Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει μαγειρίτσα με μοσχάρι

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Μαριάννα Τουμασάτου: «Κάθε καλοκαίρι μάς χώριζαν τα Μέσα με τον άντρα μου»

H Μαριάννα Τουμασάτου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy...

Mοναχικός πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο

Χωρίς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του...

Ρεβεγιόν μέσα στη μοναξιά των φυλακών για την Εύα Καϊλή

Δύσκολες στιγμές

Τα περασμένα χρόνια οι χριστουγεννιάτικες αποδράσεις της Εύας Καϊλή απασχολούσαν τα μέσα ενημέρωσης, καθώς η όμορφη ευρωβουλευτής και ο ζεν πρεμιέ σύντροφός της μαγνήτιζαν τον τηλεοπτικό φακό τόσο με την όμορφη παρουσία τους όσο, όμως, και με τον πλουσιοπάροχο τρόπο ζωής τους μέσα από τα social media.

kaili28827

Τα φετινά Χριστούγεννα, ωστόσο, για το άλλοτε… πριγκιπικό ζεύγος των Βρυξελλών είναι διαφορετικά, καθώς τα φλας της δημοσιότητας αυτή τη φορά εμφανίζονται επιχειρώντας να διαπεράσουν τα ερμητικά κλειστά κελιά όπου φυλάσσονται στις Βρυξέλλες.

Διαβάστε επίσης: Οι «αυτοκόλλητες» αδελφές Καϊλή – Η μία «έκοβε» στον πολιτικό στίβο και η άλλη «έραβε» στον επιχειρηματικό κόσμο

Ελέω Κατάρ, η άλλοτε εκθαμβωτική αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αναγκάστηκε να αφήσει τις επισημότητες του παρελθόντος και τις μαγευτικές αποδράσεις στα πανάκριβα σαλέ της κεντρικής Ευρώπης περιοριζόμενη σε ένα μικρό κελί των Βρυξελλών, μόνη της και ταπεινωμένη, αντιλαμβανόμενη πως είναι αδύνατον να τους κοροϊδεύεις όλους και για πολύ καιρό!

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υποχρεώθηκε κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων να ακολουθεί τους κανόνες του σωφρονιστικού ιδρύματος και, σε αντίθεση με άλλες συγκρατούμενές της, δεν δέχτηκε επισκεπτήριο. Ομως, και οι φετινές γιορτές της είχαν ένα στοιχείο της επισημότητας που απολάμβανε στο παρελθόν, αφού το εορταστικό μενού ήταν γκουρμέ και καθόλου λιτό.

0514 EVA KAILI 21102022

Το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων για την Εύα Καϊλή και τις συγκρατούμενές της είχε ως ορεκτικό σούπα σπαραγγιού. Το κυρίως πιάτο ήταν pavé γαλοπούλας με αρακά, καρότα και σάλτσα πιπεριά, ενώ το επιδόρπιο dame blanche, ένα γλυκό από παγωτό βανίλια με σαντιγί και ζεστή λιωμένη σοκολάτα, καθώς και μάφιν.

Διαβάστε επίσης: Εύα Καϊλή: Αγορές ακινήτων και «μαϊμού» ενοίκια με τα μαύρα χρήματα

Το χριστουγεννιάτικο μενού, ωστόσο, δεν περιελάμβανε κάποιο κρασί -από αυτά που η όμορφη Εύα απολάμβανε- ούτε φυσικά αλκοόλ. Η διεύθυνση των φυλακών έδωσε τη δυνατότητα στις κρατούμενες να αγοράσουν μερικά πράγματα από το κυλικείο, εφόσον τους μεταφερθούν χρήματα στον λογαριασμό του σωφρονιστικού ιδρύματος.

2480 FRANTZESKO TZOZRTZI EVA KAILI 2492022

Την… παγωνιά της μοναξιάς για την όμορφη Εύα κατάφερε να σπάσει μονάχα ο πατέρας της Αλέξανδρος, ο οποίος επισκέφτηκε την κρατούμενη πολιτικό στις Φυλακές του Χάρεν παραμονές των Χριστουγέννων. Ο ίδιος είναι, άλλωστε, που έχει αναλάβει τη φροντίδα της μικρής κόρης της ευρωβουλευτού, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει δει την κόρη της, μια και δεν θέλει να την αντικρίσει σε αυτή την κατάσταση.

2489 FRANTZESKO TZOZRTZI EVA KAILI 2492022

Στις φυλακές επιτρέπεται στις μητέρες όχι μόνο να βλέπουν τα παιδιά τους, αλλά, εάν το επιθυμούν και φυσικά υπό προϋποθέσεις, να μείνουν μαζί με το παιδί τους σε ειδικά δωμάτια του ιδρύματος.201703061233490.0327 EVA KAILI 532017

Υπενθυμίζεται ότι η τέως αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα παραμείνει στις φυλακές καθώς οι ισχυρισμοί της δεν έπεισαν το προδικαστικό συμβούλιο και, σύμφωνα με τις Αρχές, θεωρείται ύποπτη φυγής, ενώ εκτιμάται επιπλέον ότι μπορεί να αλλοιώσει στοιχεία που αφορούν την έρευνα.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...