Σάββατο, 31 Ιανουαρίου, 2026

Γερμανού για τις τραγωδίες σε Τρίκαλα και Ρουμανία: «Τα λίγα λόγια ζάχαρη...

Με εμφανή συγκίνηση και χαμηλούς τόνους ξεκίνησε το μεσημέρι...

Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Ο παθιασμένος έρωτας για το... ίδιο φύλο...

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν ξέρω από τραγουδιστές» – Η ατάκα που έφερε γέλια...

Ένα αυθόρμητο σχόλιο της Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα...

Κατσούλης – Ηλιάκη: Παίρνουν θέση για την Ελένη Τσολάκη – «Δεν ήταν...

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Μαρία Ηλιάκη μίλησαν για...

Γιώργος Μπένος για «Maestro»: «Η σκηνή του καβγά με τον Γιάννη Τσορτέκη δεν ήταν εύκολη»

«Εμείς τα κάνουμε στο πλαίσιο της μυθοπλασίας αλλά όντως κάπου συμβαίνουν αυτά»

Η συγκλονιστική σειρά «Maestro» έλαβε τέλος! Ο Γιώργος Μπένος, ο οποίος ενσαρκώνει τον ρόλο του «Σπύρου», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Ήταν βαρύ το κλίμα στην σκηνή με τον Γιάννη Τσορτέκη. Προέκυψε μία ησυχία στο χώρο, δεν ήταν εύκολο. Πάθαμε ένα σοκ γιατί σκεφτήκαμε ότι αυτά συμβαίνουν. Εμείς τα κάνουμε στο πλαίσιο της μυθοπλασίας αλλά όντως κάπου συμβαίνουν αυτά».

Συνέχισε λέγοντας πως: «Επειδή ο Χριστόφορος έχει σπουδαία πορεία, ξέραμε πριν το διαβάσουμε ότι η σειρά θα είναι δυνατή. Όλοι έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μας και έχουμε αντιμετωπίσει σκοτεινά μονοπάτια. Όταν υπάρχει ένα βίαιο περιβάλλον που μεγαλώνεις εκεί, πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς την όποια σεξουαλικότητα και εάν έχει. Εκεί ξεκινάει όλο, το κατά πόσο οι γονείς είναι εκεί να τον αγκαλιάσουν».




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Ο Αρναούτογλου junior στην κηδεία της γιαγιάς του συνοδευόμενος από τη μητέρα του

Το τελευταίο αντίο στη μητέρα του είπε σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η κηδεία έγινε στη Χαλκιδική και ήταν παρών και ο γιος του, Αναστάσης.

Ανατροπή στο διαζύγιο Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν

Ο Στράτος Τζώρτζογλου καλεσμένος της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής αποκάλυψε το λόγο χωρισμού του με τη Σοφία Μαριόλα.

Ραφτείτε! Παντρεύεται τον Φεβρουάριο παρουσιάστρια στην Πεντέλη – Δείτε το προσκλητήριο

Η παρουσιάστρια έχει εκφράσει δημόσια πολλές φορές πόσο τυχερή και ευτυχισμένη νιώθει στο πλευρό του.

Χώρισε γνωστή τραγουδίστρια: «Είναι κάτι που πληγώνει, οπότε δε θα το αναπτύξω»

Χωριστούς δρόμους αποφάσισε να τραβήξει το γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Ορφάνεψε και ο cine «γιος» του Κωνσταντάρα

Εχοντας «πατήσει» πριν από λίγες ημέρες τα 101 χρόνια...

Η «Espresso» βγάζει στο φως άγνωστες, ανέκδοτες ιστορίες του Αρναούτογλου με τη μητέρα του

Βαρύ πένθος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς σήμερα αποχαιρετά...

Είναι επίσημο! Το νέο μέλος του «Καλημέρα Ελλάδα»

Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για να καλωσορίσει το νέο μέλος της παρέας του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά την απομάκρυνση της Άννας Λιβαθυνού.