Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Συγκλονίζει η Ανίτα Μπραντ: «Μόλις γέννησα το πρώτο παιδί έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη»

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Αννίτα Μπραντ παραβρέθηκαν στο...

Σύλληψη του Ζεράρ Ντεπαρντιέ έπειτα από δύο νέες καταγγελίες για σεξουλικές...

Υπό κράτηση τέθηκε χθες στο Παρίσι ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ...

Αλώβητο το Μπάκιγχαμ από το περίφημο ντοκιμαντέρ

  • Τζούφια αποδείχτηκε η «βόμβα» που ο Χάρι και η Μέγκαν υποσχέθηκαν να βάλουν στα θεμέλια του Μπάκιγχαμ, καθώς φαίνεται ότι κώλωσαν υπό το βάρος της ευθύνης. Μπορεί να εξαπέλυσαν πυρά που θα πλήξουν το παλάτι και θα εκνευρίσουν τον βασιλιά Κάρολο και τον διάδοχό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, ωστόσο δεν φαίνονται ικανά να ρίξουν τη βρετανική μοναρχία. Περισσότερο πάταγο, δε, έκαναν οι «βόμβες» που δεν έριξαν.

Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Στη δεύτερη φουρνιά τριών επεισοδίων, με την οποία ολοκληρώθηκε το ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan», το αυτοεξόριστο στις ΗΠΑ πριγκιπικό ζευγάρι κατηγόρησε το Μπάκιγχαμ ότι άφηνε να διαρρεύσουν στον βρετανικό Τύπο αρνητικές ιστορίες για αυτό. Ο Χάρι υποστήριξε ότι μαζί με τη Μέγκαν έκαναν καλύτερη δουλειά στα βασιλικά τους καθήκοντα από τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ με την Κέιτ. Το παλάτι, κατά τον Χάρι, φοβήθηκε ότι έκλεβαν τη δόξα από τους τότε διαδόχους του θρόνου, καθώς τραβούσαν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Γι’ αυτό, όπως είπε, το παλάτι συνωμότησε με τον βρετανικό Τύπο και στράφηκε εναντίον τους τροφοδοτώντας τον με ψευδείς αρνητικές ειδήσεις.

65372585 11540891 Harry and Meghan kiss in the behind closed doors Netflix series a 29 1671091097083

Μάλιστα, ο Χάρι δεν δίστασε να εμφανίσει με τον χειρότερο τρόπο τον πατέρα του και τον αδελφό του, μιλώντας για τη διαβόητη συνάντηση της βασιλικής οικογένειας τον Ιανουάριο του 2020 στο Σάντριγχαμ πριν από το Megxit. Οπως είπε, όταν τους ενημέρωσε ότι προτιμούσε να παραμείνει «μισός μέσα και μισός έξω» στη βασιλική οικογένεια, καθώς ήθελε να εκτελεί τα πριγκιπικά του καθήκοντα, αλλά μαζί με τη Μέγκαν να κάνουν παράλληλα και τις δικές τους δουλειές, ο Ουίλιαμ άρχισε να ωρύεται.

Ο Κάρολος, από την άλλη, φέρεται ότι άρχισε να λέει πράγματα «που δεν ήταν αλήθεια», ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ καθόταν αμίλητη και έδειχνε πλήρη κατανόηση.

Η σύζυγός του Μέγκαν με τη σειρά της έσταξε φαρμάκι υποστηρίζοντας ότι βοηθός της βασίλισσας την αποκαλούσε «ξένο οργανισμό» στη βασιλική οικογένεια, ενώ η ίδια θεωρούσε τον εαυτό της «έναν μικρό οργανισμό» στον οποίο η βασιλική οικογένεια δεν μπορούσε να προσαρμοστεί. Πρόσθεσε ότι έκανε τα πάντα για να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά την έριξαν στους λύκους να τη φάνε. Μάλιστα, υποστήριξε ότι ήταν ιδέα της βασίλισσας Ελισάβετ και του Καρόλου να γράψει τη διαβόητη επιστολή στον πατέρα της ζητώντας του να μη μιλάει στις εφημερίδες, διότι ντρόπιαζε τη βασιλική οικογένεια. Αν και έπλεξε το εγκώμιο του Καρόλου για το πόσο τη στήριζε ψυχολογικά ενώ την οδηγούσε μέσα στην εκκλησία στον γάμο της, μετά του το ανταπέδωσε λέγοντάς του «έχασα τον πατέρα μου για αυτό».

65609113 11540965 Harry and dog guy share a cuddle on the sofa staying true to his m 10 1671095017034

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε ότι το ζευγάρι επέλεξε να κρατήσει το στόμα του κλειστό όσον αφορά τα πιο «επικίνδυνα» θέματα για το παλάτι και τους ίδιους. Δεν αποκάλυψε ποιο ήταν το κατά τα λεγόμενά του στη συνέντευξη στην Οπρα Γουίνφρεϊ ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας που είχε ρατσιστικές ανησυχίες για το χρώμα του δέρματος του αγέννητου Αρτσι. Δεν αναφέρθηκε καθόλου στις πληροφορίες ότι η βασίλισσα Ελισάβετ κατσάδιασε τον Χάρι διότι η Μέγκαν το έπαιζε πολύ δύσκολη για την τιάρα του γάμου της.

Ούτε ασχολήθηκε με τον καβγά που φέρεται ότι έγινε για τα ρούχα των παρανύμφων της Μέγκαν. Απέφυγαν δε να ξεκαθαρίσουν ποια τελικά από τη Μέγκαν ή την Κέιτ έβαλε τα κλάματα πριν από τον γάμο, σε μια υπόθεση στην οποία παίζεται η δημόσια εικόνα και των δύο.

65613941 11540925 image m 58 1671102747748

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...