Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Τρελά ερωτευμένος ο Λευτέρης Μητσόπουλος

«Ο Λευτέρης πάει με γνώμονα την ταπεινότητα και στη συνέχεια ακολουθεί το ταλέντο του»

Από τα χιουμοριστικά βίντεο στα social media πέρασε με επιτυχία στα τραγουδιστικά acts του «J2US», καταφέρνοντας, μάλιστα, να στεφθεί και νικητής στον τελικό του λαμπερού show.

Ο Λευτέρης Μητσόπουλος ήταν το outsider που εξελίχθηκε σταδιακά σε φαβορί, έχοντας στο πλευρό του (ως coach και παρτενέρ του επί σκηνής) τη Λόλα, μια καλλιτεχνική περσόνα που ενσαρκώνει ο Αντώνης Παπαηλίας. Ποιος είναι όμως στ’ αλήθεια ο Λευτέρης που ανέτρεψε τα προγνωστικά τη βραδιά της παραμονής του νέου έτους, εκτοπίζοντας στη δεύτερη θέση του «J2US» τους Πάνο Τριανταφύλλου και Φωτεινή Δάρρα, τους οποίους τα στοιχήματα ήθελαν νικητές; Και ποια είναι η δραματική ιστορία που κουβαλάει από μικρός;

Γεννημένος στις 6 Ιουλίου του 1994, ο 28χρονος stand up comedian έλκει την καταγωγή του από τη Ναύπακτο και θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς κωμικούς της εποχής των social media. Ο ίδιος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσω της στήλης του στο «Happy Day» και των χιουμοριστικών βίντεο που ανέβαζε στο Instagram μαζί και με τη «γιαγιά Βάβω».

Πολύ καλή φωνή

Στο «J2US» ξεκίνησε δειλά τα βήματά του, εισπράττοντας ωστόσο σε κάθε live όλο και καλύτερες κριτικές και αποδεικνύοντας ότι πέρα από χιούμορ διαθέτει και πολύ καλή φωνή, το επίπεδο της οποίας πλησιάζει ενός επαγγελματία τραγουδιστή. Το τρόπαιο της νίκης ήταν φυσικά η καλύτερη ανταμοιβή, με τον ίδιο τον Λευτέρη να δηλώνει, όταν ρωτήθηκε σχετικά, πως «ίσως η Φωτεινή (Δάρρα) να πειράχτηκε λίγο», αφού -όπως ομολόγησε- ακόμη κι εκείνος πίστευε πως θα κέρδιζε ο Πάνος Τριανταφύλλου.

j2u mesa
Με την αγαπημένη του Μαρία

Ο Λευτέρης Μητσόπουλος έχει επιλέξει να μην προβάλλει την προσωπική του ζωή. Παρ’ όλα αυτά δεν κρύβει κιόλας τον έρωτά του για τη σύντροφό του Μαρία. Πρόκειται για μια μελαχρινή αιθέρια ύπαρξη, η οποία έδινε συχνά το «παρών» στα lives του show, ανεβάζοντας μάλιστα και κοινές φωτογραφίες τους από τα backstage στο Instagram. Οπως λένε άνθρωποι που τους γνωρίζουν, το χαρακτηριστικό του νικητή του «J2US» που τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον της αγαπημένης του είναι η ευαισθησία του, κάτι που φάνηκε εξάλλου και από την αποκάλυψη που έκανε ο ίδιος μετά τη νίκη του, λέγοντας ότι αφιερώνει το βραβείο σε δύο κολλητούς του που έχει χάσει. Ο ένας, μάλιστα, ξεψύχησε μπροστά του, όταν ήταν και οι δύο σε μικρή ηλικία.

«Τον χτύπησαν με το μηχανάκι και ήμουν μπροστά, τον είχα κάτω στην άσφαλτο. Μετά, όσο μεγάλωνα, προσπαθούσα να το φτιάξω όλο αυτό και να το βάλω σε κουτάκια και δέθηκα πολύ με τον άλλο μου τον φίλο, γιατί χάσαμε έναν κολλητό… Εκείνο τον καιρό “έφυγε” η γιαγιά μου, μου σκότωσαν και τον σκύλο κι εκείνες τις μέρες χτύπησε και ο άλλος μου ο κολλητός που είχαμε δεθεί, και εκεί είπα “τέλος, δεν μπορώ να κάνω κάτι, δεν μπορώ να τους γυρίσω πίσω”. Από τότε προσπάθησα να δω διαφορετικά τη ζωή και την έχω δει» τόνισε σε συνέντευξή του στο «Happy Day» ο Λευτέρης.




{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...