και να κάνεις τον σκηνοθέτη, τον συγγραφέα, τον ηθοποιό, τον μουσικό. Έχει κάπου ξεφτιλιστεί το επάγγελμα. Όλοι δηλώνουν κάτι και δεν καταλαβαίνεις καν τι λένε, δεν έχουν γνώσεις. Υπάρχει μια πικρία, όχι με την κακή έννοια.

Βρίσκεστε με την παρέα αυτή του «Παρά πέντε»;

Δυστυχώς έχουμε χαθεί. Μόνο με τον Γιώργο Καπουτζίδη αλλάζουμε τηλεφωνήματα, του στέλνω χρόνια πολλά κτλ, με τα άλλα παιδιά έχουμε χαθεί. Μιλάμε και με τον Μιχάλη Μαρίνο. Δεν έχω χρόνο, ξέρω όμως πως όταν τους χρειαστώ, θα είναι εκεί. Δεν υπάρχει δηλαδή κακία. Δεν υπήρξε ποτέ αντιπαράθεση, απλώς είναι η ζωή που τα φέρνει έτσι. Ό,τι να ‘ναι, δεν υπάρχει πια χρόνος.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...